Adobe lanserer Cloud Spaces og Cloud Canvas-apper

Adobe lanserer Cloud Spaces og Cloud Canvas-apper
Adobe lanserer Cloud Spaces og Cloud Canvas-apper
Anonim

Adobe lanserer to nye apper: Creative Cloud Spaces og Creative Cloud Canvas, som begge tar sikte på å bringe arbeidsteam tettere sammen.

Cloud Spaces er et digit alt knutepunkt for arbeidsteam for å samle filer, lenker og biblioteker for å sikre at alle holder seg konsekvente i et prosjekt. Cloud Canvas er en digital overflate der teammedlemmer kan samle ulike kreative verk til en sammenhengende visjon for vurdering.

Image
Image

Med Spaces kan teammedlemmer organisere ressurser for å sikre at de rette personene har riktig tilgang, legge til lenker til relevante dokumenter og holde prosjektressurser oppdatert.

Nye personer kan hentes inn med en enkel invitasjon og få tilgang til alle filene de trenger for å holde seg oppdatert. Spaces vil være tilgjengelig på Adobe Creative Cloud som en betaversjon og integreres med andre apper, inkludert Photoshop og Illustrator.

Cloud Canvas lar teammedlemmer gjennomgå og samarbeide om prosjekter i en nettleser for å gi rask tilbakemelding. Dokumenter, bilder og andre filer på tvers av forskjellige Adobe-apper kan legges til en Canvas-side.

Image
Image

Dokumenter vil bli koblet tilbake til kilden og kan åpnes i den originale appen for å redigere. Teammedlemmer kan plassere klistremerker og notater i Canvas for å legge til kommentarer, eller hoppe på en live chat for å diskutere prosjektet.

Både Spaces og Canvas er for øyeblikket tilgjengelig som en privat betaversjon med begrensede plasser. Etter betaen vil Adobe innlemme brukertilbakemeldinger før den formelt lanseres neste år. Hvis du er interessert, kan du registrere deg for den private betaen på Adobes nettsted.

Anbefalt: