LucidSounds nye spillhodetelefoner er helt håndfrie

LucidSounds nye spillhodetelefoner er helt håndfrie
LucidSounds nye spillhodetelefoner er helt håndfrie
Anonim

Gaming-hodetelefoner har vokst fra en nisjeindustri til noe mer, takket være ekstra funksjoner og spesifikasjoner som virkelig forbedrer hele opplevelsen.

LucidSound har vært i forkant av denne ladingen i årevis, og de har nettopp annonsert enda et par hodetelefoner for deres stadig økende stall. LS100X Wireless Gaming Headset er designet for Xbox Series X|S og PC-spillere, men integreres fint med mobile enheter og andre spillkonsoller.

Image
Image

Hva er funksjonene? LS100X inkluderer et avansert batteri som varer opptil 130 timer med en Bluetooth-tilkobling og opptil 72 timer når den brukes med en trådløs USB-adapter. De fleste spillhodesett varer i 30 til 40 timer per lading, så dette er ganske store nyheter for maraton- eller konkurrerende spillere.

Disse hodetelefonene inkluderer også en dedikert spillmodus som gir lav ventetid og redusert interferens, selv i overfylte miljøer med rikelig med konkurrerende trådløse signaler. Bytte mellom moduser og tilkoblingstyper (Wi-Fi og Bluetooth) oppnås bare ved å trykke på en knapp på siden.

Snakker om knapper på siden, hver ørekopp er vert for ulike lydkontroller, slik at brukerne kan justere innstillingene i farten. Det er også et system med to mikrofoner, komplett med mikrofonovervåking, for oppmuntring eller vennlig søppelprating midt i spillet.

Image
Image

Disse mikrofonene støtter også stemmekontroller, slik at du kan betjene de ulike parameterne med talemeldinger i stedet for å fikle med øreklokkene midt i en intens kamp. Når det gjelder lyd, er det flere EQ-moduser, og Xbox- og PC-spillere kan få tilgang til Windows Sonic for romlig lyd.

LS100X er ganske budsjettvennlig, til $100, og er tilgjengelig nå via LucidSound.

Anbefalt: