Instagram blir fullstendig TikTok og gjør alle videoer til hjul

Instagram blir fullstendig TikTok og gjør alle videoer til hjul
Instagram blir fullstendig TikTok og gjør alle videoer til hjul
Anonim

TikTok, velsigne dets hjerte, har endret det sosiale medielandskapet betraktelig, med YouTube, Facebook og Instagram som alle tilbyr sitt syn på kortvideoformatet.

Instagram går enda lenger ved å offisielt endre alle videoer til hjul, som er selskapets versjon av en kort TikTok-aktig video. Endringen påvirker alle videoer under 15 minutter og kommer «i de kommende ukene». Opptak lastet opp før oppdateringen vil imidlertid forbli som videoer.

Image
Image

Instagram sier at hjul tilbyr en "mer oppslukende og underholdende måte å se og lage videoer på", som en forklaring.

De som foretrekker den gamle Instagram-videoopplevelsen fremfor kortformede hjul, setter kanskje ikke pris på endringen, men sosiale medier-giganten legger til en rekke funksjoner for å gjøre overgangen jevnere.

Først oppdaterer Instagram remiksfunksjonen for hjul, noe som gir fremtidige videografer muligheten til å legge til offentlige bilder på hjulene, velge mellom en rekke oppsett og ganske enkelt feste en svarrulle rett på baksiden av original, så de to spiller etter hverandre.

Bedriften legger også til maler som automatisk legger til lyd- og videoplassholdere for inspirasjon, som er en vanlig funksjon for TikTok-brukere.

Image
Image

Til slutt integrerer Instagram en funksjon k alt Dual, som lar innholdsskapere ta opp fra en smarttelefons front- og bakkamera samtidig for å skape unike perspektiver.

Oppdateringer til remiksfunksjonen er allerede tilgjengelig, med flere verktøy som lanseres i løpet av neste uke eller så.

Anbefalt: