TaoTronics TT-EP01 gjennomgang av aktiv støyreduserende hodetelefoner

Innholdsfortegnelse:

TaoTronics TT-EP01 gjennomgang av aktiv støyreduserende hodetelefoner
TaoTronics TT-EP01 gjennomgang av aktiv støyreduserende hodetelefoner
Anonim

bunnlinjen

For mindre enn $50 tilbyr disse små, lette øreproppene med ledning sterk støyreduksjon og solid lydkvalitet selv i høye, overfylte omgivelser, noe som gjør dem til et godt valg for pendlere og tunge reisende.

TaoTronics TT-EP01 Active Noise Cancelling Headphones

Image
Image

Vi kjøpte TaoTronics TT-EP01 slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Støyreduserende teknologi er flott for å fjerne verden rundt deg, men merkenavn som Bose og Sony koster mye, spesielt for deres store over-ear-tilbud. Heldigvis er øretelefoner som TaoTronics TT-EP01 Active Noise Cancelling Headphones mindre, lettere og billigere, samtidig som de tilbyr solid støyreduksjon. Lydkvaliteten vil ikke sammenlignes med dyrere over-øret- alternativer, men TaoTronics koster bare en brøkdel av flere premium-bokser, noe som gjør dem til et flott alternativ for de som har et budsjett.

Vi testet nylig den første generasjons TT-EP01 kablede versjonen av TaoTronics Active Noise Cancelling Headphones. De koster mindre enn $50 og tout støyreduksjon, en sjelden funksjon for prisen. I testingen vår evaluerte vi alle de lovede funksjonene, inkludert passform, design, batterilevetid, og viktigst av alt, evnen til å blokkere bakgrunnsstøy.

Design: Slitesterk og lett

TaoTronics er et stilig par sølv-og-svarte ørepropper laget av en kombinasjon av slitesterk bearbeidet aluminiumslegering og plast. Inkludert er fire par ørepropper og fire par bøyelige ørekroker i gummi for å holde dem sikkert i øret. De utskiftbare øretuppene og ørekrokene lar deg finne den perfekte passformen mens du holder øreproppene godt festet i øregangen. De vinklede dysene på øretuppene hjelper også med komfort for lengre bruk. Alt dette veier i underkant av 1,1 gram og kan enkelt passes inn i lommer og vesker.

Image
Image

Den gummierte kabelen inkluderer en tre-knappers in-line mikrofon og fjernkontroll samt et separat hus for Active Noise Cancelling-teknologien som drives av et 140mAh oppladbart batteri.

bunnlinjen

Den midterste knappen, k alt multifunksjonsknappen, bruker et enkelt klikk for å spille av og sette musikk på pause samt svare på anrop. Hold den samme knappen lenger, og du kan bruke stemmekontroller som Siri eller Google Assistant. Klikk den to ganger for å hoppe frem til neste sang og tre klikk for å ta deg tilbake til forrige spor. Volum opp og ned-knappene vil justere volumet tilsvarende mens LED-lyset gir deg batteriladestatus og varsler deg når ANC-funksjonen er slått på. Mikrofonen er plassert på baksiden av fjernkontrollen for klarere telefonsamtaler.

Oppsett: Mangler instruksjoner

Den inkluderte brukerveiledningen som følger med Taotronics er elendig. Den har et produktdiagram og forklarer hvordan du lader hodetelefonene, men vi måtte prøve og feile for å finne ut spesifikke funksjoner og kontroller.

Image
Image

Det er viktig å merke seg at TaoTronics er kablede øretelefoner og må kobles til lydkilden din med den gullbelagte 3,5 mm hodetelefonkontakten. Siden det ikke er Bluetooth-teknologi hvis du har en smarttelefon uten hodetelefonkontakt – en stadig mer vanlig utelatelse på flaggskiptelefoner – trenger du en 3,5 mm til USB-C eller Lightning-adapter. En to-pinners flylydadapter er inkludert for bruk med underholdning på fly.

Lydkvalitet: Solid bass og mellomtoner

For et produkt på under $50 har TaoTronics TT-EP01 Active Noise Cancelling Headphones god lyd. Du vil glede deg over kortfattede mellomtoner og dyp, energisk bass – en stor forbedring fra den grunnere bassen til billigere produkter. Mellomtonene er både varme og skarpe, selv om hodetelefonene har mer problemer med høyene, som ikke er like klare.

TaoTronics er et stilig par sølv-og-svarte ørepropper laget av en kombinasjon av slitesterk bearbeidet aluminiumslegering og plast.

Støyreduksjon: Best for generell bakgrunnsstøy

Den mest fremtredende egenskapen til TaoTronics-hodetelefonene er dens Active Noise Cancelling (ANC)-teknologi, som styres med en liten bryter på siden av det rektangulære huset nederst på lydkabelen. Teknologien fungerer ved å lytte til omgivelsene og legge inn matchende lydbølger for å fjerne lyden.

Image
Image

For å få en bedre ide om hvordan den håndterte forskjellige situasjoner, brukte vi ANC på pendlingen vår i New York City så vel som i et kontormiljø. Vi fant ut at den var eksepsjonell når det gjaldt å holde støyen rundt fra et T-banetog/stasjon og på gaten ute, men fungerte ikke like bra med tale eller plutselige, høye lyder. Dette skapte litt trøbbel på kontoret, men en enkel løsning vi fant var å bytte ut de medfølgende gummiøreproppene med et par ørepropper av skum laget for å isolere støy, som Comply Isolation T-400. De eliminerer kanskje ikke bakgrunnslyden helt, men kombinert med støyreduksjonsteknologien vil du kunne eliminere det meste.

Du vil glede deg over kortfattede mellomtoner og dyp, energisk bass – en stor forbedring i forhold til den grunnere bassen til billigere produkter.

Når det er sagt, bortsett fra kunngjøringene på t-banens høyttaler, var pendlingen vår ganske stille, noe som gjorde at vi fredelig kunne lytte til både musikk og podcaster uten å måtte heve volumet for høyt.

På full lading kan du bruke ANC i opptil 15 timer ifølge TaoTronics, som var lik det vi la merke til. Og selv om batteriet går tomt, vil du fortsatt kunne høre på musikk, bare uten fordelene med støyreduksjon.

Image
Image

Pris: Mye for pengene

Som et budsjett alternativ i støyreduksjonskategorien er TaoTronics TT-EP01 Active Noise Cancelling Headphones et rimelig kjøp, og gir deg en slitesterk konstruksjon og high-end ANC for under $50.

For mindre enn 50 USD gir disse små, lette øreproppene en enorm verdi, og tilbyr avansert støyreduksjon selv ved høylytt, overfylt transport.

Andre produkter med liknende priser i denne kategorien inkluderer OVC Active Noise Canceling Earbuds til samme pris og de litt dyrere Audio-Technica ATH-ANC33iS QuietPoint støyreduserende øretelefoner. Også verdt å merke seg er TaoTronics' nyere TT-EP02US-modell som tilbyr lignende funksjoner i en raffinert design for bare noen få dollar mer.

TaoTronics TT-EP01 vs. OVC Active Noise Cancelling Earbuds

TaoTronics TT-EP01 Active Noise Cancelling Headphones har bedre støyreduserende teknologi enn andre konkurrenter i prisklassen, spesielt for tunge reisende. OVC Active Noise Cancelling Earbuds tilbyr effektiv ANC for generell omgivelsesstøy, men mangler den dype bassen eller fyldige midten av TaoTronics. Den bruker også en stoffledning, som kan være ubehagelig når den gnis mot huden din.

Sjekk ut våre andre anmeldelser av de beste hodetelefonene under $50, og våre valg for de beste øreproppene som er tilgjengelige i dag.

Få kvalitetsstøyreduserende uten å tømme banken

TaoTronics TT-EP01 aktive støyreduserende hodetelefoner er komfortable ørepropper som holder bakgrunnsstøy ute og varer i opptil 15 timer på én lading. Når du finner ut av det, gir fjernkontrollen/mikrofonen deg avanserte kontroller, inkludert muligheten til å bruke talekommandoer med telefonens smarte assistent. Det er et imponerende sett med funksjoner og en som er sjelden å finne til en så budsjettvennlig pris.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn TT-EP01 Active Noise Cancelling Headphones
  • Produktmerke TaoTronics
  • Pris $45,99
  • Vekt 1,07 oz.
  • Farge svart, sølv
  • Type In-ear
  • Kablet/trådløst kablet
  • Fjernbar kabel nr.
  • Kontroller In-line fjernkontroll/mikrofon
  • Aktiv støyreduksjon Ja
  • Mic Yes
  • Batteritid 140mAh batteri, 15 timer
  • Innganger/utganger 3,5 mm lydkontakt, USB-ladeport
  • Garanti 30 måneder m/18-måneders utvidet

Anbefalt: