Samsung Z Fold 4: nyheter, rykter, pris, utgivelsesdato og spesifikasjoner

Innholdsfortegnelse:

Samsung Z Fold 4: nyheter, rykter, pris, utgivelsesdato og spesifikasjoner
Samsung Z Fold 4: nyheter, rykter, pris, utgivelsesdato og spesifikasjoner
Anonim

Galaxy Z Fold 4 er Samsungs 2022-oppgradering til Z Fold 3. Fortsett å lese for alt du trenger å vite om denne telefonen, for eksempel oppgraderingen av hovedkamerasensoren og redusert foldfold sammenlignet med Z Fold 3.

bunnlinjen

Du har kunnet kjøpe Samsung Galaxy Z Fold 4 siden 26. august 2022. Den ble avduket på Samsung Unpacked-arrangementet 10. august 2022, samme arrangement som Galaxy Z Flip 4 og Galaxy Watch 5 ble bekreftet.

Samsung Galaxy Z Fold 4-pris

Selv om det er billigere hvis du bytter inn en eldre telefon, er disse alternativene dine hvis ikke:

  • 256 GB: $1799,99
  • 512 GB: $1999,99
  • 1 TB: $2159,99
Image
Image

Samsung Z Fold 4-funksjoner

Z Fold 3 introduserte S Pen-støtte til Samsungs sammenleggbare telefonlinje, så det er enkelt at vi vil se fortsettelsen med Z Fold 4. Samsung har imidlertid ikke inkludert et innebygd spor for å hold den, selv om du kan få en med et stående deksel.

Faktisk er selve telefonen tynnere enn Z Fold 3 (noe som er bra, siden sammenleggbare telefoner allerede er tykkere enn tradisjonelle telefoner), så det er fornuftig at kuttestørrelsen gir lite plass til S Pen-holderen. Dette betyr selvfølgelig også at den ikke blir sendt med telefonen heller, så du må kjøpe en separat hvis du virkelig vil ha den.

Photo Remaster og Object Eraser lar deg bruke etterproduksjonsredigeringer på telefonen. Du kan også lagre RAW-filer direkte i Galleriet med Pro-modus. Og Capture View viser en forhåndsvisning av bildet du nettopp tok, slik at du enkelt kan se om du trenger å ta det på nytt.

Den store skjermen gjør den flott for multitasking. Du kan dele skjermen for å bruke opptil tre apper samtidig, og dra og slippe på tvers av apper. Det er enkelt å flytte mellom apper med den forbedrede oppgavelinjen, og du kan se flere av favorittappene dine med Multi View.

Samsung Z Fold 4-spesifikasjoner og maskinvare

The Fold 4 er bygget med Corning Gorilla Glass Victus+ og en aluminiumsramme, som Samsung sier gjør den til den tøffeste Samsung Galaxy-foldbare hittil.

Den har samme oppsett av bakre kamera som Galaxy Z Fold 3, men den gode nyheten er hovedkameraet med 50 MP vidvinkel. Dette er veldig forskjellig fra 12 MP-kameraet i Z Fold 3. Det er også et 4 MP-kamera under skjermen og et 10 MP-dekselkamera.

Den oppgraderte nattografien betyr at du kan komme nærmere virkelig fjerne objekter på himmelen med 30x Space Zoom, frembrakt av telefotokameraets 3x optiske zoom og Super Resolution Zoom.

Det er også gode nyheter når det kommer til telefonens generelle design. En lekkasje sier at brettebrettet ikke vil være like tydelig med denne telefonen. Dette er noe noen mennesker har problemer med når det kommer til sammenleggbare skjermer – og med god grunn også – så dette er flott hvis det ordner seg.

Ice Universe fortsetter med å si at mens folden fortsatt er synlig, "ser den litt bedre ut enn Fold3" og "Skjermen ser jevnere ut."

De samme alternativene på 256 GB og 512 GB er tilgjengelige som de var med Fold 3. Men nå er det en 1 TB-modell også.

Batteristørrelsen er den samme som Fold 3. Den oppgraderte Snapdragon 8 Plus Gen 1-prosessoren betyr sannsynligvis bedre energieffektivitet og dermed forbedret batterilevetid.

Image
Image

Det er mye mer du kan lære om Galaxy Z Fold 4 på Samsungs nettsted.

Galaxy Z Fold 4-spesifikasjoner
Hovedskjerm: 7.6'' QXGA+ Dynamic AMOLED, 120Hz, 21.6:18
Forsideskjerm: 6,2'' HD+ Dynamic AMOLED, 120Hz, 23,1:9
Vekt: 263g
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1
Bakkamera: 50 MP bred, 12 MP ultra bred, 10 MP telefoto, 3x optisk zoom
Frontkamera: 10MP frontdeksel, 4MP frontdeksel
Batteri: 4400mAh
Minne: 12 GB
Lagring: 256/512/1024 GB
S Pen-kompatibel: Yes
Farge alternativer: Phantom Black, Greygreen, Beige, Burgundy

Du kan få flere smarttelefonnyheter fra Lifewire om alle slags emner; her er noen tidlige rykter og andre historier om Samsung Galaxy Z Fold 4:

Anbefalt: