Hva er deling i nærheten i Windows 10?

Innholdsfortegnelse:

Hva er deling i nærheten i Windows 10?
Hva er deling i nærheten i Windows 10?
Anonim

Nærliggende deling-funksjonen for Windows 10 lar deg dele filer som dokumenter, bilder og URL-er trådløst med PC-er i nærheten via Bluetooth og Wi-Fi. Deling i nærheten fungerer med alle apper som har et delings alternativ, inkludert Microsoft Edge, File Explorer og Photos-appen, slik at du ikke lenger trenger å stole på tredjeparts fildelingsplattformer som DropBox.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder utelukkende for datamaskiner og nettbrett som kjører Windows 10.

Hvordan aktiverer du Windows-deling i nærheten

Deling i nærheten er bare inkludert med de nyeste versjonene av Windows 10. Hvis du ikke ser alternativet på PC-en din, må du installere Windows-oppdateringer. For å aktivere deling i nærheten, velg Windows Action Center (snakkebobleikonet) på oppgavelinjen i Windows, og klikk deretter Nearby Sharing

Hvis du ikke ser Deling i nærheten, velg Utvid for å se flere alternativer.

Image
Image

Hvordan dele fra Microsoft Edge

For å dele med andre som bruker Nearby Sharing i Microsoft Edge, må de ha en kompatibel Windows 10 PC og Nearby Sharing aktivert. De må også være fysisk nær deg og tilgjengelige via Bluetooth eller Wi-Fi. Slik deler du en URL i Microsoft Edge med Nearby Share:

  1. Åpne nettstedet og velg Share-knappen øverst til høyre på Microsoft Edge-menylinjen. Det ser ut som en boks med en pil som kommer ut av den.

    Image
    Image
  2. Vent mens Edge ser etter enheter i nærheten, og velg deretter en enhet fra listen du vil dele med. Brukeren vil motta et varsel i Windows Action Center, som de kan klikke for å få tilgang til det delte innholdet.

    Hvis ingen enheter i nærheten oppdages, sørg for at begge enhetene har deling i nærheten aktivert.

    Image
    Image

Hvordan dele i filutforsker

For å dele med andre som bruker deling i nærheten via filutforsker, må de ha en kompatibel PC og deling i nærheten aktivert. De må også være i nærheten og tilgjengelige via Bluetooth eller Wi-Fi.

For å dele en fil, velg Share (ikonet med den grønne pilen) på Share-fanen i Filutforsker. Vent mens listen over tilgjengelige enheter fylles ut, og velg deretter målenheten. Brukeren vil motta et varsel som de kan klikke på for å få tilgang til den delte filen.

Image
Image

Hvordan dele i Windows Photos-appen

For å dele med andre som bruker deling i nærheten via Bilder-appen, må de ha en kompatibel PC og deling i nærheten aktivert. De må også være i nærheten og tilgjengelige via Bluetooth eller Wi-Fi.

Åpne bildet for å dele i Bilder-appen og velg Del. Vent mens appen ser etter enheter i nærheten, og velg deretter en enhet fra listen du vil dele med. Brukeren vil motta et varsel de kan klikke på for å se bildet.

Anbefalt: