Slik lader du AirPods, AirPods 2 & AirPodsPro

Innholdsfortegnelse:

Slik lader du AirPods, AirPods 2 & AirPodsPro
Slik lader du AirPods, AirPods 2 & AirPodsPro
Anonim

What to Know

  • For å lade alle AirPods, legg dem i dekselet og lad det deretter.
  • For originale AirPods, bruk en lynkabel for å lade dekselet. AirPods2 og AirPods Pro støtter trådløs lading.
  • Grønt lys med AirPods i etuiet=AirPods er fulladet. Amber light=mindre enn én full lading gjenstår.

Selv om ladeprosessen for AirPods er enkel, gir ikke disse hendige små øreproppene en åpenbar anelse om hvor de er i strømsyklusen. iOS, macOS og iPadOS tilbyr imidlertid spesifikk batteriinformasjon, forutsatt at de er sammenkoblet med AirPods.

Informasjonen og instruksjonene i denne artikkelen gjelder for de originale AirPods (med ladeetuiet med Lightning-porten), 2. generasjons AirPods (med det trådløse ladedekselet) og AirPods Pro.

Image
Image

Når du lader AirPods, lader du to enheter samtidig

Det viktigste å forstå om hvordan du lader AirPods er at du ikke lader øreproppene på egen hånd eller direkte. I stedet lader du AirPods og dekselet deres samtidig.

Tenk på AirPods-dekselet som egentlig en stor batteripakke. Når du plasserer AirPods i dekselet, lader de enkelte AirPodene seg selv ved å trekke strøm fra dekselet inn i batteriene i øreproppene. Så det er en todelt prosess med to enheter her: For å lade AirPods, må du lade AirPods-dekselet først.

Batteriet i AirPods-dekselet holder flere fulladeninger for øreproppene. Så du kan lade opp AirPods tre eller fire ganger før du trenger å bekymre deg for å lade dekselet igjen.

Slik lader du AirPods og AirPods Pro

For å lade AirPods eller AirPods Pro, legg dem i etuiet.

For å lade dekselet, bruk en Lightning-kabel for å koble det til en ladekilde. Andregenerasjons AirPods og AirPods Pro støtter trådløs lading ved hjelp av Qi trådløs ladestandard.

bunnlinjen

I følge Apple kan lading av AirPods og AirPods 2 i 15 minutter gi opptil 3 timers lydavspillingstid og 1 eller 2 timer (henholdsvis 1. og 2. generasjonsmodell) telefontid. AirPods Pro gir rundt 1 times lytte- eller taletid med en 5-minutters lading.

Hvor lenge varer AirPods-lading?

Å finne ut hvor lenge batteriene varer er en utfordring, fordi det er sterkt bestemt av hvordan du bruker dem. Når det er sagt, her er hva Apple sier om AirPods batterilevetid:

AirPods Pro

  • Opptil 4,5 timer med lyd på en enkelt lading.
  • Opptil 3,5 timers telefonbruk på en enkelt lading.
  • Med et fulladet deksel, over 24 timer med lyd og over 18 timer med telefon.

2nd Generation AirPods

  • Opptil 5 timer med lyd på en enkelt lading.
  • Opptil 3 timers telefonbruk på en enkelt lading.
  • Med et fulladet deksel, over 24 timer med lyd og opptil 18 timer med telefon.

1.generasjons AirPods

  • Opptil 5 timer med lyd på en enkelt lading.
  • Opptil 2 timers telefonbruk på en enkelt lading.
  • Med et fulladet deksel, over 24 timer med lyd og opptil 11 timer med telefon.

Lurer du på om du kan slå av AirPods for å spare batterilevetid? Svaret er mer komplisert enn du kanskje forventer. Finn ut i Hvordan slå av AirPods.

Hvordan vite om AirPods lades

Statuslyset på AirPods-dekselet gir deg informasjon når lokket er åpent. Dette lyset er på innsiden av lokket på 1. generasjonsmodellen og på fronten på 2. generasjonsmodellen og AirPods Pro. Slik forstår du de forskjellige lysene du vil se:

  • Grønt lys, med AirPods i tilfelle: AirPodsene dine er fulladet.
  • Grønt lys, uten AirPods i etuiet: Dekselet er fulladet.
  • Ravlys: Det er mindre enn én full lading igjen i batteridekselet.
  • Blinkende gult lys: Dette kan indikere at du må sette opp AirPods på nytt.
  • Blinkende hvitt lys: AirPods er klare til å settes opp.

Hvordan sjekke AirPods batterilevetid

Siden verken AirPods eller dekselet deres har skjerm, er det ingen måte å sjekke hvor mye batteri de har på enheten. En måte å vite at batterinivået er lavt, er at en lyd spilles av i en eller begge AirPods for å fortelle deg at det er på tide å lade. Du kan også be Siri om en batterisjekk.

For mer spesifikk informasjon om AirPods batteristatus, bruk enhetene du har koblet AirPods til. Bare hold AirPods-dekselet nær iPhone eller iPad du bruker dem med, og åpne deretter AirPods-dekselet. Batteriinformasjon vil dukke opp på skjermen.

Du kan også sjekke AirPods batterilevetid på en Mac som du har paret AirPods til ved å åpne dekselet og deretter klikke på Bluetooth-ikonet i menylinjen. Når du markerer AirPods, vil du se ladeprosentene i uttrekksmenyen.

Holder ikke dine AirPod-batterier like mye strøm som før? Apple tilbyr AirPod-batterireparasjoner fra USD 49 (per AirPod).

Anbefalt: