Last ned iPod nano-håndbøker for alle modeller

Innholdsfortegnelse:

Last ned iPod nano-håndbøker for alle modeller
Last ned iPod nano-håndbøker for alle modeller
Anonim

Du vil ikke finne en trykt iPod nano-håndbok i esken. I vår digitale tidsalder er trykte manualer en sjelden og truet art. Men det betyr ikke at Apple ikke lager manualer for iPod nano. Den skriver dem bare ikke ut lenger. Selskapet tilbyr disse håndbøkene som nedlastbare PDF-filer på nettstedet sitt. Her er guiden din for å identifisere hvilken modell du har, og deretter finne riktig iPod nano-håndbok for deg.

Apple avviklet alle modeller av iPod Nano 27. juli 2017.

7. generasjons iPod nano

Image
Image

Syvende generasjon iPod nano skiller seg fra sine forgjengere ved sin større multitouch-skjerm, Lightning-kontakten på bunnen, den tynne kroppen og støtte for funksjoner som Bluetooth-lydstrømming. Linken over tar deg til en artikkel som beskriver 7. gen. nano mer detaljert. Når du vet om dette er modellen du har, kan du:

  • Last ned 7. generasjons iPod nano-manual [PDF]
  • Last ned produktinformasjon [PDF]

Kjøp 7. generasjons iPod nano hos Amazon.

6. generasjons iPod nano

Image
Image

Sjette generasjons iPod nano er ganske enkel å identifisere. Det er den eneste nanomodellen med firkantet form og fyrstikkbokstørrelse. I tillegg har den et klips på baksiden, en berøringsskjerm og fjerner klikkhjulet og videokameraet som 5. generasjonsmodellen tilbød. Når du vet om det er modellen du har:

Last ned 6. generasjons iPod nano-manual [PDF]

Kjøp 6. generasjons iPod nano hos Amazon.

5. generasjons iPod nano

Image
Image

Femte generasjon iPod nano ser ganske lik ut som fjerde generasjon. modell fra utsiden. Mens sakene deres er rimelig like, 5. gen. skiller seg ut takket være inkluderingen av et videokamera på bunnen av baksiden, 16 GB maksimal kapasitet og en FM-tuner, blant andre funksjoner. Når du vet om du har 5. gen. modell:

Last ned 5. generasjons iPod nano-manual [PDF]

Kjøp 5. generasjons iPod nano hos Amazon.

4. generasjons iPod nano

Image
Image

Det er lettest å identifisere 4. gen. iPod nano basert på hva den ikke har, i stedet for hva den gjør. Siden 4. og 5. gen. Modeller ser så like ut, den viktigste måten å skille dem fra hverandre på er å se etter videokameralinsen på baksiden. Hvis det ikke er noen linse, har du fjerde generasjon nano. Den har også en litt mindre skjerm enn 5. gen., men det er vanskelig å se enkelt. Når du vet at du har denne modellen:

Last ned 4. generasjons iPod nano-manual [PDF]

Kjøp 4. generasjons iPod nano hos Amazon

3. generasjons iPod nano

Image
Image

3. generasjons iPod nano er lett å identifisere på grunn av sin firkantede form, tynne kropp og lyse farger. Mens 6. gen. er også firkantet, 3. gen. modellen er større og tynnere og har et klikkhjul. Når du vet om det er modellen du har eller ikke:

Last ned 3. generasjons iPod nano-håndboken [PDF]

Kjøp 3. generasjons iPod nano hos Amazon

2nd Generation iPod nano

Image
Image

2. generasjons iPod nano ser rimelig lik ut den originale modellen, med én stor forskjell: farge. Den 2. gen. modellene var de første som kom i andre farger enn svart eller hvit. Hvis du har en smal, høy nano i en annen farge enn svart eller hvit, er sjansen ganske stor for at det er en 2. generasjon.modell. Når du vet om det er modellen du har:

Last ned 2. generasjons iPod nano-manual [PDF]

Kjøp 2. generasjons iPod nano hos Amazon

1. generasjons iPod nano

Image
Image

1. generasjons iPod nano er høy og smal og kommer i sort eller hvit. Den er litt mer bokser enn 2. generasjon. modell. Når du har bestemt at du har en 1. generasjon. modell:

Last ned 1. generasjons iPod nano-manual [PDF]

Kjøp 1. generasjons iPod nano hos Amazon

Anbefalt: