Apples største produktutvalg noensinne kan være på vei

Apples største produktutvalg noensinne kan være på vei
Apples største produktutvalg noensinne kan være på vei
Anonim

Det hviskes at Apple forbereder seg på lanseringen av sitt største produktsortiment til dags dato, inkludert nye iPhones og iPads, Silicon-prosessorer, Mac-er og mye mer.

I sitt Bloomberg-nyhetsbrev antyder den kjente teknologijournalisten Mark Gurman (som har en historie med solide spådommer for Apple-enheter) at vi kan se det største Apple-produktutvalget i historien mellom høsten og første halvdel av 2023. ville angivelig inkludere iPhone 14, flere Mac-er som bruker den nye M2-brikken, en M3-brikke og mer.

Image
Image

Gurmans kilder sier at iPhone 14 Pro vil inkludere en "alltid på"-funksjon for skjermen, som vil kunne holde forskjellige widgets vist på skjermen som ligner på en Apple Watch.14 Pro kommer visstnok også med forbedrede front- og bakovervendte kamerasystemer og vil bruke en A16-brikke for raskere behandling enn eldre modeller.

Nye 11-tommers og 12,9-tommers iPad-modeller som har den nye M2-brikken forventes også å bli avslørt i år. Gurman ble også fort alt at M2 vil vises i nye Mac mini- og Pro Mac mini-modeller, sammen med 14-tommers og 16-tommers MacBook Pros. En M2 Ultra og M2 Extreme MacBook Pro er også forventet.

Image
Image

M2s etterfølger, M3, er også under utvikling, ifølge Gurman. Forventningen er at Apple vil kunngjøre og lansere en ny 13-tommers og 15-tommers MacBook Air, en ny iMac, og muligens en ny 12-tommers bærbar PC av noe slag for å vise frem den nye brikken. Ytterligere buldring inkluderer bruken av M2 i Apples kommende AR-headset, tre nye Apple Watch-varianter og en større HomePod med oppdatert skjerm.

Foreløpig er det ingen konkrete utgivelsesdatoer for noen av disse nye Apple-enhetene, men Gurman forventer å se dem alle i løpet av de neste 12 månedene.

Anbefalt: