Meta gjør historier til smarte briller enda mer håndfrie

Meta gjør historier til smarte briller enda mer håndfrie
Meta gjør historier til smarte briller enda mer håndfrie
Anonim

Briller er den nyeste frontlinjen innen smartteknologi, med Amazon, Razer, Bose og mange andre selskaper som hopper inn i kampen for å gjøre bruksspesifikasjonene litt mer, eh, spesielle.

Et eksempel? Meta og Ray-Bans samarbeidsinnsats, ganske enkelt k alt Stories. Disse smarte brillene har nettopp lagt til støtte for WhatsApp-meldinger, blant andre smarte håndfrifunksjoner.

Image
Image

Stories-briller inkluderer en innebygd mikrofon og høyttalere, så denne oppdateringen gir mulighet for håndfrie samtaler, kryptert tekstmelding og muligheten til å høre alle meldinger som mottas snakket høyt. Integreringen av WhatsApp følger fjorårets støtte for Facebook Messenger.

Meta-sjef Mark Zuckerberg har også utt alt at flere funksjoner ruller ut til smartbrillene snart, som stemmeaktiverte meldingssvar for både WhatsApp og Messenger.

WhatsApp-integrering i Stories-økosystemet har vært ryktet siden april. Denne nyeste rekke funksjoner legger til funksjonaliteten til de smarte brillene, siden de allerede kunne ta bilder og videoer med innebygde kameraer og spille av lydinnhold via integrerte høyttalere.

Dette trekket fortsetter Metas overgang fra et rent sosi alt medieselskap til en ledende stemme i VR/AR-området, sammen med Quest-linjen med virtual reality-headset og de kommende Cambria augmented reality-brillene.

Foreløpig er Stories smarte briller bare tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia, Irland, Østerrike, Belgia, Frankrike, Italia, Spania og Australia. Det er verdt å merke seg at disse brillene ikke er tilgjengelige i India og Brasil, og disse to landene utgjør brorparten av WhatsApp-brukere over hele verden.

Anbefalt: