Flypiloter kan fylle ut som droneoperatører

Innholdsfortegnelse:

Flypiloter kan fylle ut som droneoperatører
Flypiloter kan fylle ut som droneoperatører
Anonim

Key takeaways

  • Amazon fikk føderal godkjenning for å betjene sin flåte av Prime Air-leveringsdroner.
  • Flyselskapspersonell som er opplært til høye sikkerhetsstandarder, kan hjelpe droneleveringsselskaper i deres forsøk på å forhindre ulykker.
  • Kompetansen som brukes i passasjerluftfart, kan enkelt oversettes til dronelevering.
Image
Image

Ettersom passasjerflyselskaper står overfor nedskjæringer på grunn av koronaviruset, kan den voksende droneleveringsvirksomheten tilby en livline til noen besetningsmedlemmer, samtidig som vi sørger for at fremtiden vår for dronelevering er så trygg som mulig.

Droneleveringsvirksomheten forventes å vokse raskt etter hvert som selskaper fra Amazon til UPS kommer inn på feltet. Men mens dronelevering fortsatt er i en testfase, vekker det økende antallet ubemannede kjøretøy på himmelen sikkerhetsproblemer. Leveringsdroner er større og tyngre enn hobbyversjonene og kan utgjøre en risiko for mennesker og eiendom hvis de krasjer eller treffer et bemannet fly.

“Bemannede flypiloter og personell har mye å gi til industrien,” sa Tony Pucciarella, president for MissionGO, et droneleveringsselskap, i et telefonintervju. "De har en bakgrunn innen sikkerhet og ytelse som vil være helt nødvendig når vi utvider."

Droneleveranser flyr fremover

På mandag vant Amazon føderal godkjenning til å betjene sin flåte av Prime Air-leveringsdroner. Flyttingen betyr at Amazon vil kunne fortsette med å teste sine ubemannede kjøretøy, selv om selskapet ennå ikke har kunngjort sin nøyaktige tidsplan for utplassering.

Amazon konkurrerer med dusinvis av andre selskaper som også planlegger å tilby dronelevering, inkludert Domino’s og Walmart. I mellomtiden står flyselskapene overfor et bratt fall i inntekter ettersom passasjerer holder seg hjemme på grunn av pandemien.

"Dette er den største nedgangen i kommersielle flyreiser som landet noen gang har opplevd," sa David Nolletti, en lisensiert kommersiell pilot og ledelseskonsulent for luftfartsindustrien, i et telefonintervju.

“De amerikanske transportørene permitterer en stor del av arbeidsstyrken deres, og de forventer ikke noen form for rask bedring," sa Nolletti. "I mellomtiden har det vært en vekst i forbrukersalg over internett og det er alt. om å prøve å redusere menneske-til-menneske-kontakt, som alt spiller inn i veksten av dronelevering.»

Pilotferdigheter Oversett til droner

Bemannede luftfartstap kan være droneselskapenes gevinster. "Hvis piloter finner seg permittert på grunn av nedgangen i bransjen, vil de sannsynligvis være åpne for en rekke arbeidsmuligheter, som kan inkludere droneoperatører på et tidspunkt i fremtiden," skrev Gregg Overman, kommunikasjonsdirektør i Allied Pilots Association, i et e-postintervju.

Ferdighetene som brukes i passasjerluftfart, kan lett oversettes til dronelevering, sa Nolletti, og la til: Hvis du tenker på hva det skal til for å operere en gruppe droner, kommer det til å bli som et lite flyselskap. Slik de opererer og vedlikeholder flåten, kommer den til å se ut slik et tradisjonelt flyselskap opererer. Last går inn og ut etter en tidsplan.»

Å sikre sikkerhet er en hindring for veksten av droneleveranser, sa Michael Canders, en luftfartsprofessor ved Farmingdale State College, i et telefonintervju. Flypersonell som er opplært til høye sikkerhetsstandarder kan hjelpe droneselskaper med å forhindre ulykker. De fleste droneleveranser forventes å inkludere en høy grad av automatisering, men pilotvurdering vil fortsatt være nødvendig.

"Vi har sett ubemannede fly på feil sted og i feil høyde," sa Canders. «Det er ikke et spørsmål om, men når vi har en kollisjon mellom et bemannet og ubemannet fly.»

Pucciarella sa at selskapet hans har ansatt passasjerflyselskappiloter med sikkerhet i tankene. Kommersielle droneoperatører trekker også på talentene til seniormekanikere som har forlatt passasjerluftfart, sa han.

"Vi ser at flere piloter går over til disse karrierene," la han til. «Selv flyselskappiloter som utfører droneoperasjoner på deltid nå som de har tid og tilgjengelighet.»

Staying Safe

Selv om droner er mye lettere å fly enn bemannede fly, må piloter kunne mange av de samme ferdighetene. Piloter som går over til droner forstår allerede «sikkerhetskulturen», sa Pucciarella. Det er hvor du skal fly og holde et øye med været i horisonten. Det er hvor ofte du bør gjøre forebyggende vedlikehold. Det er alt som er inngrodd i bemannede flygere.»

Image
Image

Hvis knekkene kan løses, vil droneleveransene sannsynligvis øke. Milind Dawande, professor i operasjonsledelse ved University of Texas i Dallas, skrev i en fersk studie at industrien trenger å koordinere dronereiser og forbedre den offentlige oppfatningen av droneflåter som flyr over hodet. Papiret peker på pilotprogrammer som tester teknologien som leder droner bort fra farlige områder som flyplasser.

"Det vil være rimelig å anta at droneteknologi modnes raskt, og vi bør se en kommersiell utrulling i større skala i en ikke altfor fjern fremtid," sa Dawande i en pressemelding. -19 pandemi vil kanskje fremskynde denne prosessen."

Oppdatering 9/2/2020 15:38 ET: Tony Pucciarella er president i MissionGO, ikke administrerende direktør. Vi har oppdatert historien deretter.

Anbefalt: