Streamer MermaidUnicorn bringer lidenskap til Twitch-musikkscenen

Innholdsfortegnelse:

Streamer MermaidUnicorn bringer lidenskap til Twitch-musikkscenen
Streamer MermaidUnicorn bringer lidenskap til Twitch-musikkscenen
Anonim

Alanna Sterling er en streamer som går i sømmene med et kaleidoskop av uforferdet artisteri.

Kjent av Twitch-skjermnavnet MermaidUnicorn, er Sterling tiltrukket av det dramatiske, det uttrykksfulle og det teatralske, med kraftfulle forestillinger utsmykket med sitt karakteristiske regnbuehår og en lappeteppebakgrunn som gir tusenvis en nesten daglig dose av live underholdning.

Image
Image

Sterling kom til Twitch i 2018 og har blitt en stift i musikkscenen med innovative performancekunstverk. En ung artist med noe å bevise, de visste at de var ment for noe større og grep muligheten til å oppfylle en drøm som ble utsatt.

"Jeg lever for ros, jeg lever for kjærligheten. Jeg vil bare at alle skal elske meg. Jeg antar fordi jeg ikke fikk mye kjærlighet som barn, og nå bruker jeg hele livet leter etter det. Jeg vet at det kan høres egoistisk ut, men det var det som trakk meg til dette, " sa Sterling under et telefonintervju med Lifewire og beskrev deres vekst på plattformen i musikkscenen.

"Jeg legger så mye lidenskap i hver forestilling. Når folk ser at du har det gøy og koser deg, da vil folk være med."

Raskfakta

  • Navn: Alanna Sterling
  • Alder: 27
  • Located: Ottawa, Canada
  • Tilfeldig glede: Stor pause! Alanna startet som en League of Legends-streamer før hun byttet til musikk måneder inn i nettkarrieren. De fikk sitt store gjennombrudd med å opptre på den populære streameren AustinShows talentshow.
  • Motto: "Det er ikke noe slikt som en dårlig følelse. Alle følelser har en hensikt i livet og ingen følelse vil vare evig selv om den føles uendelig på den tiden; det går også over."

Under the Sea

Drømmer var alt Sterling hadde. Det og musikk, selvfølgelig. Sterling er født og oppvokst i Ottawa i en tumultarisk, svingende familiedynamikk, og forteller om reisen deres til selvaksept. Da de beveget seg mellom fosterhjem og skoledistrikter som en svingdør, var det vanskelig for dem å finne riktig fotfeste i en verden i stadig endring.

En ung virtuos, musikk har vært en viktig del av Sterlings liv. Gjennom årene har de lært å spille over 40 instrumenter, alt fra piano og gitar til relativt obskure assorterte instrumenter som theremin og kazoo.

Et talent de sier de har arvet fra sin mor, musikk har vært deres frelsende nåde og den konstante i livet deres. Piano på to, koret på ni, og låtskriving på 12. Musikk er fortsatt deres mest varige kjærlighet.

"Jeg sier alltid at musikk er mitt morsmål. Det er det første språket jeg kunne," sa Sterling. "Jeg hadde alltid gitaren med meg gjennom alle bevegelsene. Det var den eneste tingen som ga meg litt glede når livet var litt kjipt."

Sangskriving, spesielt, har vært et metamorfoseverktøy for de mørke delene av livet deres.

Image
Image

Å komme ut på den andre siden av mørket er det som tillot dem å finne lyset i livet. De lyse antrekkene, det fantastiske navnet og regnbuehåret er ikke bare estetiske preferanser. Det er en bekreftelse. "Det handler om hvordan man kan se den fargerike siden av livet gjennom mørket. Jeg vil bare være levende kunst i bevegelse," sa de.

The Mermaid Brigade

Det autentiske fellesskapet av metaforiske sjøboere som stiller seg inn på strømmene deres, er kjent som Mermaid Brigade. De kommer for å lytte til originale sanger, gi forespørsler og nyte det uhemmede talentet som er MermaidUnicorn. Tre år og 43 000 følgere senere er Sterling akkurat der de burde være.

For en gang i livet mitt føler jeg at dette er det jeg fortjener. Mens jeg før hadde dette konstante bedragersyndromet, men nå er det sånn at dette er akkurat der jeg er ment å være og jeg har jobbet hardt for å skape dette imperiet,» sa de.

Til tross for alle vanskelighetene i livet, lar Sterling aldri det få dem ned. Samfunnet deres har vært en kilde til inspirasjon og tilbedelse som har tillatt Sterling å blomstre i krisetider. Deres nærmeste fellesskapsfortrolige, kjent som The Pineapple Cult, var der under medisinske oppblussinger og kroniske sykdommer. Helt den fullkomne streameren, gjennom alt holdt de på.

Når folk ser at du har det gøy og koser deg, da vil folk inn."

"Samfunnet ditt er bare en refleksjon av deg. Hvis du projiserer kjærlighet, kommer du til å få den tilbake," sa de og kjempet mot tårene. «Det er godt å ha et fellesskap som vil støtte deg gjennom alt dette, og jeg håper at jeg kan oppmuntre dem til å være tøffe og være krigere.»

Med et selvfinansiert album i horisonten som viser frem deres mange talenter, sa Sterling at de ikke er så bekymret for fremtiden. I stedet lever de for her og nå og ønsker å fortsette å være en inspirasjon for andre som går gjennom lignende kamper.

"Det høres klisjé ut, men jeg har aldri hatt et forbilde da jeg vokste opp. Jeg skulle ønske jeg hadde et forbilde som meg. Bare noen som oppmuntrer meg til at du kan gjøre hva som helst, du har den kraften," avslørte de. "Noen som kan si at jeg kan være så skeiv som jeg vil, og at det er greit. Jeg håper bare jeg kan være den personen for noen andre nå."

Anbefalt: