Choetech Fast Wireless Charging Pad anmeldelse: Kutt ledningen

Innholdsfortegnelse:

Choetech Fast Wireless Charging Pad anmeldelse: Kutt ledningen
Choetech Fast Wireless Charging Pad anmeldelse: Kutt ledningen
Anonim

bunnlinjen

Chetech Fast Wireless Charging Pad er en rimelig måte å lade telefonen trådløst på. Men den er tregere enn mange av konkurrentene og varmes opp ganske mye i prosessen.

Choetech Fast Wireless Charging Pad

Image
Image

Vi kjøpte Choetech Fast Wireless Charging Pad slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Når det kommer til å velge en trådløs lader, har du muligheten til et stativ eller en pute. Begge vil lade enheten trådløst, men stativet vil holde telefonen støttet opp for enkel bruk, mens en pute som Choetech Fast Wireless Charging pad lar den ligge flatt, noe som gjør den lettere å ta tak i. Som et alternativ på inngangsnivå klarer Choetech-ladeputen anstendig når det kommer til design, selv om vi hadde problemer med den relativt lave ladehastigheten.

Design: Elegant design som passer sømløst over alt

Choetech Fast Wireless Charging Pad er en kompakt puck som lader telefonen din induktivt når du plasserer den på toppen. Laderen er bare 0,3 tommer tykk og 3,6 tommer i lengde og bredde, noe som gir deg en relativt liten overflate å plassere enheten på.

Image
Image

En av de beste egenskapene til designet er den svarte matte finishen som holder fingeravtrykk borte. Andre enheter er mer plastiske, og etterlater riper og utskrifter når du håndterer dem. Antiskli-gummien gjør at laderen holder seg stødig på et bord og holder telefonen din trygg fra å skli av. På den ene siden av puten er det en LED-indikator som lyser grønt når telefonen er tilkoblet, og forteller deg at enheten lader.

Oppsettprosess: Rask og enkel

Det er ikke mye som kreves for å sette opp Choetech Fast Wireless Charging Pad. Inne i esken får du puten, en bruksanvisning og en mikro USB til USB-A-kabel. Du må ta med din egen kraftkloss for å koble til strømmen og slå på puten. Når du har alt tilkoblet, setter du telefonen på toppen av puten og et grønt lys skal tennes som indikerer at enheten din slås på.

En av de beste egenskapene til designet er den svarte matte finishen som holder fingeravtrykk borte.

Ladehastighet: På den langsommere, varmere siden

For å teste Choetech Fast Wireless Charging Pad tok vi helt ut en iPhone XS Max, lot den hvile i omtrent 30 minutter slik at den ble avkjølt, og sørget for at det ikke var juice igjen. Når vi først plasserte telefonen på matten, tok det omtrent 3 og en halv time å nå 100 % batterilevetid igjen, noe som er mer enn vi forventet.

Under hele ladingen la vi merke til at både smarttelefonen og laderen ble varmere enn andre puter vi har testet ut. Det var ikke til et punkt hvor vi var bekymret for at det ville bli for varmt og eksplodere, men å komme opp i høye temperaturer regelmessig kan virkelig forårsake et problem ettersom telefonens batteri eldes. Choetech hevder at den beskytter enheten din mot overlading, overspenning og overoppheting, så forhåpentligvis bør det bidra til å dempe dette noe.

Image
Image

Rask trådløs lading på opptil 10W er reservert for Samsung Galaxy S9, S9 Plus, S8, S8 Plus, Note 9, Note 8, S7, S7 Edge og S6 Edge+, 7,5W lading er for iPhone X/ XS / XS Max/ XR/ 8/ 8 Plus. For begge trenger du en kompatibel AC-adapter for hurtiglading. Andre Qi-aktiverte smarttelefoner støttes, men vil lade med 5W standardpris.

Paten er i stand til å lade telefonen din med et deksel som ikke er tykkere enn 4 mm, men produsenten anbefaler at for best resultat lader du uten beskyttelse på enheten.

Pris: Lavere enn resten

Chetech Fast Wireless Charging Pad koster under $20, og kommer inn som en av de billigste trådløse laderne på markedet. Prisen er overkommelig for alle som har en Qi-aktivert telefon og ønsker å kunne kjøpe flere ladere for å ha rundt i hjemmet eller på kontoret uten å tømme banken.

Chetech Fast Wireless Charging Pad er et fantastisk produkt som lader telefonen samtidig som du slipper ledningen.

Det er også verdt å påpeke at Apple per nå ikke har sin egen merkevarelader for trådløs lading. Det gjør det Choetech og rimelige alternativet som faktisk lar deg dra nytte av denne funksjonen.

Choetech Fast Wireless Charger Pad vs. Choetech Fast Wireless Charger Stand

Chetech Fast Wireless Charging Pad har stor konkurranse, ikke bare fra andre pads, men stativer. På slutten av dagen avhenger det av hva du leter etter. Ladeputer er bra hvis du ikke bruker telefonen mye mens den lades, mens stativer er mer allsidige ettersom du fortsatt kan samhandle med enheten din ved et skrivebord mens den fortsetter å fylle på batteriet. Begge produktene gjør jobben de annonserer i dette scenariet, den eneste store forskjellen er prisen.

For omtrent $15 kan du kjøpe puten og for noen få dollar mer kan du få Choetechs hurtigladestativ. Prisforskjellen er minimal nok til at det avhenger av hvilket design du foretrekker.

Sjekk ut vår guide til de beste trådløse telefonladerne du kan kjøpe i dag.

Et anstendig budsjett alternativ, men vi vil ikke anbefale det som din primærlader

For budsjettbevisste forbrukere er Choetech Fast Wireless Charging Pad en brukbar og noe treg trådløs ladepute med et lavprofilutseende. Den største ulempen er varmen den genererer under lading, noe som ikke er bra for telefonens batterilevetid i det lange løp.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn Rask trådløs ladeplate
  • Produktmerke Choetech
  • Pris $16,99
  • Vekt 4,8 oz.
  • Produktdimensjoner 3,6 x 3,6 x 0,4 in.
  • Color Black
  • modellnummer T511-S
  • Garanti 18 måneder
  • Kompatibilitet Qi-aktiverte smarttelefoner
  • AC-adapter ikke inkludert
  • Ladekabel Micro USB
  • Watt 7,5W Apple/10W Android

Anbefalt: