Apples App Store-ferieåpninger er en gave til alle

Innholdsfortegnelse:

Apples App Store-ferieåpninger er en gave til alle
Apples App Store-ferieåpninger er en gave til alle
Anonim

Key takeaways

  • I år vil Apple godta appinnsendinger gjennom hele ferien.
  • Utviklere kan puste med ro og vite at de kan sende inn nødrettinger i den travleste sesongen.
  • Ingen flere skuffelser i julemorgen for nye iPhone- og iPad-eiere.
Image
Image

I år vil Apple for første gang holde bakdørene til App Stores åpne for utviklere gjennom hele høytiden.

App Store Connect stenger vanligvis i deler av november og desember, noe som gir App Store-anmeldere en sjanse til å ta seg fri til Thanksgiving og jul. Men for apputviklere kan disse nedleggelsene være angstfremkallende.

Se for deg at du oppdaterer appen din klar for høytiden, og millioner av kjøpere laster den ned til sine nye iPhones og iPads på juledag. Tenk deg så at oppdateringen la til en kritisk feil. Tidligere hadde du vært uheldig. Men nå, med App Store Connect som holder åpent for virksomheten, kan du sende inn en rask nødløsning.

"Jeg tror det er bra i tilfelle en utvikler må gi ut en nødfeilrettingsoppdatering. Dette har heldigvis aldri skjedd meg i løpet av ferien, men du vet aldri," sa Mac- og iOS-apputvikler Jeff Johnson til Lifewire via direktemelding.

Holiday Rush

Da jeg var liten fikk jeg en elektronisk leke ett år til jul, men foreldrene mine glemte å kjøpe batterier. Jeg måtte vente i tilsynelatende uendelige dager før butikkene åpnet igjen.

I dag får vi gadget-gavene våre og begynner umiddelbart å handle etter apper. Dette er en prime time for utviklere å få nye kunder, så det er ekstra viktig at den første opplevelsen er jevn. Du ønsker å gjøre et godt førsteinntrykk. Og likevel, med nye funksjoner stormet ut av døren, kombinert med Apples årlige nedleggelse, er julen kanskje den verste tiden å sende appoppdateringer for nye brukere.

Image
Image

"Den desidert største uken er juleuken, og vi bruker måneder frem til den på å utvikle nye funksjoner for appen vår. Ofte blir disse funksjonene publisert i uken før jul, men når feilene oppstår oppdaget, er det ingenting vi kan gjøre med dem før etter ferien," sa Chase Roberts, sjef for mobilingeniør ved skyteanalyseselskapet Mantis Tech, til Lifewire via e-post.

Hvorfor har Apple gjort dette?

I motsetning til fysiske butikker, er App Store en 24/7 virksomhet og opererer over hele verden. Så å stenge den virker ganske gammeldags, spesielt hvis du bor og jobber i et av de mange, mange landene hvor jul ikke er noe. Nå påtvinger ikke Apple sine lokale skikker på dette globale markedet lenger.

"Det var ikke en stor ting, men det var alltid en viss angst rundt nedleggelsen," sa Mac- og iOS-apputvikler James Thomson til Lifewire via direktemelding. "Opprinnelig kunne du ikke engang endre priser, noe som var interessant hvis du ønsket å kjøre en kampanje rundt høytidene. Så det er greit å ha en ting mindre å bekymre seg for, og det er derfor jeg mistenker at de gjorde det."

Det vil imidlertid ikke være full service som vanlig. Det ser ut til at Apple vil kjøre på en skjelettstab i løpet av begge feriehelgene i USA. "Vær oppmerksom på at anmeldelser kan ta lengre tid å fullføre fra 24. til 28. november og 23. til 27. desember," sa Apple i sin nyhetsoppdatering. Det høres ikke ut som det vil være et godt tidspunkt å sende inn splitter nye apper, men det er nok ikke poenget.

Image
Image

"Hvis jeg måtte gjette Apples årsak, ville det være for å la utviklere gi ut hastefeilrettinger. Jeg kan ikke komme på en annen grunn," sier Johnson.

For deg og meg er dette også gode nyheter. Vi kan være sikre på at eventuelle problemer med favorittappene våre kan løses ASAP. Og for folk som starter dagen med å besøke App Store for å se etter oppdateringer, er ferieperioden en tørr periode som bare får denne avhengigheten til å føles verre. Dette vil ikke lenger være tilfelle – vi kan få den daglige løsningen vår som vanlig.

Er det noen ulemper med denne nye planen? Egentlig ikke, selv om Thomson har et ferieønske for de som jobber i denne tiden. "Selvfølgelig håper jeg anmelderne får riktig bet alt, og det er deres valg!" sier Thomson.

Anbefalt: