Apple TV+ kommer til Xfinity, tilbyr gratis forhåndsvisninger

Apple TV+ kommer til Xfinity, tilbyr gratis forhåndsvisninger
Apple TV+ kommer til Xfinity, tilbyr gratis forhåndsvisninger
Anonim

Utrullingen har begynt for Apple TV+ på Comcasts Xfinity-enheter – som starter med Xfinity X1, Xfinity Flex og XClass TV og utvides til alle andre kvalifiserte enheter i løpet av de neste ukene.

Comcast har annonsert sine planer – som allerede er i gang – for å gjøre Apple TV+ tilgjengelig for Xfinity-kundene sine, komplett med gratis prøveversjoner og forhåndsvisnings alternativer. Peter Stern, Apples visepresident for tjenester, utt alte i pressemeldingen, Apple TV+ tilbyr programmering av høyeste kvalitet fra de beste skaperne i verden… Vårt arbeid med Comcast lyser opp denne opplevelsen for titalls millioner nye enheter, og vi er begeistret over at så mange Comcast-kunder har en overbevisende måte å nyte sine nye favorittprogrammer på Apple TV+.«

Image
Image

Xfinity-kunder trenger imidlertid ikke å bestemme seg for om de vil bli med utelukkende basert på buzz rundt showene deres. De som ikke abonnerer på Apples strømmetjeneste har muligheten til en gratis tre-måneders prøveperiode hvis de registrerer seg for å prøve den før 25. april.

I tillegg, fra og med 15. mars til og med 21. mars, vil Xfinity-brukere kunne forhåndsvise de første sesongene av flere serier uten kostnad. Det vil ikke engang være et registreringskrav – muligheten til å sjekke dem ut vil bare være der.

Image
Image

Hvis du har Xfinity og vil ta en titt på hva Apple TV+ har tilgjengelig, kan du bruke stemmefjernkontrollen til enten å si "Apple TV Plus" eller navnet på et spesifikt program du vil forhåndsvise.

Apple TV+ er nå tilgjengelig for Xfinity X1-, Xfinity Flex- og XClass TV-brukere.

Anbefalt: