Xbox Series X- og S-testere får Dolby Vision

Xbox Series X- og S-testere får Dolby Vision
Xbox Series X- og S-testere får Dolby Vision
Anonim

Gjør deg klar for bedre bildekvalitet på Xbox Series X og S.

Dolby Vision er på vei til Xbox Series X og S for medlemmer av Insider-programmet. The Verge rapporterer at Microsoft hevder at HDR-formatet vil bety lysere høydepunkter, skarpere kontrast og mer levende farger når det brukes på en Dolby Vision-kompatibel TV.

Image
Image

HDR-funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig for medlemmer av Xbox Insider Alpha-ringen fordi den fortsatt er under testing før generell utgivelse. Dolby har tidligere sagt at Xbox Series X og Series S vil være de første spillkonsollene noensinne som støtter både Dolby Vision HDR og Dolby Atmos surroundlyd i spill.

"Nåværende Xbox One-konsoller støtter HDR10 og Dolby Vision for apper, men spillstøtte er begrenset til grunnleggende HDR10," sa selskapet på sin nettside. "Xbox Series X og Series S vil være de første konsollene som støtter Dolby Vision HDR-formatet med dynamiske metadata for spill."

Forbes rapporterte i mars at Dolby Vision-spill var aktivert i en Xbox Insider Alpha-ringutgivelse for noen få spill, inkludert Borderlands 3, Gears 5 og Halo: Master Chief Collection.

Dolby hevder at den nye teknologien tilbyr «fantastisk bildekvalitet».

“Opplev en bemerkelsesverdig fargepalett, skarpere kontraster og utrolig lysstyrke som føles mer som å se gjennom et vindu enn på en skjerm,” skriver selskapet på sin nettside. «Dette er HDR som du aldri har sett det før.»

Dolby Vision bør også være enklere å konfigurere for brukere. "Dolby Vision-spill kartles automatisk til en hvilken som helst skjerm med Dolby Vision, du ser alltid det best mulige bildet tilgjengelig," sa Microsoft. "Dette betyr … ikke flere skyveknapper for å justere bildeinnstillingene." Imidlertid sa selskapet at testere kanskje må oppdatere TV-ens fastvare for å dra full nytte av teknologien.

Anbefalt: