Tech-Adaptika lanserer en VR-sommerskole med avatarer

Tech-Adaptika lanserer en VR-sommerskole med avatarer
Tech-Adaptika lanserer en VR-sommerskole med avatarer
Anonim

Voilà Learning og Tech-Adaptika har annonsert lanseringen av den første avatarbaserte virtuelle virkelighetssommerskolen i Nord-Amerika.

Nyhetene f alt fredag, med Tech-Adaptika som avslørte at den kommende sommerskolen vil tilby klasser for elever i klasse 1 til 12, inkludert kurs i engelsk, fransk og matematikk. Skolen lanseres i samarbeid med Voilà Learning og er en del av de to selskapenes fremstøt for å gi elevene flere muligheter etter et år med delvis eller full skolenedleggelse.

Image
Image

"Vi ønsker å bidra til å bygge bro over læringsgapet for kanadiske og amerikanske studenter ved å skape muligheter for meningsfulle interaksjoner trygt," forklarte Carrie Purcell, medgründer av Tech Adaptika, i en pressemelding.«Vår virtuelle plattform lar lærere undervise på en mer menneskesentrert måte.»

I følge kunngjøringen vil både elever og lærere kunne tilpasse sine egne avatarer, slik at de kan bli fullstendig fordypet i klasserommet. På samme måte som et fysisk klasserom, vil elevene kunne engasjere seg direkte med medelever og lærere.

Etter fjoråret sier Tech-Adaptika at denne sommerskolen bare er én måte å slå tilbake mot de negative som har påvirket utdanningen gjennom 2020 og tidlig i 2021. Med mange skoler stengt gjennom hele skoleåret 2020, bemerker selskapet at mange barn nå begynner å falle bak på minimumsnivået for lesing, og både Tech-Adaptike og Voilà Learning tror at virtuelle sommerskoler som deres kan hjelpe til med å snu utviklingen.

Sommerskoleplattformen vil være tilgjengelig fra 15. juli til 15. september, og den vil gå fra kl. 9.00 til 12.00 (østlig tid) mandag til torsdag. Tech-Adaptika sier også at programmet vil være tilgjengelig for skolestyrer over hele Nord-Amerika, og at det blir finansiert av både den kanadiske og amerikanske regjeringen.

Anbefalt: