Hvordan koble Apple HomePod til en TV

Innholdsfortegnelse:

Hvordan koble Apple HomePod til en TV
Hvordan koble Apple HomePod til en TV
Anonim

What to Know

  • Metode 1: Åpne Apple TV Settings. Velg Video og Audio. Velg Audio Output. Velg navnet på HomePod.
  • Metode 2: Åpne innholdet med lyd på Apple TV. Sveip ned fra toppen av skjermen og velg Audio > navnet på HomePod.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kobler en Apple HomePod til en Apple TV ved å bruke to metoder som begge krever en Apple TV 4 eller nyere. Den inkluderer noen få begrensninger i prosessen og en liste over krav.

Spill Apple TV-lyd gjennom HomePod

Apple HomePod er en stemmestyrt smarthøyttaler som er designet for å levere klar, romfyllende lyd med letthet, akkurat som konkurrentene Google Home og Amazon Echo. Som en frittstående høyttaler kan HomePod være en lydkilde for en digital-TV.

HomePod kan ikke kobles direkte til en TV. Som en trådløs Bluetooth-enhet må HomePod koble til en Apple TV-enhet via AirPlay for å spille av lyd fra en TV.

Etter at du har konfigurert HomePod, kan du gjøre den til lydkilden for Apple TV på et par måter. Dette gjør at lyd fra Apple TV-innhold kan spilles av på HomePod-en i stedet for TV-en. Den første metoden involverer Apple TV-innstillingene.

  1. På Apple TV, åpne Settings.

    Image
    Image
  2. Velg Video og lyd.

    Image
    Image
  3. Velg Audio Output.
  4. Velg navnet på HomePod. Et hakemerke vises ved siden av den, som indikerer at lyd fra Apple TV sendes til HomePod.

    Image
    Image

Snarvei for å spille Apple TV gjennom HomePod

Det er en annen, enklere måte å sende lyd til HomePod, selv om ikke alle Apple TV-apper støtter denne snarveien.

  1. Begynn å spille av innhold på en kompatibel app i Apple TV.
  2. Sveip ned på Apple TV-fjernkontrollen for å vise Info Undertekster Audio-menyen. (Hvis du ikke ser denne menyen når du sveiper ned, er ikke appen kompatibel med denne metoden, og du bør bruke de andre instruksjonene.)
  3. Velg Audio.

    Image
    Image
  4. I Speaker-menyen, velg navnet på HomePod-en slik at haken vises ved siden av den. Lyden begynner å spille gjennom HomePod.

    Image
    Image

Hva du trenger for å koble HomePod og en TV

For å koble HomePod til en TV trenger du følgende:

  • An Apple HomePod.
  • A 4. generasjons Apple TV eller Apple TV 4K med Bluetooth aktivert.
  • Begge enheter koblet til samme Wi-Fi-nettverk.
  • Begge enheter bruker samme Apple-ID.

Begrensningene til HomePod og Apple TV

Selv om det er ganske enkelt å koble en HomePod til en TV, er den ikke ideell for hjemmekinolyd. Det er fordi HomePod først og fremst er designet for lyd og ikke støtter surroundlydfunksjoner.

For den beste lydopplevelsen med TV og filmer, vil du ha et høyttalerarrangement som tilbyr surroundlyd eller flerkanalslyd som kan spille av lyd fra flere retninger. Dette gir en mer oppslukende lydopplevelse, med lyd som beveger seg i alle retninger som i en kinosal. Dette kan vanligvis oppnås med en høyttaler på hver side av TV-en, eller med en lydplanke som har uavhengige venstre og høyre høyttalere.

HomePod støtter ikke flerkanalslyd, men med AirPlay 2 støtter den stereolyd. Det betyr at den kan levere to kanaler med lyd (venstre og høyre). Dette er flott for musikk, men er fortsatt ikke ideelt for et hjemmekinosystem, som bør ha minst et 5.1-kanalssystem.

Anbefalt: