Hvordan koble Bluetooth-hodetelefoner til en PC

Innholdsfortegnelse:

Hvordan koble Bluetooth-hodetelefoner til en PC
Hvordan koble Bluetooth-hodetelefoner til en PC
Anonim

Denne veiledningen viser deg hvordan du kobler Bluetooth-hodetelefonene til din Mac eller Windows PC. Instruksjonene gjelder for de fleste enheter og operativsystemversjoner, selv om de kan variere noe ettersom programvare og enheter oppdateres kontinuerlig.

bunnlinjen

Først, bekreft at datamaskinen er utstyrt med Bluetooth-teknologi. De fleste moderne datamaskiner tilbyr det, men hvis datamaskinen din er noen år gammel, er det verdt å sjekke det før du kobler til hodetelefonene.

Se etter Bluetooth på en Windows-PC

Bruk Windows Enhetsbehandling for å se etter Bluetooth-funksjonalitet. Slik gjør du det:

  1. Velg Start.
  2. Skriv inn Device Manager i søkefeltet.
  3. Velg Enhetsbehandling > Åpen.

    Image
    Image
  4. Utvid Nettverksadaptere.

    Image
    Image
  5. Hvis den utvidede listen viser en enhet med "Bluetooth" i navnet, har du en Bluetooth-adapter på datamaskinen.

    Image
    Image

Se etter Bluetooth på en Mac

På en Mac, velg System Preferences > Bluetooth. Hvis den har Bluetooth, inkluderer innstillingene alternativer for å aktivere Bluetooth og gjøre enheten synlig.

Image
Image

bunnlinjen

De fleste moderne datamaskiner har Bluetooth-funksjoner. Hvis din ikke gjør det, kjøp en Bluetooth-dongle - en enhet på størrelse med en tommel som kobles til en USB-port. Når du har installert den, fortsett som beskrevet her.

Konfigurere dine nye Bluetooth-hodetelefoner i Windows

Prosessen for å sette opp Bluetooth-hodetelefoner varierer noe etter plattform, men vil alltid inkludere å sette hodetelefonene i oppdagelsesmodus. For mange hodetelefoner kan du gjøre dette ved å slå av hodetelefonene og deretter holde nede strømknappen til indikatorlampene blinker raskt.

Mange hodetelefoner forblir i denne modusen bare i en begrenset periode før de gjenopptar normal drift. Se håndboken for hodetelefonene dine for detaljer.

Når hodetelefonene dine er i oppdagelsesmodus:

  1. Velg Start og skriv inn Bluetooth i søkefeltet for å få opp Bluetooth og andre enheter.
  2. Velg Legg til Bluetooth eller annen enhet.

    Image
    Image
  3. La datamaskinen et øyeblikk finne enheten din, og velg den fra listen.
  4. Etter noen få øyeblikk bør Windows-PC-en din varsle deg om at sammenkoblingen var vellykket.

Konfigurere Bluetooth-hodetelefoner på en Mac

På en Mac-datamaskin velger du System Preferences > Bluetooth. Vent mens Mac-en søker etter enheten. Velg Pair når hodetelefonene vises i Bluetooth-preferansene.

Du trenger bare å fullføre denne sammenkoblingsprosessen én gang ved oppsett. Når du slår på hodetelefonene og er innenfor rekkevidde, kobles de automatisk til datamaskinen din.

Fiksing av mulige Bluetooth-problemer

Hvis hodetelefonene dine ikke er riktig sammenkoblet med datamaskinen, slår du av hodetelefonene og starter prosessen på nytt fra begynnelsen. Les instruksjonene for å sette dem i oppdagelsesmodus i håndboken deres.

Hvis du har bekreftet at hodetelefonene er i riktig modus og datamaskinen fortsatt ikke oppdager dem, start datamaskinen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kontakt hodetelefonprodusenten for mer hjelp.

Anbefalt: