FIFA+ strømmer tusenvis av nye & arkiverte spill gratis

FIFA+ strømmer tusenvis av nye & arkiverte spill gratis
FIFA+ strømmer tusenvis av nye & arkiverte spill gratis
Anonim

Fédération Internationale de Football Association (FIFA) har nettopp lansert sin egen digitale strømmeplattform, k alt FIFA+, som har som mål å tilby massevis av fotball-/fotballinnhold gratis.

Hvis du liker å følge med på fotball-/fotballkampene dine, kan FIFAs nye FIFA+-strømmeplattform gjøre det litt enklere for deg. I følge FIFAs pressemelding vil tjenesten tilby strømmer av tusenvis av spill gjennom hele 2022, sammen med mange ekstra bonuser.

Image
Image

Så hva får du egentlig med FIFA+? Forutsatt at den holder løftene sine, vil du ha tilgang til tusenvis av live-spill gjennom hele året, i tillegg til hele FIFAs arkiv med VM-opptak for menn og kvinner. Den lanserer også en ny feed som vil bli oppdatert daglig fra hele verden, inkludert noen interaktive elementer som fanavstemninger og quizer.

Image
Image

Origin alt innhold - dokumentarer, korte videoer, talkshow og mer - tilbys også, som starter med en håndfull videoer og serier og utvides i løpet av året. Kapteiner: sesong 1 er en serie i åtte deler om kapteiner som prøver å få lagene sine til verdensmesterskapet i 2022; Ikoner består av fem separate episoder, der hver av dem fremhever en annen «game-changer» for fotball/fotball for kvinner, og så videre.

FIFA+ lanseres i dag for nett- og mobilenheter (ytterligere støtte for tilkoblede enheter kommer «snart»), med planer om å dele strømdekning mellom spill for menn, kvinner og ungdom. Engelsk, fransk, tysk, portugisisk og spansk støttes for øyeblikket, med seks uspesifiserte språk til i juni.

Anbefalt: