Gi barna dine en tryggere YouTube-opplevelse på Fire TV

Gi barna dine en tryggere YouTube-opplevelse på Fire TV
Gi barna dine en tryggere YouTube-opplevelse på Fire TV
Anonim

Amazon's Fire TV er hjemmet til en enorm mengde innhold, men mye av det er ikke egnet for barn. Det er bare rettferdig for de minste å få sin del av barnevennlig underholdning.

Image
Image

Amazon Fire TV har barnevennlig innhold gjennom apper som Netflix, Hulu, Disney+ og YouTube, men det siste tilskuddet til YouTube Kids tar sikte på å gi barna dine en app laget spesielt for dem.

Hva er YouTube Kids? Det er i utgangspunktet YouTube, men kuratert for barn. Alt innholdet er trygt og alderstilpasset, og Fire TV-appens brukergrensesnitt har større knapper og barnevennlig grafikk for enklere navigering.

"Fra guidede kunst- og håndverksprosjekter til vitenskapelige eksperimenter til dans, yoga og sunne vaner for barn, det er MYE for barn å utforske," sa Amazon i sitt blogginnlegg.

Midler å beskytte: Appen gir også foreldre og foresatte de nødvendige verktøyene for å skreddersy barnets opplevelse, fra å kunne opprette profiler til å blokkere kanaler og videoer du gjør' ikke vil at de skal snuble over.

Bottom line: Hvis du har en Fire TV og barn som trenger noe å holde oppmerksomheten på, kan du nå legge til YouTube Kids i arsenalet ditt. Kanskje vil barnet ditt lære et nytt livshack, eller du vil endelig lære den Baby Shark-sangen.

Anbefalt: