Arf Pets Automatisk kjæledyrmater: problemfri fôring

Innholdsfortegnelse:

Arf Pets Automatisk kjæledyrmater: problemfri fôring
Arf Pets Automatisk kjæledyrmater: problemfri fôring
Anonim

bunnlinjen

Arf Pets Automatic Pet Feeder har en intuitiv design og stor kapasitet som vil gjøre livet ditt enklere fra det øyeblikket du kobler den til.

Arf Kjæledyr Kjæledyr Automatisk matdispenser

Image
Image

Vi kjøpte Arf Pets Automatic Pet Feeder slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Å holde kjæledyret ditt ivaretatt mens du sjonglerer lange arbeidstimer og et travelt sosi alt liv kan være vanskelig. Automatiske katte- og hundematere kan lindre noe av dette stresset, slik at du kan bruke tiden din på å elske kjæledyret ditt, og vite at deres mest grunnleggende behov er dekket. Arf Pets Automatic Pet Feeder er en attraktiv kjæledyrmater som forenkler livet ditt rett ut av esken. Den inkluderer et stilig design, stor kapasitet og noen gjennomtenkte betraktninger som en lysende klokke. Vi testet materen med kjæledyrene våre for å se om disse funksjonene er verdt prisen i forhold til andre kjæledyrmatere.

Image
Image

bunnlinjen

Arf Pets Automatic Pet Feeder er slank og attraktiv når det gjelder kjæledyrmatere, med en satenghvit plastikk som ikke viser flekker eller støv. Lokket er gjennomsiktig med en magnetisk lås for å holde kjæledyr unna materen med 18 kopper, et blått opplyst display og knapper som reagerer på en lett berøring. Med et lite fotavtrykk på 11,8 x 9,7 tommer hadde vi ingen problemer med å finne et sted å gjemme denne materen ut av veien.

Strøm: Inkluderer en strømadapter og kan bruke batterier

Hele ideen med en automatisk kjæledyrmater er bekvemmelighet og trygghet. Du kan bruke Arf Pets Automatic Pet Feeder umiddelbart ved å koble til DC-strømkabelen. Hvis du vil ha en batteribackup, som er en god idé før du drar ut av byen, kan du legge til tre D-cellebatterier når det passer.

Oppsettprosess: Så intuitiv at du ikke trenger en manuell

Arf Pets Automatic Pet Feeder kunne ikke vært enklere å sette opp. Det følger med en strømledning, slik at du kan bruke maskinen umiddelbart ut av esken. Etter å ha koblet den til og skrudd strømknappen under til "ON"-posisjon, bruk innstillingsknappen og pilene for å velge klokkeslett. De reagerer på en lett berøring, og de piper mens du bruker dem.

Etter at du har stilt inn klokkeslettet, kan du stille inn måltidstider og porsjonsmengder. En porsjon er 1/8 av en kopp. Maskinen kommer automatisk med tre måltidstider, men de kan enkelt fjernes ved å sette porsjonen til null.

Beholderen kan inneholde flere uker med mat for et lite kjæledyr, og til og med vare flere fôringer for større kjæledyr.

Med alt dette konfigurert, vil du kanskje ta opp en samtale for å spille for kjæledyret ditt ved måltidene. Bare trykk og hold opptaksknappen. Et rødt lys vil indikere at det tar opp. Slipp den når du er ferdig, og lytt til meldingen ved å trykke på Play. Selv med så mange måltider og innstillinger som vi brukte, trengte vi ikke se en bruksanvisning i det hele tatt.

Image
Image

Ytelse: Pålitelig med liten mat, men sliter med større mat

I bunnen av 18-koppsmateren er en roterende karusell som lar 1/8 av en kopp komme inn i hvert kammer. Opptil ti av disse porsjonene kan gis per måltid. Dette, kombinert med den store kapasiteten, gjør den til et godt valg for små og mellomstore kjæledyr. Vi testet den med mat til en liten katt og til en stor hund, og mens kjæledyrmateren klarte seg med pusmaten, slet den virkelig med hundematpelletene som var en tomme på tvers.

Da den klarte å dispensere dem, slet maskinen hørbart med å snu. Å tvinge karusellen til å snu selv med store matbiter i veien kan føre til at motoren slites ut litt raskere, og vi tror allerede at motoren slet litt under vekten av kjæledyrfôret.

Selv om vi ikke har mye tillit til Arf Pets Automatic Pet Feeder med stort kjæledyrfôr, er det fortsatt et godt valg for katter i denne prisklassen.

bunnlinjen

En av de viktigste funksjonene for enhver kjæledyrmater er at sultne kjæledyr ikke kan komme inn i den. Hvis du ønsket at kjæledyrene dine skulle ha konstant tilgang til mat, kunne du spare mye penger ved å skaffe deg en gravitasjonsmater. Dessverre, på den fronten, er Arf Pets Automatic Pet Feeders ikke helt til å stole på. Vi hadde et problem med en vedvarende katt som nådde opp i materen og snudde karusellen akkurat nok til å slippe litt ekstra mat. Dette kan være farlig for kattepoter, så kjæledyr bør overvåkes og frarådes å prøve å bryte seg inn i maskinen slik at de ikke utvikler denne vanen.

Stemmekvalitet: Uklar, men høyt nok

Arf Pets automatiske kjæledyrmater kommer med en forhåndsinnspilt melding, men vi klarte aldri å finne ut hva den sa selv etter flere ganger å lytte til den gjentatte ganger. Dette fikk oss til å bekymre oss for lydkvaliteten, men vårt eget budskap var tydelig nok. Bare når vi brukte en veldig myk, høyfrekvent stemme, som vi instinktivt gjør med kjæledyrene våre, hadde vi problemer med kvaliteten. Det er ikke bra, men det var ingen tvil om hva vi sa. Dyrene vil assosiere lyden med å bli matet uansett, så klarhet er ikke av primær betydning. Kjæledyr med typisk hørsel skal ikke ha problemer med å høre maskinen. Det var høyt nok til å vekke oss fra naborommet og sende katten vår løpende over sengen.

Image
Image

Støy: Store porsjoner gir en støyende fôringsprosess

En av de største klagene vi hadde da vi testet Arf Pets Feeder, var støyen. Mat serveres i små 1/8 kopper porsjoner, så det kan ta 15 til 20 sekunder å dispensere en full kopp avhengig av hvor mye den sliter med maten din. Hvis du ikke er hjemme, vil dette ikke plage deg. Vi brukte den med en liten katt som bare trengte en enkelt 1/8 kopp servering for vektkontroll, men hvis vi brukte den til å mate et større kjæledyr, ville det vært irriterende å lytte til den sliter med å dele ut stor mat til flere porsjoner.

En av de største klagene vi hadde da vi testet Arf Pets Feeder var støyen.

bunnlinjen

Arf Pets Feeder har en rimelig stor kapasitet, større enn de fleste andre i sin prisklasse. Beholderen kan inneholde flere ukers mat for et lite kjæledyr, og til og med vare flere fôringer for større kjæledyr. Vi elsker ikke denne materen for store kjæledyr som vi nevnte før; karuselldesignet nederst takler ikke stor mat godt. Men har du et kjæledyr som spiser småmat, kan du gå en stund mellom fyllingen.

Pris: Litt dyrere med taleopptakeren

Til $90-$100 ($89,99 MSRP), er denne materen godt priset med tanke på kapasiteten og det morsomme tillegget av en stemmeopptaker. Det er et godt valg for små kjæledyr til denne prisen, men med upåliteligheten til denne materen med store kjæledyr, tror vi en dyrere mater er et bedre valg.

Arf Pets Automatic Pet Feeder vs. PetSafe Six Meal Feeder

PetSafe Six Meal Feeder er en sterk konkurrent i denne prisklassen. For kjæledyr som trenger store porsjoner mat, eller hvis mat er store pellets, anbefaler vi definitivt PetSafe-materen i stedet. Hvis en stemmeopptaker er et must for deg, eller hvis du ønsker å gå flere uker uten å fylle på uten å ta knekken, er Arf Pets Automatic Pet Feeder fortsatt et godt valg.

Et godt valg for små kjæledyr

Selv om vi ikke har mye tillit til Arf Pets Automatic Pet Feeder med stor kjæledyrfôr, er den fortsatt et godt valg for katter i denne prisklassen. Med en beholder med stor kapasitet og batteribackup er det en kjæledyrmater som lover trygghet når du lar kjæledyret være i fred.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn Kjæledyr Automatisk matdispenser
  • Produktmerke Arf Pets
  • MPN APAFNEW2
  • Pris $89,90
  • Vekt 4,63 lbs.
  • Produktdimensjoner 9,65 x 9,5 x 15 tommer
  • Capacity Seks kopper
  • Batterier Tre D-cellebatterier (ikke inkludert)
  • Batteritid 2000 arbeidstimer
  • Material Plastic
  • Garanti Ett år

Anbefalt: