DRF-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)

Innholdsfortegnelse:

DRF-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
DRF-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
Anonim

En fil med DRF-filtypen er en VIZ Render-fil, med DRF som står for Discreet Render Format. Disse filtypene lages ved hjelp av gjengivelsesapplikasjonen VIZ Render, som følger med eldre versjoner av AutoCAD Architectural-programvare.

Noen filer som bruker denne utvidelsen er Dynojet Run-filer, som lagrer informasjon om et kjøretøy fra en diagnosetest. Disse dataene kan inkludere temperatur, trykk, modelldata osv.

Delphi Resource-filer bruker samme filtype, men for midlertidige filer som brukes under bygging av programvare i Delphi-applikasjonen.

Annen bruk kan være som en dokumentreferansefil brukt med Hummingbird DOCS Open-programvaren, eller muligens som en Kodak Raw-bildefil.

Image
Image

DRF er også forkortelse for teknologibegreper som ikke har noe å gjøre med et filformat, som datalagringsfeil, dynamisk mottaksfokus og digital radiofrekvens.

Hvordan åpner du en DRF-fil

DRF-filer som er VIZ Render-filer kan åpnes ved å bruke Autodesks 3ds Max. Når den er åpnet, er vi imidlertid ganske sikre på at du må lagre den i et annet format (som MAX) i stedet for tilbake til DRF.

Andre filer, som Dynojet Run-filer, kan åpnes med Dynojets WinPEP (tidligere kjent som Dyno Run Viewer), mens Delphi Resource-filer kan åpnes med Embarcaderos Delphi.

Hvis filen din er assosiert med Hummingbird DOCS Open, kan den brukes med programmer assosiert med OpenText, men vi er ikke sikre på noe spesifikt om hvilke programmer som faktisk bruker dette formatet.

Kodak Raw-bildefiler som er lagret med dette filsuffikset, skal støttes av de samme programmene som støtter den mer vanlige DCR-utvidelsen.

Hvis filen din ikke åpnes med disse programmene, kan det bety at du har en helt annen fil som krever et annet program for at den skal åpnes. Et forslag vi vanligvis kommer med er å åpne den med et tekstredigeringsprogram og se om du kan finne noen form for tekst i filen som kan hjelpe deg med å identifisere hvilket program som ble brukt til å lage den filen eller hvilket format filen er.

Hvis du finner ut at et program på PC-en din prøver å åpne filen, men det er feil program, eller du heller vil at et annet installert program åpner den, kan du se guiden vår for hvordan du endrer filtilknytninger i Windows.

Hvordan konvertere en DRF-fil

En DRF-fil kan brukes i en rekke forskjellige omstendigheter, så det er best å først forstå hvilket format filen er i før du bestemmer deg for hvordan du skal konvertere den.

Hvis noen av programmene nevnt ovenfor er i stand til å konvertere DRF-filen, gjøres det mest sannsynlig gjennom File > Lagre som meny eller noe lignende, som en Export meny.

For eksempel skal 3ds Max kunne konvertere via eksport/lagre til DWG, DXF og andre bildeformater som-j.webp

Det finnes imidlertid noen spesifikke verktøy for å konvertere DRF-filer hvis de er Kodak-bildefiler. OnlineConverer.com er en nettkonverterer som bør fungere med dette bildeformatet for å lagre det til JPG.

Selv om DRF er ett unntak, kan de fleste vanlige filtyper konverteres til andre formater ved hjelp av et gratis filkonverteringsverktøy.

Kan du fortsatt ikke åpne den?

Dobbeltsjekk at du ikke blander DRF med en annen filtype. DWF, WRF, RFD (Recogniform Form Designer) og ERF-filer har for eksempel ingenting å gjøre med formatene beskrevet ovenfor, selv om filtypene deler noen av de samme bokstavene.

Anbefalt: