De 7 beste berøringsskjermhanskene i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 7 beste berøringsskjermhanskene i 2022
De 7 beste berøringsskjermhanskene i 2022
Anonim

De beste berøringsskjermhanskene skal holde hendene varme og tørre om vinteren uten å begrense muligheten til å bruke telefonen. De fleste hansker er laget av forskjellige mikrofiberlag med termisk fôr og fingertupper med ledende mikrofiber som kan fungere med en berøringsskjerm. Vårt beste valg er Mujjo Thermal Winter Gloves på Amazon. De er noen av de beste hanskene tilgjengelig fra et anerkjent og stilig merke. De kommer med ulllag for isolasjon, gripende silikon og har ubegrenset funksjonalitet som lar deg bruke hvilken som helst del av hanskens overflate til å aktivere berøringsskjermer.

Hvis du også er bekymret for å holde telefonen din trygg, ta en titt på listen vår over de beste vanntette telefondekslene. Ellers kan du lese videre for å se de beste berøringsskjermhanskene du kan få.

Beste sammenlagt: Mujjo Thermal Winter Gloves

Image
Image

Et av de mest omt alte navnene på markedet, Mujjo Touchscreen Thermal Winter-hansker er blant de beste tilgjengelige og har en virkelig undervurdert stil. Mujjo-hanskene er tilgjengelige i både enkelt- og dobbeltlags alternativer for ekstra varme (pluss små, mellomstore og store størrelser), og strekker seg for å passe og tilpasse seg hendene dine. Det ekstra ulllaget med isolasjon gir ekstra varme sammenlignet med vanlige strikkehansker, og den gripende overflaten, takket være et silikongrepsmønster i håndflaten, forhindrer at telefonen sklir ut av hendene dine. Et av høydepunktene i Mujjos design er den ubegrensede funksjonaliteten til hanskene som lar alle deler av overflaten aktivere en kapasitiv berøringsskjerm som iPhone eller Samsung-smarttelefon. Enten du vil bruke knoken, håndflaten eller fingertuppen, fungerer Mujjo.

Best for full berørbarhet: Agloves Polar Sport unisex berøringsskjermhansker

Image
Image

I motsetning til tradisjonelle berøringsskjermhansker som minimerer områdene som kan brukes til berøring, er Agloves Polar Sport unisex smarttelefonhansker designet for all-over-bruk. Tilgjengelig i små til ekstra store størrelser, er Agloves sammensatt av et pustende og vaskbart design som er laget av ekte sølv for økt varme, pluss en svært ledende fleece. Hver tomme av hansken kan lede og fungere med kapasitiv berøringsskjermteknologi, mens det sklisikre håndflategrepet har strategisk plasserte gripende prikker for å forhindre at enheten sklir og faller. Enten du kjører bil, sykler eller bare går rundt i byen, er Agloves perfekt for milde elementer, og du kan vaske og rengjøre hanskene med vaskemaskin og tørketrommel. Tilgjengelig i både svart eller marineblå, er Aglovene en fantastisk blanding av funksjon og minimalisme.

Image
Image

Best for Running: TrailHeads Elements

Image
Image

The TrailHeads Elements løpehansker med berøringsskjerm er et utmerket valg for løpere som er villige til å trosse vinterelementer. Sammensatt av en stoffblanding av nylon, polyester og spandex, inkluderer TrailHeads-hansken fukttransporterende teknologi for å hjelpe hendene til å holde seg varme under lange løp. Stoffet har også mesh-aksenter med lukkede celler for å holde fingrene på en optimal temperatur for topp ytelse. Hanskene gir mulighet for berøringsskjerm gjennom både tommelen og pekefingeren med et ledende stoff som fungerer på enhver kapasitiv berøringsskjerm.

Beste skinn: Harrms Luxury Nappa Leather Glove

Image
Image

Å være stilig betyr ikke at du må ofre funksjonalitet, siden Harrms Luxury Touchscreen italienske Nappa-skinnhansker er det beste fra begge verdener. Med et kashmirfôr for ekstra varme og håndsøm for suverent håndverk, har Harrms berøringsskjermfunksjoner gjennom integrert nanoteknologi som fungerer nesten like godt som en menneskelig finger på kapasitive berøringsskjermer. Berøringsskjermteknologien går til og med utover tommelen eller pekefingeren. Hele hansken er designet for å være berøringsfølsom, slik at du kan betjene smarttelefonen, nettbrettet eller til og med en GPS-enhet med en knoke eller med en håndflate. Harrms er tilgjengelig i både svart og brunt, og legger også til størrelser fra small til dobbel ekstra stor for en tettsittende passform.

Beste multifunksjon: 180-talls unisex lommelykt LED-hanske

Image
Image

Mens berøringsskjermhansker tradisjonelt tilbyr en kombinasjon av utseende og funksjonalitet, tar 180-tallets Unisex Torch LED-hanske det ett skritt videre. Byggekvaliteten på 95 prosent polyester og 5 prosent spandex holder hendene dine varme og er motstandsdyktige mot regn og vind. I tillegg inkluderer hansken All Touch-teknologi for bruk på kapasitive berøringsskjermer. 180-tallet har også en knokemontert LED-lommelykt for øyeblikk når du kanskje trenger det mest eller for å finne nøklene dine sent på kvelden. Tilgjengelig i små til ekstra store størrelser, samt i fire forskjellige fargevalg, inkludert svart, grått, grønt og rødt, er 180-tallet et must.

Best for pusteevne: DREAMY Vinter vindtett sykkelhanske

Image
Image

DREAMY Winter Outdoor Windproof Cycling Touchscreen-hansker er designet med syklister i tankene og er sammensatt av tre spesialiserte isolasjonsstoffer for varme, så de er vanntett, vindtett og pustende, noe som gjør den ideell for folk hvis hender har en tendens til å raskt få overopphetet med tykkere hansker. Det er til og med en slip-on håndleddsmansjett for å minimere bevegelse av hanskene, slik at de holder seg på plass selv når hendene dine beveger seg. Den sklisikre håndflaten sørger for at telefonen din holder seg beskyttet i hånden. Tilgjengelig i ekstra liten til ekstra stor for proporsjonal størrelse for forskjellig håndflatebredde og fingerlengder, kommer DREAMY i både svart og rosa fargevalg.

Beste lettvekt: Unigear Lightweight løpehansker

Image
Image

The Unigear Lightweight Running Gloves gjør mer enn det de sier på boksen. De er lette og flotte for løping, men de er også allsidige nok til å fungere for sykling, sykling og kjøring. De er laget av termisk fiber med en myk innerfôr. Mikrofiberstoffet unngår omfanget av andre hansker, samtidig som det holder fuktighet og kulde unna. Tommel- og pekefingeren på begge hender er kompatible med smarttelefonskjermer, og håndflatene har anti-skli silikon slik at du kan holde et grep om enheten din.

Det beste paret berøringsskjermhansker å få er Mujjo Single eller Double Layered Touchscreen Vinterhansker (se på Amazon). De er dekket av sølvbelagte nylonfibre av høy kvalitet, slik at de kan fungere hvor som helst på en skjerm samtidig som de holder deg varm. Et annet, litt rimeligere alternativ, er Agloves Polar Sport (se på Amazon). De tilbyr full berøringsevne og kommer med et pustende, vaskbart design som har ekte sølv for økt varme.

Hva du bør se etter i berøringsskjermhansker

Style – Hvis du ikke liker stilen til berøringsskjermhanskene dine, er det usannsynlig at du kommer til å bruke dem. Stil kan imidlertid være svært objektiv, så bla gjennom og finn et par som passer deg, enten det er en luksuriøs skinnmodell eller et sporty par for utendørsløping.

Warmth – Hvor kaldt er klimaet ditt? Mens de fleste hansker er laget for mildere klima, vil du ha et par som tåler ekstreme forhold hvis du krysser tundraen. Se i så fall etter hansker som holder på varmen, men som fortsatt puster, med rimelig fingerbehendighet. Ekstra poeng hvis de er vanntette!

Functionality – De fleste berøringsskjermhansker har funksjonalitet i tommelen og pekefingeren – noe som er nok for de fleste. Men hvis du vil ha mer, se etter hansker med full funksjonalitet som sikrer at hver tomme av overflaten er berøringsfølsom.

Anbefalt: