LG legger til to nye 4K-projektorer i CineBeam-serien

LG legger til to nye 4K-projektorer i CineBeam-serien
LG legger til to nye 4K-projektorer i CineBeam-serien
Anonim

LG legger til to modeller til sin CineBeam-projektorfamilie: HU715Q UST (Ultra Short Throw) og HU710P.

Begge projektorer støtter 4K-oppløsning og HDR, pluss funksjoner for å forbedre seeropplevelsen som en filmskapermodus, et operativsystem for strømmetjenester og et høyt kontrastforhold. Modellene kommer i salg fra 1. kvartal 2022, men prisene er ennå ikke kunngjort.

Image
Image

Ultra Short Throw refererer til hvor nært projektoren kan være veggen for å vise bildet. I motsetning til de fleste projektorer, kan HU715Q være så nær som 8,5 tommer veggen og fortsatt lage et 100 tommers bilde. Unik for denne modellen er to 20W subwoofere, et 2,2-kanals stereosystem og Bluetooth-støtte for surroundlyd.

HU710P kan vise en mye større skjerm med en maksimal størrelse på 300 tommer. LED-laserhybriden gjør at modellen kan lage et bilde på 2 000 ANSI lumen og gi mørkere farger.

I tillegg til de viktigste forskjellene har projektorene mye til felles. Begge har et kontrastforhold på 2 millioner:1 for maksimal lysstyrke og høy detaljnivå. Det er også filmskapermodus som leverer en film slik regissøren hadde tenkt ved å gjenskape det originale sideforholdet, bildefrekvensen og fargen.

Image
Image

Den innebygde webOS-plattformen kobles til ulike strømmetjenester som Netflix med enkel navigering. Og de interne lampene for modellene er vurdert for en levetid på 20 000 timer, noe LG hevder er fire ganger lengre enn vanlige projektorer.

Ved utgivelsen vil projektorene først være tilgjengelige i Nord-Amerika, Europa og Asia, etterfulgt av en lansering i Midt-Østen og Latin-Amerika.

Anbefalt: