Roku kunngjør nye 4K og 4K+ Streaming Sticks

Roku kunngjør nye 4K og 4K+ Streaming Sticks
Roku kunngjør nye 4K og 4K+ Streaming Sticks
Anonim

Rokus nylig annonserte 4K og 4K+ streaming sticks lar deg strømme i 4K, og vil slippes i USA i oktober.

Den passende tittelen Roku Streaming Stick 4K og Roku Streaming Stick 4K+ tilbyr naturligvis 4K-streaming, sammen med andre generelle forbedringer. I følge Rokus kunngjøring vil begge modellene være tilgjengelige i USA i midten av oktober via selskapets nettside og andre nettbutikker. Merkelig nok virker det som om bare Roku 4K vil bli utgitt i fysiske butikker, uten å nevne den samme behandlingen for 4K+-modellen.

Image
Image

Roku Streaming Stick 4K ser ut til å være en oppgradering i forhold til tidligere modeller, og krever en raskere oppstartstid og en redesignet Wi-Fi-mottaker for bedre hastigheter. Den tilbyr også Dolby Vision og HDR10+. Så er det selvfølgelig de typiske Roku-fordelene ved enkelt oppsett og kompatibilitet med flere Apple- og Google-enheter.

Image
Image

Den eneste forskjellen mellom 4K- og 4K+-modellen ser ut til å være inkluderingen av en Roku Voice Remote Pro, som følger med 4K+. For bare $20 mer kan du få en mer avansert oppladbar fjernkontroll med håndfri stemmekontroll, en hodetelefonkontakt og personlige snarveiknapper.

Du kan finne Roku Streaming Stick 4K på hyller og online i USA i midten av oktober for $49,99, med planer for utgivelser i Canada og Latin-Amerika "i de kommende månedene." Når det gjelder Roku Streaming Stick 4K+, vil den være tilgjengelig for kjøp i USA online både fra Roku og andre forhandlere for $69,99. Du kan også forhåndsbestille begge modellene direkte fra Roku akkurat nå, forutsatt at du er i USA.

Anbefalt: