Alt om Apple iPhone-oppgraderingsprogrammet

Innholdsfortegnelse:

Alt om Apple iPhone-oppgraderingsprogrammet
Alt om Apple iPhone-oppgraderingsprogrammet
Anonim

Apple slipper nye iPhone-modeller hvert år fullpakket med spennende nye funksjoner, og uansett hvilken iPhone du har, får hver iPhone-bruker en liten trang til å oppgradere. De fleste oppgraderer ikke hvert år fordi det er dyrt, men hva om du kunne fordelt kostnadene for den nye telefonen over 24 måneder og oppgradere hvert år? Hvis det høres bra ut, har Apple akkurat tingen for deg: iPhone-oppgraderingsprogrammet.

Hva er Apple iPhone-oppgraderingsprogram?

Apple iPhone-oppgraderingsprogrammet lar deg kjøpe en ny iPhone og betale i månedlige avdrag, i stedet for i ett stort forhåndskjøp. Den lar deg også oppgradere til en ny telefon hver 12. måned.

Med programmet kan du velge hvilken som helst av de gjeldende iPhone-modellene (i skrivende stund iPhone 8, iPhone XR og iPhone 11-serien). Det ligner på avbetalingsprogrammer som tilbys av telefonselskaper, men kommer i stedet fra Apple og inkluderer en utvidet Apple-garanti.

Hva koster iPhone-oppgraderingsprogrammet?

Image
Image

Det er nøkkelspørsmålet, ikke sant? Hva du betaler hver måned med iPhone-oppgraderingsprogrammet avhenger av hvilken modell du får og hvor mye lagringsplass du vil ha. Å kjøpe en 64 GB iPhone 8 vil koste mindre hver måned enn en 256 GB iPhone 11. Ifølge Apples side om oppgraderingsprogrammet er det laveste du vil bruke hver måned (for den 64 GB iPhone 8) USD 18,70, mens det meste du kan bruke (512 GB iPhone 11 Pro Max) er $60,37 per måned. Andre kombinasjoner av modell og lagringskapasitet koster mellom disse beløpene (månedlige betalinger vil endre seg etter hvert som prisene på forskjellige iPhone-modeller endres).

Selv om du kan oppgradere hver 12. måned, beregnes prisene over en 24-måneders periode. Hvis du velger å oppgradere før slutten av 24-månedersperioden fra en rimeligere modell til et alternativ med høyere kostnader, betaler du den nye prisen hver måned fremover. Hvis du for eksempel har en telefon som koster $35/måned og ønsker å oppgradere til en som koster $50/måned, vil du begynne å betale $50/måned etter oppgradering til den nye modellen.

Proffene ved å bruke iPhone-oppgraderingsprogrammet

Image
Image

Fordelene med iPhone-oppgraderingsprogrammet inkluderer:

  • Få den nyeste iPhonen hvert år: Siden du kan oppgradere hver 12. måned, vil du alltid ha den nyeste og beste iPhone-modellen. Hvis det er viktig for deg å være i forkant, er dette sannsynligvis den beste måten å kjøpe en iPhone på.
  • Betal samme pris: Enten du kjøper iPhone til full pris på forhånd eller bruker avbetaling, vil det totale beløpet du bruker på iPhone være det samme.
  • Spre kostnadene: Nye iPhones er dyre. Ved å betale månedlig slipper du å bruke $700+ på en gang. Det er lettere å budsjettere med og krever ikke store forhåndsutgifter.
  • Betal aldri full pris for en iPhone: Fordi du oppgraderer hver 12. måned, betaler du aldri full pris for iPhone. Siden programmet baserer sine månedlige kostnader på en 24-måneders periode, vil de tolv månedene med avdrag som kreves før oppgradering legges opp til mindre enn telefonens fulle pris.
  • Inkluderer AppleCare+: AppleCare+ utvidede garantiprogram er et tillegg for de fleste iPhones, men det er inkludert i oppgraderingsprogrammet. Dette sikrer at telefonen din er dekket for vanlige typer skader.
  • Fungerer med operatøren din: iPhones kjøpt gjennom programmet fungerer med alle store operatører – AT&T, Sprint, T-Mobile og Verizon – slik at du kan holde deg til din nåværende telefon firma og månedlig prisplan ved registrering.
  • Få kreditt for den gamle telefonen din: Hvis du eier den gamle telefonen, kan du bytte den inn for en engangskreditt som reduserer den månedlige kostnaden (prisen vil gå sikkerhetskopiere til norm alt etter at kreditten er brukt opp).
  • Telefonen er ulåst: Alle iPhones kjøpt gjennom programmet er ulåste, noe som gir deg fleksibiliteten til å ta dem med til forskjellige telefonselskaper hvis du foretrekker det.

Ulempene med iPhone-oppgraderingsprogrammet

Image
Image

Selv om det er en rekke fordeler ved programmet, er det også ulemper, for eksempel:

  • Du må kjøpe AppleCare+: AppleCare+ er inkludert i den månedlige kostnaden din, og du kan ikke velge bort det. Selv om det gir deg dekning og beskyttelse, øker det også totalprisen på telefonen. Hvis du leter etter den absolutt laveste prisen, vil ikke oppgraderingsprogrammet levere det.
  • Du eier ikke telefonen din: Hvis du betaler full pris for iPhone på forhånd, eier du telefonen og kan gjøre hva du vil med den. Med programmet eier du ikke telefonen din før du har bet alt for 24 avdrag (hvis du oppgraderer hver 12. måned, tilbakestilles klokken etter hver oppgradering).
  • Enda en månedlig regning: Mens du sprer ut kostnadene for en ny telefon, registrerer du deg også for en annen månedlig regning som du i hovedsak skal betale, for alltid.
  • Det er faktisk et lån: Teknisk sett krever bruk av iPhone-oppgraderingsprogrammet å ta opp et lån. Dette er ikke den normale låneprosessen – du trenger ikke gå til en bank eller fylle ut mye papirarbeid – og den har 0 % rente, men den vil vises på kreditten din.
  • Krever en kredittsjekk: Fordi avdragsplanen er et lån, krever den en kredittsjekk. Hvis du har dårlig kreditt, er du kanskje ikke kvalifisert for oppgraderingsprogrammet.
  • Du må kanskje betale en ETF: Hvis du er under kontrakt med telefonselskapet ditt, eller fortsatt betaler avdrag på din nåværende telefon til telefonselskapet ditt, kan du må betale en Early Termination Fee (ETF) for den gjenværende kostnaden for telefonen din. ETF-er kan koste hundrevis av dollar, og avhengig av hvor mange avdrag du har igjen på telefonen din, kan prisen for å bytte være høy.

Bør du bruke iPhone-oppgraderingsprogrammet?

Svaret avhenger av din situasjon og dine preferanser. Som nevnt tidligere, er det du betaler med programmet for en iPhone og AppleCare+ identisk med det du betaler for å kjøpe direkte, så du sparer ikke penger. På den annen side bruker du ikke ekstra heller. Avgjørelsen vil sannsynligvis komme ned til hva det vil koste deg å registrere deg (hvis du fortsatt trenger å betale ned din nåværende telefon), om du vil legge til en ny månedlig regning, og hvor viktig det er å få den nyeste iPhone-modellen hvert år. deg.

Trenger du hjelp til å bestemme hvilken iPhone du bør kjøpe? Vi har dekket deg i Hvordan velge den beste iPhone for deg.

Hvordan registrerer jeg meg?

Hvis du er klar til å registrere deg for iPhone-oppgraderingsprogrammet, gå til denne siden for Apples iPhone-oppgraderingsprogram og velg Bli med nå. Prosessen er stort sett som å kjøpe en iPhone, men i stedet for å oppgi kredittkortinformasjonen din, melder du deg på programmet i stedet.

Anbefalt: