Apple kunngjør store oppdateringer til meldinger i iOS 15

Apple kunngjør store oppdateringer til meldinger i iOS 15
Apple kunngjør store oppdateringer til meldinger i iOS 15
Anonim

Apples 2021 Worldwide Developers Conference (WWDC) finner sted denne uken, og teknologigiganten kunngjorde mandag noen viktige oppdateringer til meldinger som kommer i iOS 15, som etter planen skal slippes til høsten.

New Messages-oppdateringer inkluderer et nytt collagedesign med bildene folk sender deg tekstmeldinger på, samt fotostabler som du kan sveipe gjennom og trykke for å se.

Image
Image

En av de viktigste oppdateringene i Messages er en Shared With You-funksjon som enkelt lagrer og fester artikler, bilder og mer til en separat Delt med deg-mappe som du kan se på eller lese på et senere tidspunkt.

Du kan klikke på innholdet som er delt, og det vil ta deg tilbake til samtalen med personen som delte det med deg, slik at du kan hente samtalen tilbake angående det som ble delt.

Delt med deg-funksjonen er smart nok til at den vil beholde de viktige bildene eller artiklene og forlate alt annet; den vil ikke lagre memes i Delt med-mappen.

Den nye funksjonen Delt med deg fungerer i Safari, Apple Podcasts, Apple Music og mer, og disse nye meldingsfunksjonene vil være tilgjengelige når iOS 15 debuterer i løpet av de kommende månedene.

Apple annonserte også endringer i flere av måtene vi kommuniserer med hverandre på, inkludert FaceTime-oppdateringer med romlige lydfunksjoner, stemmeisolering, en ny rutenettvisning, portrettmodus og mer.

Du kan se mer av Lifewires fullstendige dekning av WWDC her.

Anbefalt: