Google kunngjør Pixel 6 og Pixel 6 Pro-smarttelefoner

Google kunngjør Pixel 6 og Pixel 6 Pro-smarttelefoner
Google kunngjør Pixel 6 og Pixel 6 Pro-smarttelefoner
Anonim

Google introduserte endelig Pixel 6- og Pixel 6 Pro-telefonene som kommer til høsten.

I en serie tweets postet av Made By Google på mandag, ga teknologigiganten innsikt i funksjonene og designen til de nye Pixel-smarttelefonene. De nye Pixel-telefonene kommer hver i tre forskjellige fargekombinasjoner: gul, lysegrå og svart for Pixel 6 Pro, og rosa, blå/gul og svart for Pixel 6.

Image
Image

Pixel 6 Pro kommer med tre kameraer plassert over en elegant svart kameralinje, inkludert et teleobjektiv med 4x optisk zoom. Pixel 6 vil ha de samme tre kameraene, bare ingen teleobjektiv.

De nye Pixel 6 og Pixel 6 Pro vil også bli drevet av Googles første smarttelefonbrikke, som den kaller Google Tensor. Brikken er spesiallaget for Pixel og kan behandle Googles kraftigste kunstige intelligens- og maskinlæringsmodeller direkte på Pixel 6.

Google sa at brukere kunne forvente en transformert opplevelse for kameraet og bedre talegjenkjenning, talekommandoer, oversettelser, teksting og diktering takket være Google Tensor-brikken.

Både Pixel 6 og Pixel 6 Pro vil ha det nye personaliseringssystemet k alt Material You, som ble introdusert under mais Google I/O-arrangement og tilpasser telefonens bakgrunnsbilde, widgetfarger, varslingslinje og andre menyer til din personlige stil.

De nye Pixel 6 og Pixel 6 Pro vil også bli drevet av Googles første smarttelefonbrikke…

Til slutt sa Google at de nye Pixel 6-telefonene vil ha flest lag med maskinvaresikkerhet i enhver telefon (som Google sa er basert på en telling av separate maskinvaresikkerhetslag).

Mens en ny Pixel-telefon var forventet å bli annonsert, er Google Tensor-brikken en overraskende kunngjøring. Apple debuterte nylig også sin egen ARM-baserte brikke, kjent som Apple M1-brikken. Men i motsetning til Google, er Apples M1-brikke bare tilgjengelig på iPad-enheter og Mac-datamaskiner, i stedet for smarttelefoner.

Anbefalt: