Toppnettsteder for kjæledyreiere på Internett

Innholdsfortegnelse:

Toppnettsteder for kjæledyreiere på Internett
Toppnettsteder for kjæledyreiere på Internett
Anonim

Mange sosiale nettverk, inkludert Facebook og Instagram, har mange innlegg som viser frem elskede, pelskledde familiemedlemmer. Men hvis du vil ha mer kontakt med hengivne kjæledyrforeldre, vil kjæledyrspesifikke nettsteder og apper hjelpe deg med å dele, koble til, lære og til og med adoptere. Her er en titt på seks flotte sosiale nettsteder og apper dedikert til kjæledyr.

Sørg for å sjekke ut Facebook-grupper som er sentrert rundt hunder, katter, kjæledyr og andre kjære dyrevenner, for eksempel Cool Dog Group.

Petzbe

Image
Image

What We Like

  • Morsomt, aktivt fellesskap.
  • Adorable CEO Angus the dog.
  • Tilbyr muligheter til å bidra til kjæledyrbaserte veldedige organisasjoner.

What We Don't Like

Ingen mennesker tillatt!

Petzbe er en Instagram-lignende app med slagordet "No Humans Allowed." Petzbe er designet for å la kjæledyret ditt få kontakt med andre kjæledyr over hele verden, bli med på temafotoutfordringer og delta i pengeinnsamling via "Lend a Paw" bildedelingsarrangement en gang i måneden. Med et aktivt og morsomt fellesskap, søte bilder og bånd til kjæledyrrelaterte veldedige organisasjoner, er Petzbe et must for kjæledyrelskere og deres pelskledde venner.

Med apper for iOS og Android er Petzbes mål å bringe alle kjæledyr over hele verden inn i et kjærlig, morsomt fellesskap.

Yummypets

Image
Image

What We Like

  • Enkelt å legge ut og dele kjæledyrets krumspring.
  • Se kjæledyr over hele verden.
  • Aktivt fellesskap.

What We Don't Like

Noen brukere rapporterer problemer med å navigere i appen til å begynne med.

Yummypets, tilgjengelig som en iOS-app, er et fellesskap med mer enn 500 000 kjæledyrforeldre, og det er ikke bare for hunde- og katteeiere. Hester, krypdyr og til og med gnagere feires av sine stolte menneskelige følgesvenner.

Ideen er å fange og dele bilder og videoer av kjæledyrets søteste øyeblikk mens du ser på morsomme kjæledyrvideoer og lærer om atferd og helseproblemer fra Yummypets' veterinærpartnere. Med en Instagram-lignende opplevelse og aktivt fellesskap er Yummypets en godbit for kjæledyrforeldre.

BarkHappy

Image
Image

What We Like

  • Finn hundevennlige steder i området ditt.
  • Kom i kontakt med andre hundeforeldre for leketreff.
  • Del på hundevennlige arrangementer.

What We Don't Like

Endringer av hundevennlige retningslinjer må rapporteres av brukere.

BarkHappy er en stedsbasert app og fellesskap for hundeelskere designet for å hjelpe brukere med å finne og få kontakt med andre hundeforeldre i samfunnet deres. Sjekk ut hundevennlige steder på et interaktivt kart, planlegg spilledatoer og arrangementer, og rapporter tapte eller funnet hunder. Appen gir produkttilbud, daglige kamper og mer.

BarkHappy er tilgjengelig som en iOS-app og hjelper brukerne å gå til flere steder og gjøre flere ting med sin pelskledde bestevenn.

Dokonoko

Image
Image

What We Like

  • Inkluderer funksjoner som hjelper på villspor.
  • Hjelper deg med å dokumentere kjæledyrets liv.

What We Don't Like

  • Inkluderer ikke kjæledyr utover hunder og katter.

Kokonoko er japansk for «Hvor hører du hjemme, lille fyr?» og denne sosiale nettverksappen har som mål å være et hjem for alle hunder og katter.

Dokonoko er et nytt sosi alt nettverk for venner av katter og hunder over alt. Det er et sted å holde et beskyttende øye med dine egne kjæledyr, vennenes kjæledyr, og til og med herreløse uten menneskelig familie i det hele tatt. Del bilder, viktige data og identifiserende funksjoner slik at dyrene du elsker aldri er alene, selv når de er borte eller i trøbbel.

Catster

Image
Image

What We Like

  • Tonvis med informasjon og ressurser.
  • Tilgang til podcasten.
  • Videodelen er informativ og godt produsert.

What We Don't Like

For å samhandle med andre katteelskere, må du besøke Catsters Facebook-, Instagram- eller Twitter-feeder.

Catster tilbyr en rekke ressurser for katteelskeren, inkludert informasjon om kattens oppførsel, helsevesen, raser og mer. Det er hjemmebasen til Let's Talk About Cats-podcasten og Catster magazine, som inneholder artikler som "Does Your Cat Love You?" og "De 5 stadiene av kattegraviditet.«

De sosiale og fellesskapsaspektene ved Catster har flyttet til Facebook, Instagram og Twitter, der brukere kan stille spørsmål, dele og samhandle med andre katteforeldre.

Dogster

Image
Image

What We Like

  • Mange hunderelaterte tips.
  • Redningshistorier.

What We Don't Like

Fellesskapsfunksjoner har blitt flyttet utenfor nettstedet.

Catsters søsterside, Dogster, er en gullgruve av informasjon om hunder, med artikler og videoer laget for å lære og forklare. Lær om hundehelse, valpetrening, hunderaser og mer. Abonner på Dogster magazine for enda mer innsikt i menneskets beste venn.

I likhet med Catster har Dogsters fellesskapsfunksjoner blitt flyttet fra hovedsiden til Facebook-, Instagram- og Twitter-feedene.

Anbefalt: