Hvordan kjøpe en Apple Watch som gave

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe en Apple Watch som gave
Hvordan kjøpe en Apple Watch som gave
Anonim

What to Know

  • Det er tre Apple Watch-modeller: Series 6 (fra $399, 40 eller 44 mm); Serie 3 (fra $199, 42 eller 38 mm); og SE ($279, 40 eller 44 mm).
  • Alle inkluderer en høydemåler, akselerometer, gyroskop, vanntett kabinett, nød-SOS og GPS/mobilnettverk for en ekstra $100.
  • Serie 6 legger til netthinneskjerm, EKG, større harddisk, kraftigere dual-core prosessor, kompass og falldeteksjon.

Apple Watch kan være en utmerket gave. For å kjøpe en, må du velge modell, størrelse og klokkerem. Hvis du vurderer å skaffe deg en Apple Watch til en venn eller en du er glad i, er dette det du må vurdere.

Velg en modell

Med mindre du går med et renovert eller bruktkjøp, har du tre alternativer å velge mellom: Series 3, Series 6 og SE.

Pris er vanligvis den største faktoren ved valg mellom ulike modeller. Series 6 (starter på $399) koster omtrent dobbelt så mye som Series 3 (fra $199), mens den rimeligste SE-versjonen er $279. I motsetning til Series 3, har Series 6 en retina-skjerm som alltid er på, en elektrisk hjertesensor eller EKG, en større harddisk, en litt kraftigere dual-core prosessor, et kompass og en falldeteksjonsfunksjon. Den digitale kronen - urskiven på siden av klokken - har også haptisk tilbakemelding, mens Series 3 ikke gjør det.

Alle modeller har imidlertid en rekke funksjoner for aktive brukere, inkludert høydemåler, akselerometer, gyroskop, vanntett kabinett, nød-SOS og mulighet for GPS eller mobiltilkobling for ytterligere $100. Du har også tilgang til Apple Watch-appbiblioteket, ApplePay og GymKit.

Image
Image

bunnlinjen

Apple Watch har to størrelser for hver serie, der den dyrere serie 6 er et par millimeter (mm) større. Med Series 6 og SE kan du velge enten en 40 mm eller 44 mm kasse. Series 3 kommer i enten 42 mm eller 38 mm. Mens klokkeremmer gir bedre kontroll over hvordan Apple Watch sitter på håndleddet, er størrelsen på klokkehodet fortsatt viktig for å få riktig passform. Noen mennesker foretrekker slank design, mens andre liker at klokkene deres er store og prangende.

Velg et klokkebånd

Det er hundrevis av band å velge mellom, og ikke alle er fra Apple. Mens førstepartsbandene i gjennomsnitt er dyrere, betyr muligheten til å velge mellom tredjepartselgere at mottakeren din ikke trenger å holde seg til bandet du velger for dem. Så ikke overtenk det. Aktive brukere foretrekker kanskje et fargerikt sportsband. Minimalistiske eiere vil kanskje like utseendet og følelsen til et skinnbånd med spenn. Prangende mottakere foretrekker kanskje et armbånd i metall. Klokkebåndstiler og -materialer kan variere fra $50 til $600.

Behold kvitteringen

En Apple Watch er en personlig (og kostbar) gave. Hvis du kjøper en klokke eller tilbehør i gave, husk å henge på kvitteringen slik at mottakeren har muligheten til å bytte den til en annen modell, størrelse eller bånd.

Anbefalt: