Apple setter iCloud-nettapper stille på Android, iOS

Apple setter iCloud-nettapper stille på Android, iOS
Apple setter iCloud-nettapper stille på Android, iOS
Anonim

What: iCloud-dataene dine er nå tilgjengelig på mobile nettlesere for Android og iOS.

How: Bare naviger til iCloud.com via mobilnettleseren din.

Why Care You Care: Dette er første gang iCloud er tilgjengelig på ikke-iOS-mobilenheter.

Image
Image

Android-brukere har nå tilgang til iCloud-bilder, notater og påminnelser (sammen med Finn iPhone-appen) via mobilnettet.

Selv om alle disse appene (og flere) er tilgjengelige på iOS som innebygde apper og på stasjonære nettlesere, er dette første gang Android-brukere kan bruke iCloud. Som NewsLanded rapporterer, er det fortsatt noen feil å løse på Android, men tot alt sett er funksjonene de samme på både iOS- og Android-nettlesere.

For brukere som bruker Android og iOS sammen med Apples iCloud-system, er dette en flott start.

Du kan bla gjennom iCloud-bildene dine via nettappen nå, selv om den bare lar deg sende e-post eller kopiere en lenke til bildene dine for å dele dem. De opprinnelige iOS-appene tilbyr en mer robust delingsløsning, men dette er en stor fordel for Android-brukere som også beholder bildene sine på iCloud.

Notes-appen henter opp alle iCloud-notater du måtte ha, selv om det ikke er mulig å skrive inn nye eller tidligere notater på Android akkurat nå; iOS-versjonen fungerer helt fint. Det er tekststilknapper øverst, inkludert en sjekkliste og tabellfunksjon.

Påminnelser fungerer på samme måte på begge plattformene, med en enkel måte å se dine påminnelseskategorier, legge til nye påminnelser og redigere eldre. Finn iPhone er en flott måte å finne de manglende iOS-enhetene dine på, selv om den ikke samhandler med Android-telefonene dine (du må fortsatt bruke appene til den respektive produsenten for det).

Som Ars Technica påpeker, er det rom for å vokse: den stasjonære nettversjonen av iCloud tilbyr Mail, Contacts, Calendar, iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote og Find Friends, mens denne nye mobile nettappen ikke gjør det. Likevel, for brukere som bruker Android og iOS sammen med Apples iCloud-system, er dette en flott start.

Anbefalt: