Lær å bruke tabeller og lister i Apple Mail

Innholdsfortegnelse:

Lær å bruke tabeller og lister i Apple Mail
Lær å bruke tabeller og lister i Apple Mail
Anonim

For å sette inn et bilde i en ny melding i Apple Mail, kan du dra og slippe det på ønsket sted når du skriver. Men hva med andre viktige tekstformateringer, for eksempel punktlister og tabeller? I macOS og Mac OS X Mail kan du bare endre tekstformateringen, men ved hjelp av TextEdit, som også følger med hver Mac, er ytterligere verktøy for et mer avansert e-postformateringsarsenal bare et klikk eller to unna.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for Mac OS X 10.4 og nyere.

Bygg tabeller i tekstredigering for Mac Mail

For å bruke tabeller og lister i meldinger opprettet med Mac OS X Mail:

Vær oppmerksom på at Mac OS X Mail oppretter et tekst alternativ for hver melding som skal vises av mottakere som ikke kan eller foretrekker å ikke se HTML-formatering i e-poster. For lister og tabeller kan dette alternativet med ren tekst være vanskelig å lese.

  1. Opprett en ny melding i Apple Mail ved å klikke på New Message-knappen, og velg New Message under File -menyen, eller trykk Command+N på tastaturet.

    Image
    Image
  2. Start TextEdit fra Applications-mappen.

    Image
    Image
  3. I TextEdit, sørg for at gjeldende dokumentmodus er satt til rik tekst. Velg Format > Make Rich Text fra menyen hvis du ikke ser en formateringsverktøylinje øverst i TextEdit-vinduet.

    Tastatursnarveien er Command+Shift+T.

    Image
    Image
  4. For å opprette en list, klikk på Lists Bullets and Numbering rullegardinmenyen i formateringsverktøylinjen og velg ønsket listetype.

    Image
    Image
  5. For å opprette en tabell, velg Format > Tabell… fra menylinjen.

    Image
    Image
  6. Skriv inn antall rader og kolonner du vil ha i tabellen. Velg en alignment og spesifiser cellekanten og bakgrunnsfargen, hvis noen. Skriv inn teksten i cellene i tabellen.

    Image
    Image
  7. Uthev TextEdit-listen eller tabellen du vil bruke i e-posten din.
  8. Trykk Command + C for å kopiere tabellen.
  9. Bytt til Mail.

  10. Plasser markøren der du vil sette inn listen eller tabellen i e-posten.
  11. Trykk Command + V for å lime inn tabellen i e-posten.

    Image
    Image
  12. Fortsett å redigere meldingen din i Mail.

Formatere lister i Mac Mail

Du trenger ikke bruke TextEdit for å formatere en liste i Mail. For å sette inn en liste direkte i e-post med Mac Mail, velg Format > Lists fra Mail-menyen mens du skriver en e-post, og velg entenSett inn punktliste eller Sett inn nummerert liste på menyen som vises.

Anbefalt: