Alienware løser endelig dilemmaet om hvor du skal lagre spillhodetelefoner

Alienware løser endelig dilemmaet om hvor du skal lagre spillhodetelefoner
Alienware løser endelig dilemmaet om hvor du skal lagre spillhodetelefoner
Anonim

Etter en intens PC-spilløkt legger du sannsynligvis hodetelefonene dine på skrivebordet, på en disk i nærheten eller til og med på en seng, og ingen av disse representerer en perfekt løsning.

Alienware har imidlertid nettopp annonsert et par fremtidsrettede spillmonitorer med en funksjon for å løse dette problemet med uttrekkbare hodesetthengere. Bare trykk på en knapp for å skyve ut hengeren og beundre å finne det ideelle stedet å hvile hodetelefonene når de ikke er i bruk.

Image
Image

Selvfølgelig er dette ikke selskapets første gaming monitor rodeo, så dette paret med kommende skjermer, 27-tommers AW2723DF og 25-tommers AW2523HF, er fullpakket med funksjoner som passer både konkurrerende og uformelle spillere, utover den smarte hodesetthengeren.

25-tommers skjermen har en 360 Hz variabel oppdateringsfrekvens og 0,5 ms grå-til-grå responstid, mens den større søsken har en 240 Hz opprinnelig variabel oppdateringsfrekvens og en 280 Hz overklokket oppdateringsfrekvens, med en 1ms grå- til grå responstid. Begge skjermene er FreeSync Premium Pro-sertifisert, VESA AdaptiveSync-sertifisert og tilbyr støtte for Nvidia G-sync.

Image
Image

Disse skjermene inkluderer også mange porter, som er en bærebjelke for Dell-produserte skjermer, inkludert en DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, et par USB 3.2 Gen 1-innganger, en hodetelefonkontakt og en lydutgang.

Det er verdt å merke seg at dette ikke er OLED-paneler, siden begge iterasjonene leveres med LG IPS-paneler som har full HD-oppløsning.

25-tommers AW2523HF kommer i salg først 7. september for $450. 27-tommers AW2723DF kommer i salg 6. oktober for $650.

Anbefalt: