Adobe Premiere Pro og After Effects får nye funksjoner

Adobe Premiere Pro og After Effects får nye funksjoner
Adobe Premiere Pro og After Effects får nye funksjoner
Anonim

Adobe legger til nye funksjoner til sine Premiere Pro- og Affect Effects-apper, som den nye Remix-funksjonen som kommer til Premiere Pro.

Adobe Premiere Pro, som ble annonsert under Adobe MAX 2021-arrangementet, vil også få en forbedret tale-til-tekst og en ny funksjon for forenkle sekvenser. Affect Effects kan nå gjengi videoer i bakgrunnen takket være Speculative Preview og yte raskere med Multi-Frame Rendering.

Image
Image

Remix på Premiere Pro er et verktøy som bruker maskinlæring til å omorganisere sanger for å matche videoen den er koblet til. Den analyserer mønstrene og dynamikken i en sang for å generere en ny miks som er unik for den videoen.

Tale-til-tekst kan nå utføres på enheten, noe som betyr at redaktører kan bruke funksjonen uten internettforbindelse, men den er bare tilgjengelig på engelsk for øyeblikket. I tillegg vil funksjonen ha forbedret nøyaktighet for popkulturbegreper på tvers av de 13 støttede språkene og bedre formatering for tall og datoer

Simplify Sequence i Premiere Pro fjerner hull og ubrukte eiendeler i videoer for en ny effektiv måte å eksportere og dele prosjekter på.

Image
Image

Når det gjelder After Effects, øker Multi-Frame Rendering appens ytelse ved å dra full nytte av en datamaskins CPU for å gjengi en video raskere enn noen gang før. Og Speculative Preview lar Affect Effects gjengi komposisjoner mens datamaskinen sover for å akselerere den kreative prosessen.

Offentlige betaversjoner for disse funksjonene vil være tilgjengelige fra og med tirsdag, men Adobe har ikke en offisiell endelig utgivelsesdato for disse funksjonene ennå.

Anbefalt: