Ny Samsung Odyssey Ark gir deg godhet med buet skjerm

Ny Samsung Odyssey Ark gir deg godhet med buet skjerm
Ny Samsung Odyssey Ark gir deg godhet med buet skjerm
Anonim

Verdens første (ifølge Samsung) 55-tommers spillskjerm med en 1000R-kurve (den mest buede spillskjermen som er tilgjengelig) er klargjort for lansering, med reservasjoner som åpner i dag.

Krumde skjermer kan se bisarre ut sammenlignet med flatskjermene de fleste av oss er vant til, men de gir ofte et større visningsområde samtidig som de tar opp mindre fysisk plass. I tillegg kan krumningen på skjermen skape en mer oppslukende opplevelse for filmer og videospill når skjermen vikler seg inn i det perifere synet ditt. Samsungs Odyssey Ark gjør det også, men større (på 55-tommer), med vekt på visuell ytelse, og muligheten til raskt å endre skjermposisjon, sideforhold, størrelse og Multi View.

Image
Image

Mange viktige kjennetegn på spillskjermen inkluderer 4K (3, 840 x 2, 160) oppløsning med en respektabel 165 Hz oppdateringsfrekvens. Odyssey-ark krever også en responstid på 1 ms, så det skal være liten eller ingen merkbar forsinkelse mellom kontrollerinnganger og handlinger på skjermen. Og den har Matte Display for reduksjon av gjenskinn (et vanlig problem med buede skjermer), sammen med fire innebygde høyttalere med to sentrale basshøyttalere for en mer altomfattende lyd.

Så er det Cockpit-modusen, som lar Odyssey Ark svinge på sitt høydejusterbare stativ (HAS) for å bytte mellom en horisontal og vertikal skjermkonfigurasjon. Avhengig av hva som skjer på skjermen, kan den justeres for å forbedre innlevelsen ytterligere.

Image
Image

Mange av disse alternativene styres via den medfølgende Ark Dial - en solcelledrevet kontroller laget spesielt for Odyssey Ark.du kan justere flere skjermer samtidig, kontrollere skjermstørrelsen (mellom 27-tommer og hele 55-tommer), bytte sideforhold, og selvfølgelig vippe mellom horisontal og vertikal modus.

Reservasjoner for Odyssey Ark er nå åpne på Samsung.com for utvalgte (uspesifiserte) regioner, med en endelig prislapp på $3499,99, med Engadget som rapporterer at salget offisielt vil begynne i september. Vi har kontaktet Samsung for bekreftelse.

Anbefalt: