Hvordan sende store filvedlegg (opptil 5 GB) i Apple Mail

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sende store filvedlegg (opptil 5 GB) i Apple Mail
Hvordan sende store filvedlegg (opptil 5 GB) i Apple Mail
Anonim

What to Know

  • Med en iCloud-konto og macOS Mail, bruk Mail Drop for automatisk å laste opp filer som er for store for en e-post til iCloud-serverne.
  • I Mail, velg Mail > Preferences > Accounts og velg en konto. Merk av i boksen ved siden av Send store vedlegg med Mail Drop.
  • For å legge til filer i en e-postmelding, bruk Paperclip-ikonet, gå til Fil > Legg ved filer , eller trykk Command+ Shift+ A og velg filene.

Med en iCloud-konto og macOS Mail kan du bruke Mail Drop til automatisk å laste opp filer som er for store for en e-post til iCloud-serverne. Der lagres de i kryptert form og tilgjengelig for nedlasting av enhver mottaker med lenken i opptil 30 dager.

Aktiver Mail Drop for en e-postkonto i OS X Mail

E-postslipp-vedlegg fungerer ikke annerledes enn vedlegg som sendes direkte med en melding. For mottakere som bruker macOS Mail, vises Mail Drop-vedlegg som vanlige vedlagte filer.

Slik slår du på Mail Drop slik at store vedlegg som sendes fra en Apple Mail-konto behandles automatisk med Mail Drop:

  1. Sørg for at du har en iCloud-konto og at du er logget på den med macOS Mail.
  2. Velg Mail > Preferences fra menylinjen i Mail.

    Image
    Image
  3. Velg Accounts-fanen.

    Image
    Image
  4. Fra kontolisten, velg kontoen du vil aktivere Mail Drop for.

    Image
    Image
  5. Merk av i boksen ved siden av Send store vedlegg med Mail Drop.

    Image
    Image
  6. Lukk Preferences-vinduet.

Send store filvedlegg (opptil 5 GB) i Apple Mail

Slik sender du filer på opptil 5 GB via e-post fra macOS Mail:

  1. Sørg for at Mail Drop er aktivert for kontoen du bruker.
  2. Bruk en av følgende metoder for å legge til filer eller mapper i en melding du skriver i macOS Mail:

    • Plasser tekstmarkøren der du vil at vedlegget skal vises. Velg Papirklipp-ikonet (&x1f4ce;) i meldingens verktøylinje. Marker ønsket dokument eller mappe, og velg deretter Choose File.
    • Pass på at markøren er der du vil sette inn filen eller filene. Velg Fil > Legg ved filer … fra menyen eller trykk Command+ Shift + A. Velg ønskede filer og mapper, og velg deretter Choose File.
    • Dra og slipp ønsket dokument eller mappe på meldingsteksten der du vil at vedlegget skal vises.

For vedlegg som overskrider en viss størrelse (det avhenger av e-postleverandøren din), laster Mail automatisk opp filen i bakgrunnen til en iCloud-nettserver, hvor mottakerne kan laste ned filen ved å følge en lenke i meldingen. Filene er tilgjengelige i 30 dager.

Er større bedre for vedlegg?

Som alle som noen gang har prøvd å legge ved en stor fil til en e-post har oppdaget, er større ikke alltid bedre. Store filer forårsaker forsinkelser, venting, feil, gjentakelser og uleverte meldinger, for ikke å snakke om frustrasjon.

Du kan gå på jakt etter tjenester, plug-ins og apper for å omgå problemet, inkludert filoverføringstjenester som Dropbox og WeTransfer, eller du kan bruke Apples innebygde løsning.

Anbefalt: