Tidlige anmeldelser Si at AirPods Max vil gjøre ørene dine glade

Innholdsfortegnelse:

Tidlige anmeldelser Si at AirPods Max vil gjøre ørene dine glade
Tidlige anmeldelser Si at AirPods Max vil gjøre ørene dine glade
Anonim

Key takeaways

  • De nye Apple AirPods Max-hodetelefonene til $549 begynner akkurat å nå anmeldere, men så langt har reaksjonen vært positiv til tross for den høye prislappen.
  • Lydkvaliteten er "imponerende" med et "bredt lydbilde", ifølge en anmelder.
  • Batteritiden er rapportert å være god, med en anmelder som sier at de lever opp til Apples krav på 20 timer per lading.
Image
Image

Apples nye AirPods Max-hodetelefoner får strålende anmeldelser fra de som er heldige nok til å få tak i et par.

De nye trådløse hodetelefonene koster $549. Men de gir klare lyder og selskapets karakteristiske brukervennlighet. AirPods Max er utsolgt frem til mars, som er et tegn på at Apple må gjøre noe riktig.

Utmerket lydkvalitet er det første du vil ha i så dyre hodetelefoner, og Apples siste sparer ikke på det området. "AirPods Max høres imponerende ut, som avanserte hodetelefoner, med stram bass, naturlige mellomtoner, skarpe høyder og et bredt lydbilde for en lukket hodetelefon," skriver David Carnoy for CNET.

"Apple har EQ-innstillinger (under Musikk i Innstillinger) - for Apple Music uansett - og du kan gjøre noen små tilpasninger av lydprofilen. Men jeg valgte hovedsakelig standard lydprofil på tvers av flere musikktjenester, som passet den eklektiske musikksmaken min helt fint."

Lyd med bred rekkevidde

Olivia Tambini, som skriver for TechRadar, er enig og sier: "Lydbildet føles generelt ganske bredt, med plass til at alle instrumentene virkelig skinner; du får ikke den "lukkede" følelsen som over-øret hodetelefoner noen ganger formidle. Det er massevis av detaljer, flott bildebehandling, og vi la ikke merke til noen problemer med rytmisk nøyaktighet i løpet av den korte tiden vi brukte på å lytte med AirPods Max."

Image
Image

Støyreduksjon er en av de lovede funksjonene på disse hodetelefonene, og tilsynelatende skuffer ikke AirPods Max. "Når det gjelder støydemping, har vi vært begrenset til å teste innendørs med bakgrunnsstøy fra en høyttaler og ved å stå i nærheten av luftventilene for HVAC-systemet vårt," skriver Jacob Krol på CNN. "AirPods Max er pen hals og nakke med Sonys WH-1000XM4s i denne forbindelse."

Batteritiden ser også ut til å være fantastisk. "Apple sier at AirPods Max får opptil 20 timers batterilevetid per lading, og det har vært min erfaring med å bruke dem som mine primære hodetelefoner i omtrent en uke," skriver Brandt Ranj i Rolling Stone. "Jeg kobler dem til i en time eller så annenhver dag, og det får meg gjennom lange musikk- og podcastlyttingsøkter uten batteriangst.«

En signaturlook i fem farger

Max-utseendet er førsteklasses, med rustfritt stål og et utvalg av fem forskjellige farger: mellomgrå, sølv, himmelblå, grønn og rosa. "Hodebåndet er i rustfritt stål dekket av hvitt gummiaktig materiale, med en 'pustende mesh strikket baldakin' over toppen; Apple sier at dette fordeler vekten av hodetelefonene jevnere over hodet ditt," skriver Nilay Patel på The Verge.

"(Jeg kan ikke si at den føles veldig annerledes enn min Sony WH-1000XM2s, men det er mulig jeg bare har et veldig stort hode.) Hodebåndet kobles til øreklokkene med justerbare forlengelser i rustfritt stål som kulminerer med et behagelig fjærbelastet hengsel, som alle er bedre enn noen andre førsteklasses hodetelefoner jeg har brukt."

Image
Image

Minimalismen strekker seg også til designet, selv om AirPods Max veier 384 gram, mer enn noen konkurrenter."Knappene holdes på et minimum og etterligner Apple Watch - det er en støykontrollknapp for å bytte mellom støyreduksjonsmodus (på, av eller gjennomsiktig/omgivende), og en større versjon av den digitale kronen for å kontrollere volumet og gi deg lek /pause-funksjoner, " skriver Stuart Miles på Pocket-lint.

"Vi har allerede funnet oss selv å trykke på den støykontrollknappen når vi plasserer hodetelefonene på hodet. Det kan være irriterende over tid. Hvis knapper ikke er noe for deg, kan du også snakke med Siri."

Komfort er avgjørende når det kommer til noe du skal ha på hodet i lange perioder. "Så langt er de utrolig komfortable," skriver Andrew O’Hara på AppleInsider. "Tidligere hodesett har gitt oss litt ubehag på toppen av hodet eller mens vi bruker briller, men etter noen timer ser dette ikke ut til å være like problematisk for AirPods Max. Den vevde nettingtoppen hviler så vidt på hodet vårt. «

Den prislappen på $549 er en grusomhet, men jeg har nesten overbevist meg selv om at de er verdt prisen basert på å lese tidlige anmeldelser. Synd jeg må vente til neste år for å få tak i et par.

Anbefalt: