Xiaomis ryktede Dual-Fold-telefon kan være dobbelt så moro

Innholdsfortegnelse:

Xiaomis ryktede Dual-Fold-telefon kan være dobbelt så moro
Xiaomis ryktede Dual-Fold-telefon kan være dobbelt så moro
Anonim

Key takeaways

  • Den kinesiske produsenten Xiaomi jobber angivelig med en sammenleggbar smarttelefon.
  • Detaljene er knappe, men telefonen skal angivelig ha verdens første dobbelfoldbare smarttelefon og et 108 MP-kamera.
  • En prognose hevder at bøyelige smarttelefoner vil selge 100 millioner enheter innen 2025.
Image
Image

Jeg vil virkelig ha en sammenleggbar smarttelefon uten særlig god grunn, bortsett fra at de ser ekstremt kule ut, men deres prislapper på $1 000 pluss betyr at jeg holder kredittkortet mitt låst. Nå rykter det at en Xiaomi-foldbar kan være den neste flotte gadgeten som frister meg.

Den kinesiske produsenten jobber angivelig med verdens første smarttelefon med dobbel fold som skal lanseres neste år. Telefonen vil slutte seg til rekkene av bøyelige mobiler som Samsung Galaxy Z Flip, Motorola Razr og Samsung Galaxy Fold.

Xiaomi-president Lin Bin sa at for å lage den doble mobile smarttelefonen, måtte de overvinne tekniske utfordringer, inkludert fleksibel matriseteknologi, en ny hengselmekanisme og et fleksibelt matrisebelegg. Et Xiaomi-patent beskriver en innoverfoldbar smarttelefon med skyvedekselskjerm.

Tilgjengelige detaljer er få for den påståtte sammenleggbare Xiaomi. XDA Developers rapporterer at Cetus sannsynligvis vil kjøre Android 11 og ha en Qualcomm Snapdragon-prosessor og 108 MP primærkamera. Et kinesisk nettsted har rapportert at telefonen vil ha et frontkamera under skjermen, hurtiglading med over 200W strøm, og en intern skjerm med 2K-oppløsning.

Designet for Xiaomi-modellen ligner på et rapportert patent som Samsung har innlevert angående et nytt system for en sammenleggbar skjerm. Designet har en stor skjerm hvor begge ender kan brettes rundt sidene. Samsungs patent dateres tilbake til 2018, men

Not the First Dance for Xiaomi

Hvis det viser seg riktig, ville ikke Cetus være det første trekket fra Xiaomi mot sammenleggbare. Selskapet har tidligere vist en reklamevideo for en sammenleggbar konsepttelefon. Den telefonen kom aldri inn i butikkene.

Det er mye potensiell kjærlighet der ute for sammenleggbare telefoner. En rapport hevder at sammenleggbare smarttelefoner vil nå 100 millioner enheter innen 2025. Prognosen sier at globale forsendelser av sammenleggbare smarttelefoner vil vokse fra under 1 million enheter i 2019 til 100 millioner innen 2025.

Jeg elsker også ideen om en Gumby-lignende telefon. Riktignok kan de lett gå i stykker. Uhyrlig dyrt er også et underdrivelse når du snakker om kule $2 000 for Galaxy Fold Z 2. La oss være klare. Du kan kjøpe 13 av den helt fine Moto G Fast og fortsatt ha nok penger til overs til dagligvarer.

Personlig føler jeg at det er et falskt argument, men når en gjennomsnittlig amerikaner bruker 1200 dollar årlig på hurtigmat. Vi bør få lov til å ha fine ting, spesielt siden koronaviruspandemien betyr at vi bruker mindre på kinoer, turer, god mat og stort sett alt foruten våpen og sprit.

Image
Image

Stor skjerm, liten kropp

Vurder fordelene med en fleksibel telefon. Du kan ha en stor skjerm i en liten kropp. Dette kan for eksempel være nyttig når du ønsker å bære bare én enhet og bruke den til forskjellige formål. Du chatter med en venn i sammenfoldet modus når du plutselig føler trangen til å få ut et Excel-regneark. Bom, du flater bare ut mobilen. Det er sikkert $2 000 godt brukt.

Ingen pris er avslørt, men jeg mistenker at Xiaomis nye telefon ikke kommer billig etter at de har pakket inn alle de tekniske godsakene. Men kanskje en dual fold-telefon kan være dobbelt så nyttig som en kjedelig gammel enkelt fold-telefon. Se for deg mulighetene.

Xiaomi utvikler et solid rykte som gir meg håp om hva de kan finne på noe spesielt i en sammenleggbar. Selv om selskapet ikke har merkevareappell i USA til bedre kjente produsenter, selv om det angivelig er verdens tredje største smarttelefonprodusent.

Men Xiaomi lanserer innovasjoner som et stort teleobjektiv for smarttelefoner som fysisk kan zoome. Den jobber også med det den hevder å være bransjens raskeste trådløse lader.

La oss innse det, 2020 prøver kanskje å drepe oss. Men det er ingen bedre måte å vente ut endetiden enn å brette og brette ut telefonen. Tilsynelatende er det like tilfredsstillende som å åpne en gammel flip-telefon. Å folde sammen telefonen to ganger ville vært dobbelt så gøy.

Anbefalt: