Hvordan legge til albumomslag i iTunes & Music

Innholdsfortegnelse:

Hvordan legge til albumomslag i iTunes & Music
Hvordan legge til albumomslag i iTunes & Music
Anonim

What to Know

  • I Apple Music, iTunes 12 og iTunes 11: Velg Fil > Library > Get Album Artwork.
  • I eldre versjoner av iTunes: Gå til Advanced-menyen og velg Get Album Artwork.
  • Alternativt: Last ned albumomslagsbildet online, høyreklikk sangen, og velg deretter Få info > Legg til kunstverk eller gå til fanen Artwork.

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger til albumgrafikk i iTunes og Apple Music. Instruksjonene gjelder for iTunes 11 og nyere på en Mac eller Windows-PC, bortsett fra som nevnt.

Hvordan bruke iTunes for å få albumomslag

Det er noen måter å få albumgrafikk på, men å bruke verktøyet for å legge til albumgrafikk innebygd i iTunes og Music er den enkleste. Det innebygde albumbildeverktøyet skanner musikkbiblioteket ditt og Apple-servere. Når den finner kunst for sanger du har, uansett hvor du fikk sangene opprinnelig, legger den dem til i biblioteket ditt. Slik bruker du dette verktøyet for å få albumgrafikk i iTunes og Music.

Albumgrafikk kan bare lastes ned ved å bruke skrivebordsversjonen av iTunes.

  1. Prosessen avhenger av programmet du bruker:

    • In Music, og iTunes 12 og iTunes 11: Klikk File > Library > Få albumgrafikk.
    • I eldre versjoner av iTunes: Gå til Advanced-menyen og klikk Get Album Artwork.
    Image
    Image
  2. I noen versjoner av iTunes viser et vindu at du må sende informasjon om biblioteket ditt til Apple for å få albumbilde, men at Apple ikke lagrer denne informasjonen. Det er ingen vei utenom dette. Apple trenger å vite hvilken musikk du har for å sende deg kunsten for den. Hvis du vil fortsette, velg Get Album Artwork

  3. I Musikk-appen viser en statuslinje nederst i venstre hjørne at programmet er Processing Album Artwork. Hold musepekeren dit og klikk på i-ikonet for å få opp et vindu for å se fremgangen din.

    I noen versjoner viser statusvinduet øverst i iTunes en fremdriftslinje mens den skanner biblioteket ditt for album og laster ned riktig kunst fra iTunes. I andre, velg Window-menyen og velg Activity for å følge fremdriften.

    Image
    Image
  4. Hvor lang tid prosessen tar avhenger av hvor mye musikk som må skannes, men regn med å bruke minst et par minutter. Kunsten lastes automatisk ned, kategoriseres og legges til de riktige sangene.
  5. Når iTunes fullfører skanningen etter albumomslaget og importerer tilgjengelig kunst, vises en melding og viser albumene som Music eller iTunes ikke kunne finne eller legge til albumgrafikk for. Bruk en annen metode for å få albumomslag for disse sangene eller albumene.

    Image
    Image

Hvis du bruker iTunes Match eller Apple Music, legges kunst til automatisk.

Image
Image

Hvordan se albumgrafikk i iTunes og musikk

For å se albumgrafikken du har lagt til (eller allerede har):

I Music og iTunes 11 og nyere vises albumgrafikken i visningene Nylig lagt til, Artister og Album eller i linjen øverst i vinduet når du spiller en sang.

Image
Image

I iTunes 10 og tidligere vises kunsten i albumbildevinduet nederst til venstre i iTunes-vinduet. Hvis den ikke er til stede, klikker du på knappen som ser ut som en boks med en pil nederst til venstre.

I iTunes 10 og tidligere kan du også bruke Cover Flow for å se kunstverket. For å se iTunes-biblioteket ditt ved hjelp av Cover Flow, klikk på den fjerde knappen i øvre høyre hjørne ved siden av søkeboksen. Naviger ved hjelp av musen eller piltastene gjennom en presentasjon av iTunes-biblioteket ditt med omslag. Noen album vil ha kunstverk, og andre vil ikke.

Hvordan legger til albumomslag fra nettet til iTunes og musikk

For å legge til albumcover til album som Music eller iTunes ikke lastet ned, følg disse trinnene:

  1. Finn albumomslagsbildet på nettet. For å finne passende bilder, gå til bandets nettside, plateselskapets nettsted, Google Images eller Amazon.
  2. Når du finner bildet du vil ha, last det ned til datamaskinen din. Hvordan du gjør dette avhenger av nettleseren du bruker, men i de fleste tilfeller høyreklikker du på bildet og velger et nedlastings alternativ.

    Image
    Image
  3. Åpne Music eller iTunes og finn sangen eller albumet som følger med det nedlastede kunstverket.
  4. Høyreklikk på sangen som mangler albumomslag, og velg Få informasjon. Eller trykk Command+ I på en Mac eller Control+ Ipå en PC for å åpne informasjonsskjermen.

    Image
    Image
  5. Gå til Artwork-fanen og dra kunsten du lastet ned til vinduet. I Music og iTunes 12 klikker du Add Artwork og velger filen på harddisken.

    Image
    Image
  6. Klikk OK, og Musikk eller iTunes legger den nye kunsten til sangen.

    Image
    Image

Hvordan legge kunst fra nettet til alle sanger på et album

Å legge til albumomslag til mer enn én sang om gangen følger samme prosess som å legge det til en enkelt sang, men du må åpne albumet og velge alle sangene på albumet (trykk Command + A på en Mac eller Control+ A på en PC), høyreklikk hvilken som helst sang, og velg deretter Get Info for å åpne informasjonsskjermen.

Velg Artwork-fanen og dra et bilde til plassen for albumgrafikk eller klikk Add Artwork. Når du klikker OK, oppdaterer Musikk eller iTunes alle de valgte sangene med den nye kunsten.

Hvis mange av sangene dine trenger albumgrafikk, prøv et tredjepartsverktøy for å automatisere prosessen. Ta en titt på de beste gratis nedlasterne for omslagsbilder for digital musikk.

Hvordan legge til albumgrafikk til musikk på eldre iPod-er

Å få albumomslag på noen eldre iPoder krever et ekstra trinn som ikke er nødvendig på de nyere iPhone-, iPad- og iPod touch-enhetene.

Synkroniser iPod-en din, gå til Music-fanen, og merk av for Vis albumbilder på iPod. Når du spiller av sanger på iPod, vil albumbildet vises.

Image
Image

Hvis du ikke ser dette alternativet når du synkroniserer iPod, trenger du det ikke for enheten din. Albumomslag legges til automatisk.

Anbefalt: