Anker lanserer MagGo Adaptive Magnetic Charging Lineup

Anker lanserer MagGo Adaptive Magnetic Charging Lineup
Anker lanserer MagGo Adaptive Magnetic Charging Lineup
Anonim

Det nye MagGo-produktutvalget fra Anker har "adaptiv magnetisk lading" designet for å fungere med iPhone 12 og iPhone 13.

Anker er ikke fremmed for trådløse ladeenheter, men det som skiller MagGo-linjen er fokuset på Apple-enheter. Fem forskjellige tilbehør er tilgjengelig tot alt, med en sjette (den 633 magnetiske trådløse laderen) oppført som "kommer snart." Det er også verdt å nevne at 610 Magnetic Phone Grip ikke er en lader – det er et telefongrep med en ring som glir over fingeren for et sikrere hold.

Image
Image

De faktiske ladeenhetene ser ut til å gi en god del variasjon i designene deres. Det magnetiske 622-batteriet fungerer som en strømbank som kan festes og et uttrekkbart stativ som kan fungere horisont alt eller vertik alt.

Den 623 magnetiske trådløse laderen har en nedfellbar topp for en 60-graders visningsvinkel, og kan lade iPhone og et par ørepropper samtidig.

Og hvis du kjører, kan den 613 magnetiske trådløse laderen monteres på dashbordet og tilbyr opptil 134 graders justering for synsvinkelen.

For mer sentralisert, hjemmevennlig lading, er det også 637 Magnetic Charging Station. Den lille dokken har en magnetisk ladepute, to USB-C-porter, to USB-A-porter og tre AC-uttak for å hjelpe deg med å holde selv den ikke-trådløse elektronikken i gang.

Bortsett fra den 633 magnetiske trådløse laderen ($119), som "kommer snart", er alle Ankers andre MagGo-produkter tilgjengelig nå.

Prisene varierer fra $15,99 for telefongrepet til $99,99 for ladestasjonen.

Anbefalt: