AUKEY anmeldelse av trådløse hodetelefoner: Batteristrøm for en uke med treningsøkter

Innholdsfortegnelse:

AUKEY anmeldelse av trådløse hodetelefoner: Batteristrøm for en uke med treningsøkter
AUKEY anmeldelse av trådløse hodetelefoner: Batteristrøm for en uke med treningsøkter
Anonim

bunnlinjen

AUKEY trådløse hodetelefoner er et rimelige og slitesterke par trådløse hodetelefoner som er egnet for trening og hverdagsbruk, men komforten og lydkvaliteten mangler.

AUKEY trådløse hodetelefoner

Image
Image

Vi kjøpte AUKEY trådløse hodetelefoner slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere dem grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Hvis du er en fan av å høre på musikk mens du trener, kan det være greit å koble hodetelefoner med kablet til smarttelefonen og tulle med. Men hvis det er for plagsomt og begrensende, er AUKEY trådløse hodetelefoner et rimelig trådløst alternativ.

Vi brukte et par trådløse AUKEY-hodetelefoner i løpet av en uke med trening og pendling, og observerte hvordan de sto opp når det gjelder komfort, lydkvalitet og batterilevetid.

Image
Image

Oppsettprosess: Så enkelt som det blir

Det er de enkle tingene som noen ganger gir mest glede. Og når det kommer til å dykke rett inn med en ny enhet, kan en strømlinjeformet og nesten uanstrengt oppsettsprosess fortelle deg mye om produktet du har kjøpt. De trådløse AUKEY-hodetelefonene ble paret umiddelbart til smarttelefonen vår i det øyeblikket vi slo dem på. Vi satte pris på at det ikke var noen app å laste ned eller flere trinn å følge. Det var egentlig så enkelt som å lade dem opp med den medfølgende mikro-USB-ledningen, slå dem på til sammenkoblingsmodus og deretter opprette forbindelsen.

Image
Image

Design: Funksjonell og holdbar

Det er ingenting bemerkelsesverdig med utseendet til de trådløse AUKEY-hodetelefonene. De kommer i bare én farge (helt svart), og er laget av materialer som du forventer av denne typen tilbehør: plast og gummi.

Selv om de ikke er spesielt prangende, er det én særegen funksjon ved disse hodetelefonene – hver øreplugg inkluderer en magnet, som gjør det ryddig og ryddig å ha dem på. Det er også en praktisk pose å oppbevare hodetelefonene i når du ikke bruker dem, sammen med ladeledningen og andre sett med ørekroker og tips som følger med.

Til tross for magnetiseringen er disse hodetelefonene utrolig lette på bare 0,46 gram. De er også 25,67 tommer lange fra øreplugger til øreplugg. I motsetning til kablede ørepropper som kommer med mye overflødig ledning som er utsatt for sammenfiltring, er det en god mengde lengde for komfortabel bevegelse uten sprett under aktiviteter. Men denne lengden viste seg å være litt for lang når du prøvde å justere volumet eller sporene under en treningsøkt.

Hver øreplugg har en magnet som gjør det ryddig og ryddig å ha på og oppbevare dem.

Knappkontrollpanelet er ganske enkelt: det er et slankt rektangel med pluss- og minustegn som brukes for volum og for å gå frem eller tilbake på lydspor. Den midterste knappen er en allsidig knapp som brukes til å spille av lyd, ta telefonsamtaler og koble enheten til en smarttelefon. Knappene er ikke eksepsjonelt responsive, og de krever et fast trykk, spesielt når du slår dem av og på og beveger deg fremover og bakover gjennom en spilleliste. Vi syntes dette var litt irriterende når vi var i konstant bevegelse på en løpetur.

Image
Image

Komfort: Hold deg på plass, men ikke en plysjpassform

Siden disse trådløse AUKEY-hodetelefonene er så lette, er de relativt behagelige å ha på seg. Ørekrokene sitter bak øretuppene på hver knopp og er ment å hvile i øret for en sikrere passform. Alle de alternative ørekrokene er merket med nyttig størrelsesinformasjon, som "LL" for "venstre stor" eller "RM" for "høyre medium." Selv om tipsene ikke er merket, er det ikke vanskelig å se størrelsesforskjellene.

Men selv om det er tre sett med ørepropper og in-ear kroker å velge mellom, oppnådde vi aldri en tett eller komfortabel passform. Det var en følelse av at knoppene fløt i øregangen, og selv de minste tuppene og krokene føltes merkelig store. Dette bidro også til nesten å trekke ut den venstre ørepluggen hver gang vi prøvde å bytte spor under en løpetur. Vi måtte være veldig bevisste på å ikke bruke noe press mens vi gjorde det.

Til deres ære, i løpet av et par korte løpeturer på to til fire mil midt på sommeren, f alt disse ikke helt ut ved justering av volumet, de gled ut på grunn av svette (de holder seg til IX4 vann- og svettebestandig vurdering), eller svinge rundt unødvendig, noe vi satte pris på. Men vi syntes opplevelsen av å bruke og bruke dem under trening var mindre hyggelig enn når du går eller pendler.

De fleste hodetelefoner vil begynne å bli ukomfortable etter lengre tids bruk, men etter å ha brukt disse i bare en time eller så av gangen, var vi alltid lettet over å fjerne dem.

Image
Image

Lydkvalitet: Stort sett blikkaktig og uten bass

AUKEY inkluderte en EQ-bryterfunksjon på disse hodetelefonene for å tillate brukere å velge mellom tre moduser: vokal, bass og diskant. Produsenten kan også skryte av lyd i CD-kvalitet, takket være aptX-komprimeringsteknologi i disse hodetelefonene – denne standarden tjener i utgangspunktet til å komprimere lyd over Bluetooth for bedre lydkvalitet.

Vi lekte med EQ-funksjonen, men vi la aldri merke til en betydelig forskjell, spesielt når vi byttet til bassmodus. Om noe, var det største problemet vi hadde med lydkvaliteten hvor tynt hver sjanger av musikk hørtes ut. Vi spilte en rekke spor på tvers av sjangere som hiphop, folk, rock og R&B, og fant ut at det var tilfellet over hele linja. Basstoner var spesielt vanskelige å høre på. Sanger med bass betoning hørtes ofte veldig skingrende ut.

Det største problemet vi hadde med lydkvaliteten var hvor tøff hver sjanger hørtes ut.

På baksiden hadde vi ikke store problemer med å lytte til podcaster med disse hodetelefonene. Faktisk så det ut til at stemmene hørtes mye bedre ut. Det var ikke den samme hardheten eller tinnheten som vi opplevde når vi hørte på en rekke musikk.

Utover lydkvaliteten sier AUKEY at disse hodetelefonene er støyisolerende. Når vi gikk på overfylte bygater og syklet på busser og tog, fant vi ikke ut at dette var tilfelle. Vi kunne alltid tydelig høre trafikkstøy og bakgrunnsstøy, til det punktet at det nesten var overveldende uansett hva vi hørte på.

Dette kan også være et problem med passformkvaliteten siden vi aldri kunne se ut til å oppnå en helt forseglet passform med øretuppen. Likevel er vi noe skeptiske til at dette vil gjøre en dramatisk forskjell når det gjelder å blokkere lyder utenfor.

Image
Image

Batteritid: God å gå hele dagen

En ting vi likte med disse hodetelefonene var deres lange batterilevetid. AUKEY sier at disse hodetelefonene vil vare i opptil åtte timer. Under vår testing, primært streaming av lyd og podcaster, la vi merke til at batteriet var sant til den åtte-timers tidskapasiteten. Ladetiden var også veldig rask på omtrent 1.5 timer, som er hva produsenten lover.

En ting vi likte med disse hodetelefonene var deres lange batterilevetid.

Det sterke, hurtigladende batteriet er absolutt en stor fordel for disse hodetelefonene. Du kan enkelt stole på dem for en ukes turer til treningsstudioet eller for daglig pendling.

Trådløs kapasitet og rekkevidde: Generøs og konsekvent

Vi fant at operasjonsområdet hevder å være rett på nesen. Vi testet 33-fots rekkeviddegrensen og la først noen gang merke til statisk da vi begynte å gå utenfor denne grensen. Selv da kuttet lyden aldri helt ut. Dette gjorde det praktisk å flytte fra ett rom til et annet uten å måtte bære telefonen med oss.

Pris: Billig, men møter hard konkurranse

Det er mange trådløse hodetelefoner til rimelige priser innenfor $25-$50-serien, så AUKEY er absolutt ikke alene når det kommer til konkurranse.

Priset til USD 29,99 MSRP, disse trådløse AUKEY-hodetelefonene er tiltalende og konkurransedyktige, hovedsakelig på grunn av den magnetiske klipsfunksjonen og batterilevetiden. Men andre modeller har samme idé og går litt lenger med funksjoner som vanntett kapasitet og enda bedre batterikapasitet. Selv om disse trådløse AUKEY-hodetelefonene ikke er latterlig priset for det de tilbyr, kan det å se andre steder i samme prisklasse føre deg til alternativer med bare litt mer batterikraft, robusthet og bedre lydkvalitet.

AUKEY trådløse hodetelefoner vs. Anker SoundBuds Slim

Anker SoundBuds Slim Wireless Workout-hodetelefoner, som selges for $25,99, har nesten alt AUKEY Wireless Headphones tilbyr, inkludert magnetiske øreplugger for enkel bruk.

For noen få dollar mindre krever Anker SoundBuds Slim en 1,5-timers ladetid og opptil 10 timer på en enkelt lading. De er også IPX7 vanntette og kommer i noen få farge alternativer i tillegg til grunnleggende sort, sammen med en bærbar reiseveske med karabinkrok. Dette er små detaljer, men når det gjelder å veie forskjellene mellom disse svært like produktene, kan en preferanse i én retning tippe vekten. Det disse Anker-hodetelefonene imidlertid mangler, er EQ-modus allsidighet. Selv om vi ikke opplevde det som en gamechanger, kan det fortsatt være en fin funksjon for noen.

Hvis du fortsatt leter rundt, sammenligne disse hodetelefonene med våre andre valg for de beste treningshodetelefonene, de beste trådløse hodetelefonene og de beste trådløse hodetelefonene under $50.

Et budsjett par trådløse treningshodetelefoner med god lydkvalitet

De trådløse AUKEY-hodetelefonene er definitivt et rimelig alternativ for de som ønsker å bli nesten trådløse for alle treningsøktene. De forblir på plass og batteriet vil vare i en god uke med typiske treningsøkter, men lydkvaliteten og komforten mangler nok til at de fleste vil se andre steder.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn Trådløse hodetelefoner
  • Produktmerke AUKEY
  • MPN EP-B40
  • Pris $29,99
  • Vekt 0,46 oz.
  • Produktdimensjoner 25,67 x 0,94 x 1,14 tommer
  • Batteritid Opptil 8 timer
  • Trådløs rekkevidde opptil 33 fot
  • Innganger/utganger Mikro-USB-ladeport
  • Kabler Micro-USB
  • Garanti 24 måneder
  • Connectivity Bluetooth 4.1
  • Audio Codecs aptX, SBC
  • Vannmotstand IPX4

Anbefalt: