LGs nye high-end projektorer tilpasser seg lysstyrken i rommet ditt

LGs nye high-end projektorer tilpasser seg lysstyrken i rommet ditt
LGs nye high-end projektorer tilpasser seg lysstyrken i rommet ditt
Anonim

Kinoer er på et usikkert sted akkurat nå, takket være enorme fremskritt innen teknologiområdet for hjemmeunderholdning.

LG har nettopp avslørt et par flaggskip med ultrakort kast-hjemmeprojektorer i selskapets populære Cinebeam-linje. LG Cinebeam HU915QE og HU915QB 4K UHD-projektorer er designet for 90-tommers til 120-tommers bilder, avhengig av plassering, og bruker LGs proprietære tre-kanals laserteknologi som integrerer en separat lyskilde for hver primære RBG-farge. Sluttresultatet? Levende bilder selv om dagen, spesielt sammenlignet med projektorer med bare en enkelt lyskilde.

Image
Image

Når det gjelder bruk av dagslys, inkluderer selskapets nyeste projektorer oppdatert lysstyrkeoptimaliseringsteknologi som automatisk justerer nivåene for å matche rommets omgivelseslysforhold. Det er også et lignende verktøy for kontrast som automatisk gjør justeringer fra scene til scene av det du ser på. Med andre ord, forvent litt seriøs fordypning.

Begge modellene er utstyrt med smarte funksjoner, slik at du kan få tilgang til strømmetjenester rett fra projektorene. De inkluderer også Bluetooth, alternativer for skjermspeiling og en 2,2-kanals, 40W høyttaler.

Forskjellene mellom disse projektorene er minimale, med den hvite og grå HU915QE med 3 700 ANSI lumen og den svarte HU915QB med 3 000 ANSI lumen. Begge modellene har et kontrastforhold på 2 000 000:1.

De avanserte spesifikasjonene og premiumdesignen vil imidlertid tømme bankkontoen din. Cinebeam HU915QE og HU915QB er tilgjengelig nå for henholdsvis $6 000 og $6 500.

Anbefalt: