LGs nye skjerm er verdens første 16:18 vertikale skjerm

LGs nye skjerm er verdens første 16:18 vertikale skjerm
LGs nye skjerm er verdens første 16:18 vertikale skjerm
Anonim

LG har annonsert to nye skjermer, inkludert markedets første 16:18 vertikale skjerm.

De to nye skjermene ble kunngjort onsdag, og debuterer offisielt i januar på CES 2022. Den første skjermen, LG UltraFine Display, er et 32-tommers 4K UHD (3, 840 x 2, 160) Nano IPS-panel med et kontrastforhold på 2000:1. Den nye skjermen tilbyr også 98 prosent dekning av DCI-P3-fargespekteret, noe som betyr mørke, dype, svarte og en levende fargeskjerm. Det er LGs første Nano IPS Black-panel, og selskapet sier at det vil levere "realistiske og nyanserte svarte toner."

Image
Image

Den andre skjermen er LG DualUp Monitor. I likhet med LG UltraFine Display har LG DualUp et Nano IPS-panel. Imidlertid vil den ha et unikt sideforhold på 16:18. Det betyr mer eiendom med vertikal skjerm.

Skjermen består av det LG kaller en Square Double QHD-skjerm. Ved 28-tommer vil skjermen tilby samme skjermmengde som to 21,5-tommers skjermer stablet oppå hverandre. Skjermen har også en innebygd funksjon for delt visning, som kan kutte skjermen i to, slik at den fungerer som to skjermer.

Image
Image

"LGs premium-skjermer for 2022 leverer bildekvaliteten, funksjonene og brukervennligheten som kan tilfredsstille behovene til både profesjonelle og hjemmebrukere," Seo Young-jae, senior visepresident og leder for IT-forretningsenheten hos LG Electronics Business Solutions, sa i kunngjøringen.

LG har ikke delt noen utgivelsesdatoplaner ennå. Disse opplysningene kan imidlertid være tilgjengelige på CES 2022.

Anbefalt: