Hvordan bruke stemmeisolering på iOS 15

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruke stemmeisolering på iOS 15
Hvordan bruke stemmeisolering på iOS 15
Anonim

What to Know

  • Start et FaceTime-anrop > Kontrollsenter > veksle mellom Mic Mode til Voice Isolation.
  • Voice Isolation bruker maskinlæring for å blokkere omgivelseslyd til fordel for stemmen din.

Denne artikkelen lærer deg hvordan du bruker stemmeisolerende mikrofonmodus på iOS 15 (iPhone XR, XS og XS Max eller iPhone 11 og nyere) og forklarer hva den gjør og eventuelle begrensninger den kan ha.

Hvordan gjør du stemmeisolering på FaceTime?

Voice Isolation-modus er en verdifull funksjon i iOS 15 for å blokkere bakgrunnsstøy når du tar et FaceTime-anrop. Det krever bare noen få trinn å implementere. Slik gjør du det.

  1. Åpent FaceTime på iPhone.
  2. Start en video- eller lydsamtale med noen.
  3. Sveip ned fra øverste høyre hjørne av skjermen for å åpne Kontrollsenter.
  4. Trykk Mic Mode.
  5. Trykk Voice Isolation.

    Image
    Image

    Mic Mode-innstillingen vises når du er i en tale- eller videosamtale. Den vil ikke vises i kontrollsenteret i andre situasjoner.

  6. Sveip bort for å avvise kontrollsenteret og gå tilbake til samtalen.
  7. Voice Isolation er nå aktiv i samtalen.

Hva gjør stemmeisolering?

Voice Isolation er en ny modus på iOS 15 som tar sikte på å skille stemmen din fra eventuelle bakgrunnsstøy som oppstår under FaceTime-samtaler. Den hjelper stemmen din forbli i fokus gjennom samtalen, og demper alle omgivelsesstøy rundt deg.

Den oppnår dette gjennom avansert maskinlæring, slik at iPhone kan skille stemmen din og bakgrunnsstøyen din.

Fokus er på stemmen din og ikke omgivelsene dine, noe som er nyttig på et støyende sted. Det er faktisk en form for personlig støyreduksjon for mottakeren av samtalen.

Hvorfor ville du bruke stemmeisolasjonsmodus?

Voice Isolation-modus er nyttig i ulike situasjoner gjennom hverdagen. Her er en titt på noen av de beste eksemplene.

  • Når du tar en samtale et sted med mye støy. Hvis du er på en FaceTime-samtale mens du går nedover en travel gate, kan det være utfordrende for andre å høre deg. Ved å bruke stemmeisolering kan du fjerne bakgrunnsstøy mer effektivt enn før.
  • Når du ringer noen med hørselsproblemer. Hvis du ringer noen med hørselsproblemer, vil Voice Isolation bidra til å heve stemmen din slik at de kan høre deg tydeligere.
  • Når du ønsker en skarpere samtale. FaceTime leverer vanligvis ganske skarpe anrop, men Voice Isolation gjør at samtalene høres enda klarere ut. Å slå den på er en vinn-vinn-situasjon.

bunnlinjen

Teknologien er der for at Voice Isolation skal fungere med andre tredjepartsapper, så den er ikke eksklusiv for FaceTime. Apputvikleren må aktivere den, så forvent å se den i andre taleapper snart.

Fungerer stemmeisolering med eldre iPhones?

Voice Isolation krever en A12 Bionic-brikke eller nyere, så den er ikke tilgjengelig på iPhone X eller eldre enheter.

FAQ

    Hvordan spiller jeg inn stemmen min på FaceTime?

    Du kan skjermopptak på FaceTime, som vil gi deg et opptak av hele samtalen, inkludert tale og video. På en iPhone, gå til kontrollsenteret og trykk på SkjermopptakNedtellingstidtakeren vil gi deg tre sekunder til å gå ut av kontrollsenteret og foreta FaceTime-anropet. Når samtalen er over, trykker du på rød statuslinje øverst på enhetsskjermen for å stoppe opptaket.

    Hvordan får jeg en stemmeveksler på FaceTime?

    Du kan bruke en tredjeparts app eller verktøy for stemmeendring for å endre stemmen din på FaceTime. For eksempel, for iOS, last ned Call Voice Changer eller skaff deg MagicCall. Du kan også laste ned MagicCall for Android. For Windows-PCer, besøk VoiceMod-nettstedet for å lære om og laste ned dette stemmeendringsverktøyet for FaceTime, Zoom og andre verktøy.

    Hvordan gjør jeg FaceTime med Google Voice?

    Selv om du ikke kan FaceTime med Google Voice, kan du bruke Google Voice for video- og taleanrop. For videosamtaler, last ned Google Voice-appen for iOS eller Android, velg Ring-knappen, skriv inn telefonnummeret eller et navn fra kontaktlisten din, og trykk på Calls Deretter trykker du på Videosamtale, og samtalen kobles til video, akkurat som FaceTime.

Anbefalt: