Spotify, Netflix Samarbeid om en ny streaminghub for underholdning

Spotify, Netflix Samarbeid om en ny streaminghub for underholdning
Spotify, Netflix Samarbeid om en ny streaminghub for underholdning
Anonim

Spotify har lagt til en ny seksjon på sin plattform som samler lydspor og podcaster knyttet til Netflix-programmer.

Ifølge Spotify er den nylig k alte Netflix Hub vertskap for offisielle spillelister for programmer som Bridgerton, On My Block og La Casa de Papel (Money Heist). Offisielle lydspor for programmer som live-action-gjengivelsen av Cowboy Bebop og den løpske hiten Squid Game vil også være på der.

Image
Image

Og hvis du vil utforske favorittprogrammene dine videre, vil Netflix-sentriske podcaster også være på det nye navet, inkludert The Crown: The Official Podcast og Netflix Is A Daily Joke.

I tillegg til den nye delen, lanserer Spotify en forbedret albumopplevelse for Netflix-westeren, The Harder They Fall. Albumet gir fansen et unikt blikk bak kulissene på lydsporets skapelse og sanger av populære artister.

Fans av La Casa de Papel kan glede seg over en ny quiz som skal matche personligheten din med en karakter i programmet, sammen med en tilhørende sang fra lydsporet. Spotify opprettet også en ny destinasjonsside for serien, inkludert videoer fra rollebesetningen og lydsporet. Men når dette skrives, ser det ikke ut til at siden fungerer.

Image
Image

Netflix Hub er for øyeblikket tilgjengelig for både gratis- og premium-brukere i USA, Storbritannia, Canada, Irland, India, Australia og New Zealand. Spotify nevnte ikke om de har planer om å ta det nye navet til andre land eller regioner.

Spotify oppgir imidlertid at de planlegger å oppdatere Netflix-huben med nytt innhold ofte.

Anbefalt: