De 7 beste Samsung-TV-ene i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 7 beste Samsung-TV-ene i 2022
De 7 beste Samsung-TV-ene i 2022
Anonim

Samsung er et av de mest gjenkjennelige merkene på markedet, og med god grunn; Samsung TV-er er noen av de beste tilgjengelige for kunder. Deres nyeste NeoQLED-modeller ble avslørt på CES 2021, og de tilbyr bildekvalitet som konkurrerer med LG og Sonys OLED-modeller. De fleste nye Samsung TV-er har Wi-Fi-tilkobling for å laste ned apper eller surfe på nettet, og de har også en rekke forhåndslastede, populære apper slik at du kan starte den siste overvåkingsøkten rett fra esken. Den stemmeaktiverte fjernkontrollen som følger med de fleste Samsung-TV-er, fungerer med Samsungs proprietære virtuelle Bixby-assistent samt Amazons Alexa og Google Assistant. Bluetooth-tilkobling lar deg konfigurere trådløs hjemmelyd eller skjermdeling fra mobile enheter for flere måter å underholde familie og venner på.

Med Multi-View kan du streame flere videokilder samtidig, noe som er perfekt for fantasy-fotballfans, nyhetsjunkies og børsnerder for å holde tritt med flere strømmer av informasjon. De avanserte modellene fra Samsung har toppnivåfunksjoner som støtte for variabel oppdateringsfrekvens for jevnere videoavspilling mens spill og objektsporingslyd for romfyllende 3D virtuell surroundlyd uten behov for ekstra høyttalere eller lydplanker. Samsung tilbyr også mer avkledde, budsjettvennlige modeller som gir viktige smarte funksjoner du har forventet for hjemmeunderholdning til priser som ikke vil tappe sparepengene dine. Så enten du er ute etter å kjøpe en TV med alle klokkene og plystre for å fremtidssikre hjemmekinoanlegget eller bare vil ha en pålitelig smart-TV slik at du kan holde tritt med de hotteste Netflix-originalene, har Samsung en modell som passer dine behov. Ta en titt på våre toppvalg nedenfor for å se hva som passer for deg.

Beste tot alt sett: Samsung QN85QN90AAFXZA 85-tommers Neo QLED 4K TV

Image
Image

Neo QLED 4K-serien med TV-er er den siste fra Samsung, og tilbyr bildekvalitet som konkurrerer med OLED-modeller. Med helt nye mini LED-paneler med individuelt opplyste piksler og HDR10+-støtte, får du utrolige detaljer, farger og kontrast. De integrerte høyttalerne bruker objektsporingslyd og Dolby Digital Plus-teknologi for å skape fyldig, romfyllende lyd for en mer oppslukende opplevelse uten å måtte sette opp eksterne lydplanker. Bluetooth-tilkobling lar deg dele smarttelefon- eller nettbrettskjermen samtidig som du streamer favorittfilmene og -seriene dine, og hvis du har en Samsung-smarttelefon, kan du bare trykke den mot TV-en for å dele media umiddelbart. Du kan også dra nytte av HDMI ARC-tilkoblingen for nesten perfekt lyd- og videosynkronisering når du bruker lydplanker, og støtte for variabel oppdateringsfrekvens for å få ultra-jevn avspilling uansett kilde. Konsollspillere vil elske funksjonen i spilllinjen som lar deg justere responstider, oppdateringsfrekvenser og skjermforhold mens du er på farten.

Beste buede TV: Samsung TU-8300 buet 65-tommers 4K TV

Image
Image

Selv om buede TV-er ikke ble så populære som produsentene hadde håpet, tilbyr Samsung fortsatt TU8300 for fans av konseptet. Den buede skjermen er designet for å redusere gjenskinn fra omgivelsesbelysning og gi bedre visning i ekstreme vinkler. Med en AI-forbedret prosessor får du ren oppskalering av ikke-4K-innhold og utmerket 4K-bilde. Den har Samsungs Bixby og Alexa innebygd, og den er kompatibel med Google Assistant for håndfri stemmekontroll over din nye TV og tilkoblede enheter. Du kan umiddelbart dele medier fra dine mobile enheter med AirPlay 2-støtte for iOS og Tap View for Samsung-smarttelefoner og -nettbrett. Du kan bruke denne TV-en som en dataskjerm via ekstern PC-tilgang, slik at du kan jobbe eller spille fra sofaen. Med SamsungTV+-appen får du tilgang til gratis direktesendte nyheter, sport og underholdning uten kabel- eller satellittabonnement. Baksiden av TV-en har integrerte kabelkanaler og klipp for å holde hjemmekinoanlegget ditt ryddig og organisert.

Beste budsjett: Samsung UN43TU8000FXZA 43-tommers krystall UHD

Image
Image

Hvis du er en Samsung merkevarelojalist som jobber med et budsjett, eller bare vil ha en pålitelig smart-TV som ikke vil tappe sparepengene dine, er TU8000 fra Samsung et utmerket alternativ. Denne 4K-TV-en på inngangsnivå tilbyr alt du kan forvente for hjemmeunderholdning som HDR-støtte, forhåndslastede apper som Netflix og Prime Video, stemmekontroller og Bluetooth-tilkobling. Med Bluetooth kan du dele media fra dine mobile enheter eller sette opp trådløse lydplanker og subwoofere for forbedret hjemmelyd. Den 43-tommers skjermen har en ultrasmal ramme for et bilde fra kant til kant og en mer oppslukende seeropplevelse. Med den automatiske spillmodusen oppdager TV-en når konsollene dine slås på og justerer inngangsforsinkelse og bildeinnstillinger for en bedre spilløkt. Det oppdaterte Tizen-operativsystemet tilbyr tilpasningsmuligheter for bilde og lyd samt raskere innlastingstider for favorittappene dine. Baksiden av TV-en har integrerte kabelkanaler og apper for bedre organisering og for å beskytte ledninger mot sammenfiltring og skade.

Best Splurge: Samsung Q80T 75-tommers QLED 4K UHD TV

Image
Image

For kunder som ønsker å investere mer penger i en avansert smart-TV for å få alle funksjonene de ønsker, er 75-tommers Q80T det beste valget. Denne QLED TV-en er en av Samsungs flaggskipmodeller, og tilbyr en AI-forbedret prosessor for bedre naturlig 4K UHD-oppløsning og renere oppskalering av ikke-4K-innhold for et konsekvent vakkert bilde. Den bruker også objektsporingslyd for å lage virtuell 3D-surroundlyd uten å måtte sette opp ekstra utstyr, og med økosensorer overvåker TV-en automatisk omgivelseslys og lyd for å justere bilde- og voluminnstillinger for å gi deg den beste seer- og lytteopplevelsen i nesten alle miljøer. Det oppdaterte Tizen-operativsystemet tilbyr innebygde stemmekontroller via Bixby, Alexa eller Google Assistant, teknologistøtte med variabel oppdateringsfrekvens for AMD FreeSync for jevnere spilling, multi-view-funksjonen for samtidig streaming og kompatibilitet med SmartThings-appen for å koble til alle dine smarte Samsung-enheter sammen for et mer effektivt smarthjem.

Beste 8K: Samsung QN85QN900AFXZA 85-tommers Neo QLED 8K TV

Image
Image

Selv om 8K-innhold fortsatt kan være noen år unna, kan du fremtidssikre hjemmekinoanlegget nå med QN900A 8K TV fra Samsung. Den bruker et helt nytt mini-LED-panel med individuell kontrast og lyssoner for å lage et bilde som konkurrerer med OLED-teknologi og fire ganger oppløsningen til en 4K-TV. Den oppdaterte prosessoren bruker et dypt-lærende nevr alt nettverk for å analysere media scene-for-scene for å gi bedre oppskalering av ikke-8K-innhold og et konsekvent vakkert bilde. Den bruker også objektsporingslydteknologi så vel som Samsungs Space Fit Sound-teknologi for å lage virtuell 3D-surroundlyd som vil fylle nesten alle rom med ren, klar lyd for en mer oppslukende opplevelse.

Skjermen er behandlet med et antirefleks- og antirefleksbelegg for å gi deg ultravide visningsvinkler, selv med hard belysning over hodet eller i miljøet. Selve TV-en har en ultraslank, minimalistisk design og er OneConnect-kompatibel, slik at du kan bruke bare én kabel for å koble alt avspillings- og hjemmelydutstyret til din nye TV for en superren hjemmekino. For kunder som har flere mobile enheter, kan du koble dem til din nye TV via Bluetooth og dele skjermen med Multi-View-funksjonen eller Tap View for Samsung-smarttelefonbrukere. Multi-View-funksjonen er oppdatert for denne TV-en, slik at du kan streame opptil fire videoer samtidig; dette er perfekt for å holde tritt med flere nyhetsfeeder, aksjemarkedsaktivitet eller sportsstatistikk og resultater.

Beste storskjerm: Samsung QN75Q60TAFXZA 75-tommers 4K TV

Image
Image

Hvis du leter etter en TV med stor skjerm for å forvandle plassen din til den ultimate hjemmekinoen, trenger du ikke lete lenger enn 75-tommers Q60T fra Samsung. Denne TV-en har et dobbel LED-panel som produserer varme og kalde farger samtidig, og skaper over 1 milliard farger for mer naturtro bilder og 100 prosent fargevolum selv ved brede synsvinkler. Den har også en ultrasmal ramme for å gi deg et kant-til-kant-bilde slik at du ikke går glipp av en eneste detalj av favorittprogrammene og -filmene dine. Innebygde økosensorer overvåker omgivelseslys og lyd og justerer automatisk skjerm- og voluminnstillinger for den beste seer- og lytteopplevelsen i nesten alle miljøer.

Det oppdaterte Tizen-operativsystemet og 4K Lite-prosessoren bruker kunstig intelligens og HDR10+-teknologi for å gi deg det beste native 4K-bildet og bedre oppskalering av ikke-4K-innhold, slik at alt fra klassiske sitcoms til de hotteste storfilmene ser fantastiske ut. Du kan bruke de integrerte Bixby- eller Alexa-stemmekontrollene for håndfri bruk av din nye TV og tilkoblede enheter eller koble til favoritthøyttaleren fra Google Home via Bluetooth. Den forbedrede omgivelsesmodusen lar deg velge eller laste opp bilder og bilder for å gjøre TV-en om til et kunstverk når den ikke er i bruk, eller blande seg inn i rommets innredning. Med den inkluderte OneRemote trenger du ikke å ha flere fjernkontroller for hjemmekinoanlegget; fjernkontrollen til TV-en kan kontrollere alt fra selve TV-en til lydplanker og Blu-Ray-spillere for å holde hjemmekinoanlegget ditt ryddig.

Best for små områder: Samsung QN32Q50RAFXZA Flat 32" QLED 4K

Image
Image

For kunder som leter etter en TV med liten skjerm til bruk i en sovesal, leilighet eller som en sekundær TV på soverommet eller lekerom for barn, er 32-tommers Q50R fra Samsung et flott alternativ. Denne TV-en er kanskje liten, men den har fortsatt stor funksjonalitet. Du får flott 4K-oppløsning med HDR-støtte for et bedre bilde mens du strømmer eller ser på kringkastingsmedier, og de doble høyttalerne på 10 watt skaper ren, klar lyd med Dolby Digital Plus-teknologi. Den medfølgende fjernkontrollen er stemmeaktivert og fungerer med Samsungs Bixby integrerte virtuelle assistent.

Tizen-operativsystemet har en rekke forhåndslastede, populære apper som Netflix, Hulu og Disney+, slik at du kan begynne å strømme favorittprogrammene og -filmene dine rett ut av esken. For foreldre lar den innebygde V-brikken deg sette opp foreldrekontroll, og sikre at de små ikke får tilgang til innhold som kan være upassende. Med 3 HDMI-innganger, 2 USB-porter og Bluetooth-tilkobling er det mange måter å koble til alle avspillings- og hjemmelydenheter for en flott hjemmekinokonfigurasjon. Hvis det er lite gulvplass, er denne TV-en VESA-veggmonteringskompatibel, slik at du kan frigjøre plass til ting som sitteplasser, lekeområder eller for å få hjemmet ditt til å føles mer åpent.

Den nye QN85A fra Samsung er en av de beste TV-ene merket har å tilby. Den har et oppdatert QLED-panel og objektsporingslydteknologi samt VRR- og HDMI ARC-støtte for bedre spilling og hjemmelyd. TU8000 er et flott, budsjettvennlig valg for alle som ønsker å oppgradere hjemmekinoanlegget til en billig penge. Den har en pakke med forhåndslastede apper, en automatisk spillmodus og integrerte stemmekontroller for håndfri bruk. Den har også integrerte kabelstyringskanaler og klips for bedre ledningsorganisering.

Om våre pålitelige eksperter

Taylor Clemons har anmeldt og skrevet om forbrukerelektronikk i over tre år. Hun har også jobbet med produktledelse for e-handel, så hun har kunnskap om hva som gjør en solid TV for hjemmeunderholdning.

FAQ

    Hvilken TV-størrelse bør du kjøpe?

    Størrelsen på TV-en din avhenger av størrelsen på rommet ditt; kjøp en som er for stor, og den kan få plassen din til å føles overfylt og til og med forårsake reisesyke. Kjøp en TV som er for liten, og den vil få stuen din til å føles som et hule tomrom og få alle til å trenge rundt for å se. Den beste måten å finne den ideelle skjermstørrelsen på er å måle avstanden fra sofaen til der TV-en skal veggmonteres eller plasseres på et dedikert stativ, og deretter dele målingen i to. Så en avstand på 10 fot (120 tommer) betyr at din ideelle TV-størrelse vil være rundt 60 tommer. Du kan gå litt større eller mindre avhengig av budsjettet eller funksjonene du ønsker, men du vil holde deg rundt den størrelsen.

    Kan du laste ned apper?

    Så lenge TV-en din er i stand til å koble til internett via Wi-Fi eller Ethernet, vil du kunne laste ned nesten hvilken som helst app du kan tenke deg. Mange nye smart-TV-er kommer med en forhåndslastet pakke med populære apper som Netflix, YouTube og Hulu, slik at du kan komme i gang med å se favorittprogrammene og -filmene dine rett ut av esken.

    Kan du bruke stemmekontroller?

    Mange smart-TV-er kommer pakket med en stemmeaktivert fjernkontroll og en virtuell assistent som Alexa eller Google Assistant innebygd, slik at du kan bruke håndfrie kontroller rett ut av esken. Andre krever tilkobling til en ekstern smarthøyttaler som Amazon Echo eller Google Nest Hub Max. Merker som TCL som bruker Roku-plattformen kan også bruke en mobilapp for å gjøre smarttelefonen eller nettbrettet om til en stemmeaktivert fjernkontroll. Sjekk TV-ens brukerhåndbok for å se hvordan du kan bruke stemmekontroller med den.

Hva du skal se etter i en Samsung TV

Samsung har blitt et av de mest pålitelige merkene for smart-TV de siste årene. Selskapet tilbyr et bredt spekter av størrelser og skjermoppløsninger som passer til nesten enhver stue, sovesal eller hjemmekino. Variasjonen av skjermteknologier gir deg også mange valg for bildekvalitet, fargeområde og kontrast. Samsung er en av få produsenter som fortsatt tilbyr buede TV-er sammen med sine mer populære flatskjermer. De har til og med flere linjer med TV-er som fungerer som kunstverk for å passe inn i hjemmeinnredningen når de ikke er i bruk. Hvis du er en hard Samsung-kunde eller bare er ute etter en anstendig, rimelig ny TV, har merket mange alternativer å velge mellom. Vi skal forklare flere viktige faktorer du bør vurdere når du kjøper en ny Samsung-TV for å hjelpe deg med å avgjøre hvilken som er riktig for deg.

Skjermoppløsning og størrelse

Det aller første du bør gjøre når du skal kjøpe en ny TV, er å finne ut hvilken størrelse som passer best til rommet ditt. For å gjøre dette, velg et sted for et dedikert stativ eller veggfeste og mål avstanden til der du mest sannsynlig vil sitte; del deretter målingen i to for å få den ideelle skjermstørrelsen. For eksempel, hvis sofaen din er 10 fot fra TV-en (120 tommer), er den ideelle TV-størrelsen 60 tommer. Du kan gå litt større eller mindre avhengig av hva som er tilgjengelig på nett og i butikker, men å ha en TV som er for stor eller for liten kan føre til problemer. En skjerm som er for stor tar ikke bare opp unødvendig mye plass og passer kanskje ikke til rommet ditt i det hele tatt, det kan føre til reisesyke. En skjerm som er for liten gjør det vanskelig å skille ut detaljer og farger, og tvinger alle til å flokke seg rundt TV-en, lage en se-fest eller til og med se på serier og filmer med familien etter middagen.

Når du har bestemt den beste TV-størrelsen for rommet ditt, er det på tide å se på skjermoppløsningen. TVer som gir 4K UHD-oppløsning har blitt mer populære og mainstream innen hjemmeunderholdning. De gir deg fire ganger så mange piksler som 1080p full HD, noe som betyr at du kan få et bredere fargespekter og flere detaljer. Mange strømmetjenester tilbyr UHD-innhold slik at du kan dra full nytte av TV-ens bildeteknologi. Du kan fortsatt finne TV-modeller som bruker 1080p full HD, og disse er utmerkede sekundære TV-er på soverom, kjøkken eller lekerom for barn; spesielt hvis du stort sett ser på kringkastingsprogrammering og eldre DVD-er. Samsung har også begynt å produsere en serie med 8K-TVer. Disse gir deg fire ganger så mye detaljer som 4K og 16 ganger så mye som 1080p. Imidlertid er disse modellene utrolig dyre, og det er en alvorlig mangel på 8K-innhold tilgjengelig for å streame eller se over kringkastingssignaler. Dette betyr at med mindre du ønsker å fremtidssikre hjemmekinoanlegget ditt, vil du betale mye penger for en TV som du ikke vil kunne begynne å dra nytte av på flere år.

HDR-støtte og lyd

Mange av Samsungs 4K-TV-er støtter HDR-teknologi; HDR står for High Dynamic Range, og det er en teknologi som analyserer serier og filmer scene for scene for optimal farge, kontrast og bildekvalitet. Den nyeste serien med Samsung TV-er bruker deres proprietære Quantum HDR-teknologi, men andre bruker Dolby Vision. Det er ikke mye forskjell mellom de to versjonene, men Quantum HDR er optimalisert for bruk med Samsungs nyeste TV-er, slik at du kan dra full nytte av QLED-panelet og få bilder som konkurrerer med OLED-kvalitet.

Hvis du er en audiofil, bruker mange av Samsungs TV-er Dolby Atmos for å produsere virtuell surroundlyd for en mer oppslukende opplevelse. Mange TV-er har også Bluetooth-tilkobling for å sette opp trådløse høyttalere, lydplanker og subwoofere for en tilpasset hjemmekinokonfigurasjon. Med Bluetooth kan du også koble til trådløse hodesett for privat lytting, slik at du ikke forstyrrer andre i hjemmet eller hybelen mens du ser favorittprogrammene og filmene dine, lytter til musikk eller spiller videospill.

Curved vs Flat

Selv om buede TV-er ikke fikk den populariteten som Samsung og andre produsenter hadde håpet på, kan du fortsatt finne flotte buede TV-er til rimelige priser. Buede TV-er ble designet for ultravide visningsvinkler og for å redusere gjenskinn fra naturlig lys og overlys, noe som gir deg en bedre seeropplevelse for film og serier. Skjermens krumning er ment å gi deg full fargevolum i nesten alle vinkler, så uansett hvor du sitter i forhold til skjermen, ser bildet aldri utvasket eller svakt ut.

Den største ulempen med en buet TV er at de krever spesialiserte braketter for veggmontering, noe som kan være ganske dyrt, og buede TV-er ser ofte ikke like bra ut som sine flate motstykker når de er montert. De buede kantene kan stikke ut et stykke fra veggen, og skaper fare for brudd fra utilsiktede støt. Antirefleks-fordelen har også blitt overskredet av deres flate søskenbarn. Mange nyere flatskjerm-TVer har paneler som har blitt behandlet med antirefleksbelegg eller bygget med antirefleksglass, noe som gir dem bedre visningsvinkler og fargevolum uten en kurve. En buet TV kan imidlertid fortsatt finne et hjem i stua, hybelen eller hjemmekinoen din, hvis du leter etter en unik estetikk.

talekontroller

Stemmekontroller har blitt en like viktig del av hjemme-TV som 4K UHD-oppløsning. Du vil bli hardt presset for å finne en modell som ikke tillater noen form for talekommandoer. Mange av Samsungs modeller, både eldre og nyere, er kompatible med både Amazon Alexa og Google Assistant. Noen må kanskje kobles til en ekstern smarthøyttaler for å dra nytte av dette, men noen har stemmeaktiverte fjernkontroller med innebygde mikrofoner, slik at du kan bruke talekommandoer rett ut av esken. Samsung har tatt dette ett skritt videre ved å inkludere deres proprietære virtuelle assistent, Bixby, med alle deres nyeste modeller. Det fungerer omtrent på samme måte som Alexa eller Google Assistant: du kan starte apper, bla gjennom film- og showbibliotekene dine, søke etter kjendisnavn eller film titler og til og med kontrollere andre enheter i smarthjemmenettverket ditt.

Samsungs Bixby er et utmerket alternativ for alle som ønsker å få sin første virtuelle assistent siden den automatisk er inkludert i prisen på TV-en og rask å sette opp; det krever heller ikke kjøp av en separat høyttaler, og sparer deg for litt penger i det lange løp. Selvfølgelig er det ikke alle som trenger eller vil ha håndfrie kontroller, så Bixby og de andre virtuelle assistentene kan deaktiveres i TV-ens menyer, noe som gjør fjernkontrollen til den eneste kommandoinngangen for TV-en din.

Anbefalt: