Bose Soundsport Wireless vs. Powerbeats 4: Hvilke ørepropper bør du kjøpe?

Innholdsfortegnelse:

Bose Soundsport Wireless vs. Powerbeats 4: Hvilke ørepropper bør du kjøpe?
Bose Soundsport Wireless vs. Powerbeats 4: Hvilke ørepropper bør du kjøpe?
Anonim
Image
Image

Et anstendig par hodetelefoner kan utgjøre hele forskjellen i treningen din, ved å få inn noen kvalitetsstopp mens de sitter godt i øret. Det er ingen mangel på alternativer, så det kan være litt skremmende å finne det rette paret for deg. Det er derfor vi har samlet to av våre mest populære hodetelefonpar: Bose SoundSport Wireless og PowerBeats 4 for å se hvem som kommer på topp.

Bose Soundsport Wireless Powerbeats 4
$130 $150
5+ timer batterilevetid 15+ timer med batterilevetid
Micro USB Charging Lynlading
knappetrykkassistent Siri stemmeaktivering

Lydkvalitet

Begge disse hodetelefonene byr på eksepsjonell lydkvalitet, ingen av hodetelefonene skiller seg egentlig ut når det gjelder lydkvalitet, selv om noen kanskje vil hevde at Powerbeats 4 har en litt mer basstung utgang. Begge hodetelefonene er utstyrt med sine egne dedikerte apper som lar deg finjustere lydavspilling, og begge tilbyr en solid brukeropplevelse.

Image
Image

Batteritid

Dette er sannsynligvis den mest iøynefallende forskjellen mellom disse 2 modellene, mens Bose Soundsport Wireless kan håndtere opptil 8 timer med kontinuerlig avspilling, Powerbeats 4 har nesten dobbelt så lang batterilevetid, som tillater opptil hele 15 timer avspilling før de må lades opp, noe som gjør dem til den klare vinneren i denne forbindelse. Selv om dette sannsynligvis kan tilskrives den litt bulkere rammen.

Image
Image

En annen viktig forskjell mellom disse hodetelefonene er imidlertid de forskjellige ladeprotokollene. SoundSport Wireless er fortsatt avhengig av mikro-USB-lading, mens Powerbeats 4 bruker Apples proprietære Lightning-kabel, og selv om dette vil vise seg å være en liten plage for alle som ikke allerede er i Apple-økosystemet, gir den mye raskere lading, slik at du kan fyll på hodetelefonene mye raskere.

Funksjoner

En bemerkelsesverdig forskjell mellom disse øreproppene er tilstedeværelsen av Apples H1-brikke i Powerbeats, som gjør dem litt mer intuitive for Apple-brukere, slik at du kan starte Siri uten å måtte trykke på en knapp.

De har alle multifunksjonsknapper på kabelen som holder hodetelefonene koblet til hverandre, slik at du kan kontrollere medieavspilling, samt ta imot innkommende anrop.

Begge leveres pakket med en rekke ørepropper for å sikre en tettsittende passform, men stoler på forskjellige design for å sikre at de ikke flyr ut av ørene når du skal på en rask joggetur. Bose-ørepluggene bruker små kroker på øretuppene for å holde dem sittende i ørene, mens Powerbeats har rundt den bakre ørekroken, som føles litt sikrere.

Begge hodetelefonene har også en IPX4-motstandsvurdering, slik at begge parene tåler selv de svetteste treningsøktene, bare ikke la dem forbli nedsenket i vann (eller noe annet for den saks skyld).

Design

Bose Soundsport Wireless holder seg til en mer minimalistisk design, med svært lite synlig mens du har dem på deg. Powerbeats-silhuetten er litt mer markant med sin større bladlignende kropp festet til de store ørekrokene. Selv om de absolutt ikke er tunge eller påtrengende, er Powerbeats langt mer merkbare mens du har dem på.

Image
Image

Begge disse øreproppene er tilgjengelige i en trio av harmløse farger, Bose Soundsport er tilgjengelig i blått, hvitt eller svart, og Powerbeats i svart, hvitt eller rødt. De kommer også pakket med sin egen praktiske bæreveske.

Pris

Trådløs Bose Soundsport klarer å avgrense Powerbeats 4 med en liten margin i denne forbindelse, tilgjengelig for $130 i motsetning til Powerbeats $150-prislappen.

Selv om de tydeligvis er rettet mot Apple-sentriske brukere, tilbyr Powerbeats 4 drastisk overlegen batterilevetid, og funksjoner som gjør dem til et must-have for Apple-brukere som mer enn rettferdiggjør forskjellen på $20. Selv hardhendte Android-brukere vil finne noe å elske med disse hodetelefonene, noe som gjør dem til den klare vinneren i kampen vår.

Anbefalt: