Se kringkasting på TV i 4K med en av Hisenses nyeste NextGen TV-modeller

Se kringkasting på TV i 4K med en av Hisenses nyeste NextGen TV-modeller
Se kringkasting på TV i 4K med en av Hisenses nyeste NextGen TV-modeller
Anonim

Hisense ga ut et par nye NextGen TV-modeller i forskjellige størrelser, fra 55- til 85-tommer, alle med støtte for høyt dynamisk område (HDR).

Hvis du har lett etter et nytt sett for å bruke 4K-sendinger gjennom Advanced Television Systems Committee (ATSC) 3.0 gjeldende standarder, kan disse nye Hisense-modellene være noe for deg. De er ikke bare for kringkasting av TV, selvfølgelig, men å jobbe med ATSC 3.0 er deres primære formål.

Image
Image

Den første av de nye modellene er U7H-serien, som spenner over 55- til 85-tommers skjermer og kommer med en integrert NextGen TV ATSC 3.0 tuner. U7H-modeller støtter også Dolby Atmos for en mer oppslukende lydopplevelse, sammen med Dolby Vision IQ for klarere bilder. Å, og U7H-serien er også IMAX-forbedret.

Image
Image

Deretter kommer U8H-serien, som bruker ULED og Quantum Dot-teknologi (i utgangspunktet QLED) for lyse, levende, godt kontrasterte HDR-bilder. I likhet med U7H støtter U8H også Dolby Vision IQ og er også IMAX-forbedret, selv om skjermstørrelsene er litt mindre, og kommer på mellom 55 og 75 tommer.

Både Hisense U7H-serien og U8H-serien er tilgjengelig nå fra Best Buy og Amazon, selv om enkelte U7H-modeller bare vises på Amazon for øyeblikket. U7H starter på rundt $799 for 55-tommeren og går opp til $1999 for 85-tommeren. U8H er den dyreste av de to, fra $1099 for 55-tommeren opp til $2099 for 75-tommeren.

Anbefalt: