Hvordan bruke hodetelefoner på en iPhone 8

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruke hodetelefoner på en iPhone 8
Hvordan bruke hodetelefoner på en iPhone 8
Anonim

What to Know

  • IPhone 8 har ikke innebygd hodetelefonkontakt, men du kan bruke de medfølgende EarPods som kobles til telefonens Lightning-port.
  • Bruk AirPods eller andre trådløse hodetelefoner. Koble sammen hodetelefonene, og still inn lyden til å spille av dem via kontrollsenteret.
  • Bruk Apples Lightning til 3,5 mm hodetelefonkontaktadapter for å koble til ethvert sett med kablede hodetelefoner.

Denne artikkelen forklarer noen forskjellige måter å koble hodetelefoner til iPhone 8, som ikke har en innebygd hodetelefonkontakt.

Har iPhone 8 en hodetelefonkontakt?

Nei, iPhone 8-serien følger forgjengerens ledelse, iPhone 7-serien, ved å ikke ha en tradisjonell hodetelefonkontakt. Verken iPhone 8 og iPhone 8 Plus har hodetelefonkontakt. Alle iPhone-modeller siden den gang har heller ikke hodetelefonkontakter.

Som med iPhone 7, har iPhone 8-eiere tre måter å koble til hodetelefoner på: Apple-øreproppene som følger med iPhone 8, trådløse hodetelefoner (AirPods eller Bluetooth), og en adapter for standard hodetelefonkontakt.

bunnlinjen

IPhone 8 leveres med inkluderte Apple-ørepropper. Disse øreproppene, k alt EarPods, kobles til Lightning-porten på bunnen av iPhone. Hvis du liker disse hodetelefonene, er de et godt alternativ. Den eneste ulempen med dem er at du ikke kan gjøre noe annet med Lightning-porten, som å lade eller synkronisere telefonen, når du bruker dem. Men hvis du liker dem, trenger du ikke kjøpe en adapter eller trådløse hodetelefoner.

Hvordan bruke hodetelefoner på en iPhone 8: Trådløse hodetelefoner

Trådløse hodetelefoner fungerer med iPhone 8. Du kan selvfølgelig velge blant Apples AirPods, men stort sett alle andre sett med Bluetooth-kompatible hodetelefoner vil fungere med iPhone 8 også. Her er hva du skal gjøre:

  1. Plasser AirPods eller Bluetooth-hodetelefonene dine fysisk i nærheten av iPhone 8. Sørg for at de er ladet.
  2. Sett hodetelefonene dine i sammenkoblingsmodus. For AirPods, trykk på knappen på dekselet. For andre Bluetooth-hodetelefonmodeller, sjekk instruksjonene.
  3. For å pare AirPods, følg instruksjonene på skjermen (vi har også en detaljert oppsettveiledning for AirPods).
  4. For å pare hodetelefoner fra tredjeparter, trykk på Settings > Bluetooth. Sett Bluetooth-glidebryteren til på/grønn.
  5. Trykk på navnet på hodetelefonene dine for å koble dem til iPhone.
  6. Etter at de trådløse hodetelefonene dine er sammenkoblet, still inn lyden til å spille av dem via kontrollsenteret. I kontrollsenteret trykker du på lydavspillingskontrollene og deretter på hodetelefonene.

    Image
    Image

Hvordan bruke hodetelefoner på en iPhone 8: Bruke adapter

Hvis du ikke liker de medfølgende iPhone 8-øreproppene og ikke vil ha trådløse hodetelefoner, kan du bruke hvilket som helst sett med kablede hodetelefoner du liker så lenge du har en adapter. Apples Lightning til 3,5 mm hodetelefonkontaktadapter er alt du trenger. Plugg adapteren inn i Lightning-porten på undersiden av iPhone 8, og koble deretter eventuelle hodetelefoner med en standard hodetelefonkontakt inn i den andre enden. Som med hodetelefoner koblet til en standard hodetelefonkontakt, trenger du ikke endre noen innstillinger. Bare trykk på play.

Hvis du har hodetelefoner tilkoblet, men ikke hører musikk, sjekk ut hvordan du fikser en iPhone som sitter fast i hodetelefonmodus.

Anbefalt: